פורסם 2004 ביולי 421 שנים סדרת SP של טרמלטק מצויינת (הSP94 למעבדי אינטל) בסביבות ה250 ללא מאורר, ניתן להרכיב 70\80\92ממ (מאורר מארז רגיל 25ממ גובה)יש גם את הזלמנים שהם מצוייניםוהמלצה הכי הכי הכי חמה ממש הטופ של הטופ הדבר הכי מומלץ.......... זה לקרוא את הסטיקי ש SUBX כתב, יש לך שם דירוג של כל הסינקים
פורסם 2004 ביולי 421 שנים אני מחפש את הדגם הטוב ביותר שקירור איוורור יכול להציע לי .תודה לעוזרים.בניגוד ל AMD הקרור המקורי הוא אחלה אלא אם כן אתה מתכנן OC כבד
פורסם 2004 ביולי 421 שנים מחבר סדרת SP של טרמלטק מצויינת (הSP94 למעבדי אינטל) בסביבות ה250 ללא מאורר, ניתן להרכיב 70\80\92ממ (מאורר מארז רגיל 25ממ גובה)יש גם את הזלמנים שהם מצוייניםוהמלצה הכי הכי הכי חמה ממש הטופ של הטופ הדבר הכי מומלץ.......... זה לקרוא את הסטיקי ש SUBX כתב, יש לך שם דירוג של כל הסינקיםאתה מתכוון ל -Thermalright SP94 לא טרמלטק נכון?
פורסם 2004 ביולי 421 שנים צודק.. חוסר ריכוז אחרי לילה שלם בפורום ריק (אני עדיין לא ישנתי בלילה בגללכם!)
פורסם 2004 ביולי 421 שנים הסיילנט הוא סינק טוב בפני עצמו, מבחינת השוואות מול SP יש הרבה מחלוקותיש את הפנאטים לכל צד וצריך לקחת הכל בפרופורציות, גם ה SP וגם הST הם הרמות הגבוהות של קירור אוויר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.