עבור לתוכן

מחפש משחק כלשהו נדיר

Featured Replies

פורסם

משחק שולט!! Supaplex

תאריך יציאה : אי שם בשנות ה90 מוקדמות.

דרישות: המממ...כל דבר עם מסך ומקלדת

מסכים!

ו-UNDYING זה באמת משחק אדיר ומפחיד. אישית אין לי מספיק אומץ כדי לשחק בזה ובדום3 ואם אני אנסה אני אחטוף התקף לב :'(

• תגובות 40
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

משחק שולט!! Supaplex

תאריך יציאה : אי שם בשנות ה90 מוקדמות.

דרישות: המממ...כל דבר עם מסך ומקלדת

אולי תרגעו? הוא ביקש משחק נדיר לא נוסטלגי.

משחקי נוסטלגיה שווים דיון אחר (בעצם היו כמה בסגנון).

פורסם

למי שבקטע של סימולטורי טיסה וארקייד בחלל, אני ממליץ בחום לשחק ב Descent Freespace I & II, שני ה-משחקים לחופש הגדול.

כל חופש (בתקופת הבי"ס), הייתי חוזר ומשחק את שניהם מהתחלה עד הסוף בכל רמות הקושי, זה פשוט כיף!

עלילה מדהימה, אקשן לא רע וגרפיקה יחסית מדהימה לאותה התקופה. הרבה יותר איכותי מסידרת Wing Commander.

פורסם

מי לכלך פה על Wing Commander?!

צא בחוץ.

וואי מי שהזכיר פה את בלייד ראנר כמעט גרם לי לבכות... כבר לא עושים משחקים כאלה :'(

שלא לדבר על Space Quest!!

:'(

פורסם

לא ממש ישן , אולי שנה-שנתיים ,

אבל אני נהנתי מfreelancer ....

Jedi Knight 2 גם יכול להעביר זמן .

פורסם

מי לכלך פה על Wing Commander?!

נסה לפני שאתה שופט, ממש לא לכלכתי... רק אמרתי שהיא (מה לעשות), הרבה פחות איכותית. 8)

פורסם

Vikings האחד והיחיד כמה שעות שהמשחק הזה יכול להעביר רק תזכור לשמור סיסמאות ממש חרא לעבור שלב קשה ולא לשמור את הסיסמא שלו אין על המשחק הזה!!!

פורסם

פעם שניה ואחרונה:

משחקי נוסטלגיה שווים דיון אחר.

נא לא לערב בשר וחלב, עוד הודעה לא קשורה --> נעילה.

פורסם
  • מחבר

פריספייס -הראשון אני לא חושב ששיחקתי וגם בשני לא התעמקתי.... אולי אני אכנס אליהם

ספייס סימס זה הזאנר שאני הכי אוהב -ודווקא הכי מת בזמן האחרון

EOB הוא פירסט פרסן או לא?

וינג קומנדר לא אהבתי כל כך...העליליה באה על חשבון המשחקיות

המשחק שהכי אהבתי בזאנר הזה היה פריווטיר 2 -כזה חופש ודינמיות לא נראו כמעט באף משחק

פורסם

שנת 98 זה נוסטלגיה? :)

אם לא שיחקת במשחק הזה, אז אני ממליץ לך לשחק בfallout2... מבטיח לך שזה הדבר היחיד שיעסיק אותך במשך... שנה ;D

פורסם

פריספייס -הראשון אני לא חושב ששיחקתי וגם בשני לא התעמקתי.... אולי אני אכנס אליהם

ספייס סימס זה הזאנר שאני הכי אוהב -ודווקא הכי מת בזמן האחרון

לא רק הז'אנר הזה מת בזמן האחרון.. בכלל נדמה שחבות המשחקים הגדולות שחכו שקיימים עוד סוגי משחקים מלבד FPS. בסדר, יש התקדמות במשחקי RPG, ספורט ואסטרטגיה (לגבי האחרון.. הממ.. קצת נתקעה התעשיה) אבל בבירור משחקי ה- FPS הסתמיים - אלה שרצים ויורים בכל דבר שזז עם עלילות פשוטות ומשחקים שלא אורכים יותר מכמה שעות (שזה מגוחך, חבל שהאלף לייף היה חריג ולא והציב סטנדרט) - המשחקים האלה זוכים לעיקר תשומת הלב מכולם.

ושימו לב שמי שלא משחק במשחקי FPS לא צריך מחשב כ"כ חזק בימינו.. משחקי הFPS הם אלה שבעיקר זוללים כסף על שדרוגים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים