פורסם 2004 ביולי 321 שנים שלום,אני חושב לבנות מחשב "שישב" בסלוןבלי לשלם יותר מדיי..החלטתי לפרסם כאן אבל יש לי מס' שאלות:1. באיזה לוח להשתמש - ובאיזה מארז (שיהיה קטן ככל האפשר + בלוח אנ ירוצה יציאה אופטית SPDIF-OUT עבור המגבר שלי)?אני רוצה גם לשים HD רגיל וכונן DVD אז המארז צריך לתמוך בשניהם....2. באיזה מאוורר כדאי להשתמש- הדגש על שקט שקט שקט!!! לא רוצה לראות סרט והמאורר ידפוק לי בראש....תודהליאור
פורסם 2004 ביולי 321 שנים טוב, אני לא יודע כמה זה "לא לשלם יותר מדי" אבל מה שיש לי זה SHUTTLE SK41 שהכנסתי בו HD וDVD שהיו ליהוא כולל SPDIF OUT וכל הכניסות ויציאות שצריך לחיבור למגבר וTVAMD פשוט יספיק לצורך סרטים וה SHUTTLE לא צריך מאורר על ה CPUמה שכן, המאורר מארז קצת רועש , אז החלפתי אותו ב PANFLO שהוא שקט בצורה מדהימה (אבל לא מקרר טוב כל-כך)אם תרצה להשקיט אותו עוד יותר, תזמין את הדור החדש של הספקים של SHUTTLE שהם מכילים FAN שקט לPSUשמתי HD של WD ולא שומעים אותו, אבל נראה לי שעדיף HD של סמסונג 5400 RPMזו לא אופציה זולה, אבל תלוי אילו רכיבים יש לך זמינים בבית, אז היא לא תהיה יקרה מדי
פורסם 2004 ביולי 421 שנים תבדוק פה בסקטור של מערכת קולנע ביתית :http://www.trigger-point.net/computers/sector.asp
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.