פורסם 2004 ביולי 321 שנים מחבר יש לי C ו Dעריכה:עשיתי עדכון לביוס דרך תוכנה והעדכון הושלם!!אבל, לא השתנה כלום ובאתר אמרו לי לשנות איזה ג'אמפר של ה CMOS בלוח. מ1-2 ל2-3.מה זה הCMOS הזה??
פורסם 2004 ביולי 321 שנים שאני אגיד לך שוב פעם שזה לא קשור לביוס ?תתקין את SP1 ותהיה לך גישה לשאר השטח (תצארך להגדיר עליו מחיצה או לאחד אותו עם מחיצה קיימת.
פורסם 2004 ביולי 321 שנים מחבר אני לא מבין בכלל על מה מדברים...מה זה PM?PARTITION MAGIC?אני לא יודע איך להשתמש.. יש לי את גרסה 8
פורסם 2004 ביולי 321 שנים מחבר תודה.. יצרתי כבר!! אני ממש ממש מודה לך! ;D ועכשיו.. נוצר לי גם G ואני רוצה לאחד אותו עם D. איך אני עושה זאת? ועוד שאלה: בפירמוט הבא של המחשב.. אני אצטרך לחזור על אותם פעולות? ולהתקין שוב סרביס פאק 1 (SP1)?? נ.ב. בכללי עכשיו יש לי 152 ג'יגה. במחשב השני יש לי במקום 120 - רק 112 ג'יגה. רק אם תוכלו בבקשה לענות לי על השאלות! שוב תודה
פורסם 2004 ביולי 321 שנים בקשר לגדלים AMIRAM נתן לזה הסבר כבר, תעשה חיפוש.בקשר לאיחוד תלחץ על MERGE. (אם יש לך משהו חשוב על אחת מהמחיצות תגבה אותו)עריכה- בקשר לאחר הפירמוט: אם תאחד אותם- אז כן, ואם לא- אז לא.
פורסם 2004 ביולי 321 שנים מחבר עשיתי כבר MERGE וזה לא עזר.. אפילו הוא אמר לי שאולי אצטרך הפעלה מחדש, ועשיתי! כלום לא השתנה, נשארו אותם כוננים C, F,G. ואני רוצה לאחד את F עם G. ::::עריכה:::: לא חשוב!! תודה לכולכם על העזרה.. לא הייתי מצליח בלעדיכם אבל איחדתי כוננים. תודה!
פורסם 2004 ביולי 321 שנים יש לך בכלל את הגרסא המלאה של התוכנה?כי עם הגרסא לנסיון אתה יכול לעשות.... כלוםתצטרך לקנות את הגרסא המלאה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.