עבור לתוכן

עצה בעניין נטישת Intel לטובת AMD

Featured Replies

פורסם

ולא ענו לך עם כדאי לקנות בארה"ב, אז אני אענה לך על זה.

לא!!! לא כדאי, אני עשיתי את השטות הזו, אתה לא חייב לחזור עליה.

ההפרש במחיר (אם בכלל) כי זה תלוי איפה אתה קונה, הוא קטן מאוד ברוב המוצרים.

ההפרש גדל אם אתה עולה על איזה SALE או דיל מוצלח.

אם יקרה לך משהו, אין לך איך לקבל תמיכה או להפעיל את האחריות, המשלוח של החלק הדפוק הלוך וחזור יחסל

את ההפרש במחיר.

אפילו עם תקנה מוצרים עם אחריות בינלאומית (שיש לחברות רציניות, כמו IBM) יהיה לך קשה להפעיל אותה כאן

בישראל.

פורסם

דייי אתם משגעים לו את השכל. מתחילים לספר לו על OC והוא בכלל לא יודע מה זה.

PC2700 זה מה שצריך, PC3000 זה רק למי שעושה OC ולא נראה לי שאתה יודע מה זה. וזה לא הבדל בביצועים (עד שלא עושים OC).

בקשר לזיכרון, קח זיכרון SAMSUNG PC2700 512MB. אם לא תמצא, קח זיכרון KINGSTON PC2700 512MB. זכרונות DDR כמובן..... זהו?

למה אתה אומר שזה יוצא יותר יקר מאינטל?

חחחחחחחחחח ATHLON XP 2000+ עולה 330 דולר ופנטיום 4 2A עולה איזה 450..... וזה רק המעבד. AMD יוצא יותר זול. לך על המערכת שאמרתי לך עם אחד הזכרונות שאמרתי לך עכשיו. זהו.

אם הוא לא ממהיר למה הוא צריך זיכרון PC2700 בדיוק?

זיכרון PC2100 יספיק, כמו שכתבתי בהתחלה..

למרות שזיכרון Samsung 512mb PC2700 עולה יותר זול מזיכרון Kingston 512mb PC2100.. אז שווה.

במיוחד כי זה סמסונג.

פורסם

ולSAMSUNG יש גם זיכרונות RDRAM מצויינים ואם כבר מדברים על זה אז מישהו יודע מתי יגיע לארץ PC1066 RDRAM שלSAMSUNG למה יש לי חבר שרוצה לקנות פנטיום4 2.0A והוא והוא כבר מת לזיכרון הזה.

פורסם

אחרי סוף הויכוחים תנו לי לזרוק עוד משהו למשוואה

AMD אחריות 3 שנים

INTEL אחריות לכל החיים ואם הולך לך המעבד אחרי 4 שנים אין להם את אותו המעבד ואתה מקבל INSTENT UPGRADE

:smoke:

פורסם

מעבדים נועדים לחיות בין 10 ל15 שנים. למה שהמעבד ילך אחרי 4 שנים? הסיבה היחידה היא, שזה ייקרה אם תעשה OC. וזה כבר בכל מקרה מסיר את האחריות גם ממעבדי אינטל. חוץ מזה שמי משתמש במחשב אחרי 3 שנים.......

נעבור לאוסף ציטוטים משעשעים:

אם הוא לא ממהיר למה הוא צריך זיכרון PC2700 בדיוק?

זיכרון PC2100 יספיק, כמו שכתבתי בהתחלה..

למרות שזיכרון Samsung 512mb PC2700 עולה יותר זול מזיכרון Kingston 512mb PC2100.. אז שווה.

במיוחד כי זה סמסונג.

למה הוא צריך PC2700 בדיוק? כי הוא קונה ערכת שבבים KT333, שתנצל את עצמה הכי טוב עם זיכרון PC2700.... חשבת על זה?

וזה לא משנה שזה סמסונג, הוא גם יכול לקנות KINGSTON PC2700 512MB DDR.

ולSAMSUNG יש גם זיכרונות RDRAM מצויינים ואם כבר מדברים על זה אז מישהו יודע מתי יגיע לארץ PC1066 RDRAM שלSAMSUNG למה יש לי חבר שרוצה לקנות פנטיום4 2.0A והוא והוא כבר מת לזיכרון הזה.

קודם כל הזכרונות האלה אפילו עוד לא יצאו בחו"ל. דבר שני זאת תיהיה שטות מצד חבר שלך לקנות את פנטיום 4 2A יחד עם זיכרון PC1066. למה? כי כדי לנצל את הזיכרון PC1066 אתה צריך מעבד פנטיום 4 שפועל בבאס 533MHz. ופנטיום 4 2A פועל בבאס 400MHz. הוא ייקנה זיכרון מהיר עם מעבד שלא ייתן לזיכרון לנצל את עצמו. אלא אם הוא יעשה OC קטן, ופשוט ישנה את הבאס של המעבד מ100 ל133 וזה יצא 533MHz (הכל כפול 4)..... השאלה אם הוא יודע לעשות OC.

נ.ב.

הוא יקבל ביצועים של פנטיום 4 במהירות 2660MHz נראה לי.... הבאס ממש מעלה את המהירות.

פורסם

ובכן, בכל הבנצ'מרקים שהסתכלתי שהריצו את המערכת באפשרות של ה-333 המערכת דווקא רצה פחות טוב..

לכן אני לא רואה הרבה צורך בזכרון PC2700 אלא אם כן זה להמהרה..

וכפי שראינו בזמן האחרון לזכרונות Samsung יש הצלחה אדירה בהמהרה.. והם יותר זולים מה-kingston..

פורסם

לא אמרתי לא לקחת סמסונג.... דווקא היה שיפור לעומת PC2100, אומנם במעט.......

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים