פורסם 2004 ביולי 321 שנים לא רק בגלל שהוא מכניס אוויר חם מסביבת האוויר שנפלט מהספקהעקרון הוא שצריך לפנות מהר ככול האפשר את האוויר החם מאיזור ההיטסינק וזה המאורר שהכי קרוב
פורסם 2004 ביולי 321 שנים מחבר לא רק בגלל שהוא מכניס אוויר חם מסביבת האוויר שנפלט מהספק העקרון הוא שצריך לפנות מהר ככול האפשר את האוויר החם מאיזור ההיטסינק וזה המאורר שהכי קרוב אז מאחורה רק מוציאי אוויר...תודה רבה שוב
פורסם 2004 ביולי 321 שנים אם אתה לא עושה אוברקלוק/בעליו הגאה של סרבר/Workstation אין ממש סיבה טובה להוסיף קירור מעבר למה שבא עם המחשב, אתה לא צריך בעקרון יותר מ2 מאווררים כשאחד מכניס ואחד מוציא. אתה גם לא צריך ספק יותר חזק ממה שיש לך (בעצם, זה תלוי באיזה מע' יש לך).אם הכלל הנל לא תקף לגביך, חן חן לך:1. מאווררים שמים ככה: מכניסים: בדלת ומקדימה. מוציאים: בגג ומאחורה. זה בגלל שאוויר חם עולה למעלה, הדלת מכניסה ישר לתוך המעבד וזה טוב, האוויר מאחורי המחשב בדכ יותר חם מזה שלפני המחשב. 2. זה נכון שצריך להוציא את המתכת שדי חוסמת את האויר למאווררים שמכניסים ומוציאים (אני חושב שקראו לזה מקודם שלדת ברזל).3. ספק כוח נחשב למאוורר נוסף במחשב רק אם יש לו 2 מאווררים.4. קיימים אתרים/תוכנות שיכולים לחשב את צריכת המחשב באוברקלוק או לא, בעבודה או במנוחה. הספק שלך באמת לא יכול להוציא 350 וואט, גם אם חייו יהיו תלויים בזה. אם תמשיך להתעסק באוברקלוק ותרצה להוסיף על 3 המאווררים שלך עוד 5, כרטיס מסך חדש ומעבד שעובד פי 1.3 מהמהירות שלו, תצטרך לשדרג לספק של חברה מוכרת כמו Fortron שיתן לך באמת את מה שהוא מוגדר לו.
פורסם 2004 ביולי 321 שנים מחבר אם אתה לא עושה אוברקלוק/בעליו הגאה של סרבר/Workstation אין ממש סיבה טובה להוסיף קירור מעבר למה שבא עם המחשב, אתה לא צריך בעקרון יותר מ2 מאווררים כשאחד מכניס ואחד מוציא. אתה גם לא צריך ספק יותר חזק ממה שיש לך (בעצם, זה תלוי באיזה מע' יש לך).אם הכלל הנל לא תקף לגביך, חן חן לך:1. מאווררים שמים ככה: מכניסים: בדלת ומקדימה. מוציאים: בגג ומאחורה. זה בגלל שאוויר חם עולה למעלה, הדלת מכניסה ישר לתוך המעבד וזה טוב, האוויר מאחורי המחשב בדכ יותר חם מזה שלפני המחשב. 2. זה נכון שצריך להוציא את המתכת שדי חוסמת את האויר למאווררים שמכניסים ומוציאים (אני חושב שקראו לזה מקודם שלדת ברזל).3. ספק כוח נחשב למאוורר נוסף במחשב רק אם יש לו 2 מאווררים.4. קיימים אתרים/תוכנות שיכולים לחשב את צריכת המחשב באוברקלוק או לא, בעבודה או במנוחה. הספק שלך באמת לא יכול להוציא 350 וואט, גם אם חייו יהיו תלויים בזה. אם תמשיך להתעסק באוברקלוק ותרצה להוסיף על 3 המאווררים שלך עוד 5, כרטיס מסך חדש ומעבד שעובד פי 1.3 מהמהירות שלו, תצטרך לשדרג לספק של חברה מוכרת כמו Fortron שיתן לך באמת את מה שהוא מוגדר לו.אחלה הסבראני לא אוברקלוקר, אבל אני מעדיף שהמחשב יהיה קר יותר ממה שהוא בדר"כ שהמחשב סגור - 44 מעבד, 42 לוח.לא החשבתי את הספק למאוורר, יש לי רק שני מאוררים, של המעבד ואחד מכניס.המערכת שלי היא P4 2.4 / 512MB.אני רוצה להחליף כרטיס מסך ל9600XT/9800PRO, האם אני צריך להחליף ספק כח?(בלי אוברקלוק)..תודה.
פורסם 2004 ביולי 321 שנים כדאי להחליף ספק בכל מקרה ג'נריים לא איכותיים\יציבים\אמיניםעם 9600XT אתה לא תיהיה חייב, אבל מומלץ מאודעם 9800PRO אפשר להגיד שאתה תיהיה חייב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.