עבור לתוכן

האם לקנות דיסק קשיח של Samsung או של Western Digital?

Featured Replies

פורסם

מישהו יודע כמה זמן סמסונג נמצאת בשוק הזה? כי אם זה פחות מכמה שנים טובות, אני לא בטוח אם זה שווה את הסיכון...

פורסם

תודה לכולכם כבר הזמנתי את הסמסונג כי אמרו פה שאין הבדל גדול בביצועים והוא יותר שקט.

תשמע, אין לי שום דבר נגד סמסונג כי היא חברה נהדרת אבל למה אתם אוכלים בקלות את כל הלוקשים השווקיים שנותנים לכם?

ראיתי הרבה מחשבים בחיי עם דיסקים שנשמעו כמו מכונת יריה, אבל במחשבים של היום שומעים קודם כל את המאווררים או את הצורבים ולא את הדיסקים. מעבר לכך, לרוב הדיסקים היום יש אופציה לעבודה בקונפיגורציה שקטה יותר. ברובם היא כבויה כי זה עולה בביצועים אבל דחיל רבקום - זה שיקול של אנשים עם וולקנו 12 ואנרמקס 120 מ"מ ורמקולים ATP ששומעים מהם כל היום מכונות יריה או מטוסים או הטענה של רובה לייזר סופר ביוני?

לגבי WD או SEAGATE או MAXTOR, ראיתי את כולם הולכים חדשים וישנים ולכן מה שחשוב זה שלוש שנים אחריות קודם כל.

פורסם

חבל שהזמנת את הסמסונג ולא את WD כי הוא הרבה יותר אמין ועם 3 שנים אחריות.

ודווקא ה WD ידועים בכך שהם שקטים, קצת יותר מה MAXTOR

מישהו יודע כמה זמן סמסונג נמצאת בשוק הזה? כי אם זה פחות מכמה שנים טובות, אני לא בטוח אם זה שווה את הסיכון...

זה כל העניין שסמסונג נמצאים בתחום הזה הרבה פחות זמן מ WD וה HD של WD ידועים כאמינים ביותר ומעולים!

בכל מקרה תתחדש!

פורסם

חבל שהזמנת את הסמסונג ולא את WD כי הוא הרבה יותר אמין ועם 3 שנים אחריות.

ודווקא ה WD ידועים בכך שהם שקטים, קצת יותר מה MAXTOR

לי הלך WD חדש לחלוטין אחרי שישבתי איזה יומיים וגמרתי את כל ההתקנות והשחזורים וכו..... היום כולם עושים דיסקים טובים אבל הטכנולוגיה די בקצה אז גם כולם מפשלים פה ושם. לכן אני כל הזמן אומר - קודם כל אחריות.

הבחור קבל 3 שנים אחריות וזה מה שחשוב.

פורסם

סאמסונג נותנים 3 שנים אחריות לכל הדיסקים הקשיחים שלהם גם לאלו עם ה 2 מגה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים