עבור לתוכן

סידור שלושה מאווררים של 80MM

Featured Replies

פורסם

לא רק בגלל שהוא מכניס אוויר חם מסביבת האוויר שנפלט מהספק

העקרון הוא שצריך לפנות מהר ככול האפשר את האוויר החם מאיזור ההיטסינק וזה המאורר שהכי קרוב

פורסם
  • מחבר

לא רק בגלל שהוא מכניס אוויר חם מסביבת האוויר שנפלט מהספק

העקרון הוא שצריך לפנות מהר ככול האפשר את האוויר החם מאיזור ההיטסינק וזה המאורר שהכי קרוב

אז מאחורה רק מוציאי אוויר...תודה רבה שוב :)

פורסם

אם אתה לא עושה אוברקלוק/בעליו הגאה של סרבר/Workstation אין ממש סיבה טובה להוסיף קירור מעבר למה שבא עם המחשב, אתה לא צריך בעקרון יותר מ2 מאווררים כשאחד מכניס ואחד מוציא. אתה גם לא צריך ספק יותר חזק ממה שיש לך (בעצם, זה תלוי באיזה מע' יש לך).

אם הכלל הנל לא תקף לגביך, חן חן לך:

1. מאווררים שמים ככה: מכניסים: בדלת ומקדימה. מוציאים: בגג ומאחורה. זה בגלל שאוויר חם עולה למעלה, הדלת מכניסה ישר לתוך המעבד וזה טוב, האוויר מאחורי המחשב בדכ יותר חם מזה שלפני המחשב.

2. זה נכון שצריך להוציא את המתכת שדי חוסמת את האויר למאווררים שמכניסים ומוציאים (אני חושב שקראו לזה מקודם שלדת ברזל).

3. ספק כוח נחשב למאוורר נוסף במחשב רק אם יש לו 2 מאווררים.

4. קיימים אתרים/תוכנות שיכולים לחשב את צריכת המחשב באוברקלוק או לא, בעבודה או במנוחה. הספק שלך באמת לא יכול להוציא 350 וואט, גם אם חייו יהיו תלויים בזה. אם תמשיך להתעסק באוברקלוק ותרצה להוסיף על 3 המאווררים שלך עוד 5, כרטיס מסך חדש ומעבד שעובד פי 1.3 מהמהירות שלו, תצטרך לשדרג לספק של חברה מוכרת כמו Fortron שיתן לך באמת את מה שהוא מוגדר לו.

פורסם
  • מחבר

אם אתה לא עושה אוברקלוק/בעליו הגאה של סרבר/Workstation אין ממש סיבה טובה להוסיף קירור מעבר למה שבא עם המחשב, אתה לא צריך בעקרון יותר מ2 מאווררים כשאחד מכניס ואחד מוציא. אתה גם לא צריך ספק יותר חזק ממה שיש לך (בעצם, זה תלוי באיזה מע' יש לך).

אם הכלל הנל לא תקף לגביך, חן חן לך:

1. מאווררים שמים ככה: מכניסים: בדלת ומקדימה. מוציאים: בגג ומאחורה. זה בגלל שאוויר חם עולה למעלה, הדלת מכניסה ישר לתוך המעבד וזה טוב, האוויר מאחורי המחשב בדכ יותר חם מזה שלפני המחשב.

2. זה נכון שצריך להוציא את המתכת שדי חוסמת את האויר למאווררים שמכניסים ומוציאים (אני חושב שקראו לזה מקודם שלדת ברזל).

3. ספק כוח נחשב למאוורר נוסף במחשב רק אם יש לו 2 מאווררים.

4. קיימים אתרים/תוכנות שיכולים לחשב את צריכת המחשב באוברקלוק או לא, בעבודה או במנוחה. הספק שלך באמת לא יכול להוציא 350 וואט, גם אם חייו יהיו תלויים בזה. אם תמשיך להתעסק באוברקלוק ותרצה להוסיף על 3 המאווררים שלך עוד 5, כרטיס מסך חדש ומעבד שעובד פי 1.3 מהמהירות שלו, תצטרך לשדרג לספק של חברה מוכרת כמו Fortron שיתן לך באמת את מה שהוא מוגדר לו.

אחלה הסבר

אני לא אוברקלוקר, אבל אני מעדיף שהמחשב יהיה קר יותר ממה שהוא בדר"כ שהמחשב סגור - 44 מעבד, 42 לוח.

לא החשבתי את הספק למאוורר, יש לי רק שני מאוררים, של המעבד ואחד מכניס.

המערכת שלי היא P4 2.4 / 512MB.

אני רוצה להחליף כרטיס מסך ל9600XT/9800PRO, האם אני צריך להחליף ספק כח?(בלי אוברקלוק)..

תודה.

פורסם

כדאי להחליף ספק בכל מקרה ג'נריים לא איכותיים\יציבים\אמינים

עם 9600XT אתה לא תיהיה חייב, אבל מומלץ מאוד

עם 9800PRO אפשר להגיד שאתה תיהיה חייב

פורסם
  • מחבר

שוב תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים