עבור לתוכן

בעיית קודקים

Featured Replies

פורסם

שלום לכל חברי הפורום,

בזמן האחרון נתקלתי בבעיה של קודקים, שלא כל סרט פועל וגם שירים כבר לא פועלים לי טוב ומתקבלת הודעת שגיאה שחסר קודק כזה או אחר.

בחיפוש שהרצתי הורדתי כל מיני קודקים של ליו-נט וקאזה ליט ושום דבר לא עזר כל פעם בעייה אחרת.

אז עכשיו העפתי הכל מהמחשב ואין לי שום קודק מותקן ואני מחכה לעצה שלכם מה לעשות איזה קודקים להוריד ואיזה שילוב של קודקים לעשות כדי שסוף סוף יפעלו לי שירים וסרטים כמו שצריך.

בתודה מראש, דודי הסטלן.

פורסם

ffdshow

פורסם
  • מחבר

תודה אבל עכשיו סרטים עובדים בלי קול ושירים לא עובדים :-X

פורסם

אתה צריך AC3Filter בנוסף. לגבי שירים - באיזה פורמט?

פורסם

ac3 Filter ....אתה לא חדש כאן,חיפוש היה עוזר לך.

פורסם
  • מחבר

אתה צריך AC3Filter בנוסף. לגבי שירים - באיזה פורמט?

שירים בפורמט MP3 ו-WMV, ולגבי ההודעה האחרונה של x-dude, כמו שאמרתי עשיתי חיפוש בערך "קודקים" מצאתי כמה דברים שלא עזרו לי, ולכן פתחתי נושא חדש לבעייה הספציפית הזאת.

פורסם
  • מחבר

טוב התקנתי שילוב של קודקים של קאזה ליט ובנוסף התקנתי DIVX505BUNDLE, הכל עובד מצויין חוץ מקובץ אחד שכשאני מפעיל אותו רואים ושומעים אבל הוא "רועד" . מה עושים? :-[

פורסם

אם זה רק קובץ אחד שלא פועל לך מכל הקבצים , אז אני מאמין שיכול להיות שהבעיה טמונה בקובץ עצמו.

אבל אני מציע לך להשאיר את המצב כמו שהוא(שהכל פועל חוץ מקובץ אחד...)

פורסם
  • מחבר

אם זה רק קובץ אחד שלא פועל לך מכל הקבצים , אז אני מאמין שיכול להיות שהבעיה טמונה בקובץ עצמו.

אבל אני מציע לך להשאיר את המצב כמו שהוא(שהכל פועל חוץ מקובץ אחד...)

תשמע יש משהו בדברייך אבל ניסיתית קודקים אחרים שגרמו לקובץ עצמו לפעול אבל הבעייה הייתה שקבצים אחרים לא פעלו כמו שצריך אז הייתי חייב להחזיר את המצב לזה שרוב הקבצים עובדים טוב ורק אחד לא.

והקובץ הזה מאוד חשוב לי שהוא יפעל כמו שצריך אז אני לא יכול פשוט לוותר אז אם מישהו יכול לחשוב על פיתרון אני מצפה לזה בקוצר רוח :-\

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים