עבור לתוכן

עוד פרוייקט קטן ..של קירור בילעדי לי ...ZALMAN ZM80D-HP כנסו ... לתמונות והסבר P

Featured Replies

פורסם

שאתה אומר 667 אתה מתכוון ל333? אם כן אז אני הגעתי ל350 (700) בלי סינקים ובלי כלום. והליבה מה שחוסם אותי זה מתח. אני בטוח שאני יעבור את ה600 אם VMOD. אבל גם זה אחלה OC. ומה אם OC למעבד שלא הייה כל כך מגביל בביצעוים?

פורסם
  • מחבר

שאתה אומר 667 אתה מתכוון ל333? אם כן אז אני הגעתי ל350 (700) בלי סינקים ובלי כלום. והליבה מה שחוסם אותי זה מתח. אני בטוח שאני יעבור את ה600 אם VMOD. אבל גם זה אחלה OC. ומה אם OC למעבד שלא הייה כל כך מגביל בביצעוים?

כן וגם הצלחתי להגיע לעוד יותר בסביבות ה700 אבל הקירור של הזיכרונות ממש היה לוהט אז פחדתי קצת והורדתי ל 667 ולמעבד כרגע הוא באוברקלוק קטן על 1498 בבאס של 106

ואני לא מרים אותו יותר כיוון שהמכפלה שלי נעולה על 14 וגם ביגלל שאין לי נעילת PCI & AGP ושינוי מתחים ב AGP והכי חשוב בגלל שיש לי זיכרונות RDRAM שידועים כגרועים לאוברקלוק הם נופלים לי הראשונים כאשר אני מרים תבאס ל 110 ומעלה ..לא משנה הקירור שקימבנתי להם ..והספק בסדר סוחב יש לי האק 300 סביר וכרגע אין לי שום מאוורר באיזור של הכרטיס...וככה הכי שווה אין לכם מושג איזה שקט... ;D

פורסם

אתם יודעים מה מעניין? לי יש GIGABYTE 9600PRO ואני מגיע בקלות ל567MHZ בליבה , עם קירור סטוק , ו345 בזיכרונות בלי שום סינקים(זיכרונות סאמסונג...)

התוצאה שלי ב3dmark03 לפני אוברקלוק עומדת על בערך 3300-3400 , אחרי אוברקלוק אני מצליח לקבל גם 4300 ואולי אני זוכר אפילו פעם אחת של 4500...

מעניין.

להשוואה , הFX5200 שלי , לפני שכמעט שרפתי אותו , נתן בסביבות ה2000נקודות , והשיא היה 2341(שווה ערך לאיזה רדאון 9600NP) , כרגע , עם מהירות הרבה יותר נמוכה לזיכרון , הוא נותן 1900... , בכלל לא רע.

עכשיו , קניתי ביום שישי לוח חדש ועשיתי אוברקלוק למעבד , היום אני יעשה בנצ'מארקים , בדקתי בינתיים רק אקווהמארק בסטוק , יצא לי 25,700 , זה בסדר? כרטיס בסטוק...

זה המפרט :

AMD Athlon XP 2000+ @ AMD Athlon XP 2200+ קירור גרוע , מעבד נעול מכפלה , זיכרונות 266MHZ...

EPoX 8RDA3i Rev 3.2

Micron 256MB PC2700 333MHZ + generic 256MB PC2100 266MHZ @ 286MHZ

Gigabyte radeon 9600pro

70GB WD

וכל השאר שטויות , ספק טוב מאוד 400W של HEC , ומארז לא מאורר בכלל.

פורסם

כן וגם הצלחתי להגיע לעוד יותר בסביבות ה700 אבל הקירור של הזיכרונות ממש היה לוהט אז פחדתי קצת והורדתי ל 667 ולמעבד כרגע הוא באוברקלוק קטן על 1498 בבאס של 106

ואני לא מרים אותו יותר כיוון שהמכפלה שלי נעולה על 14 וגם ביגלל שאין לי נעילת PCI & AGP ושינוי מתחים ב AGP והכי חשוב בגלל שיש לי זיכרונות RDRAM שידועים כגרועים לאוברקלוק הם נופלים לי הראשונים כאשר אני מרים תבאס ל 110 ומעלה ..לא משנה הקירור שקימבנתי להם ..והספק בסדר סוחב יש לי האק 300 סביר וכרגע אין לי שום מאוורר באיזור של הכרטיס...וככה הכי שווה אין לכם מושג איזה שקט... ;D

אני אם זכרונות סמסונג עושה 350 לזיכרון בלי סינקים בלי כלום. וסטינגר, holy wakamoly! אם קירור סטוק 567 לליבה?? אני אם 9600XT ואם סיילנסר מגיע ל580. וזכרונות מגיע ל350 בלי סינקים גם כן ראם של סמסונג. תשקיע וקנה סינקים. מעניין לכמה תגיע..

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

תגיד למה לא בדקת הספקי מתח לפני ששמת על לוח אם עם הספק גבוהה ..

כרטיס עם הספק נמוך ???

פורסם

תתחדש על הזלמן, אני לא אהבתי את שלי אז העפתי אותו וקניתי סיילנסר

אבל זה לא השוואה צודקת כי שלי היה עם היטפייפ אחד ולדעתי הוא לא העביר חום כמו שצריך

פלטה אחת הייתה חמימה והשניה קרה אבל הביצועי אוברקלוק היו גבוליים אז חזרתי לקירור סטוק

אוף, 200 שקל שהלכו לפח. :'(

דרך אגב על הכרטיס שלך יש זיכרון שנקרא TSOP ובכרטיסים היותר מהירים יש זיכרונות BGA (לא RGB  ;))

פורסם

אתם שמים לב שזה תרד מלפני חודש כן?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים