עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

האם לקנות מחשב נייד PC או MAC?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות מחשב נייד ואני מתלבט בין PC לMAC... חשבתי לקנות מאק כדי ללמוד עוד מערכת הפעלה ולראות "עולם חדש" במחשבים....

יש יתרונות/חסרונות? מה אתם הייתם מעדיפים? האם יש תמיכה לעיברית במאק? מה עדיף, IBOOK או POWER BOOK?

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

טוב מילה אחת כוח הpower book יותר חזק בארבה מהIBOOK אחשב, עם יש לכה תכסף ואתה רוצה חופשי

יתרונות ממממ מבוסס על יוניקס יציב מוגן בלי spyware או virus כמו שאומרים NEVER EVER AGINE ומסחקים לך לאתר של אפל www.apple.com לך למנוע חיפוס למתע חפס games כנס ללינק הרישון, תסתקל תרע שיש שם הכול כולל הכול ועז תחפס איזה מסחק שבה לחה במנוע חיפוס

חיסרון לא יותר מידי חנויות של משחקים למק בארץ (לא מקיר אפילו אחת) אם אתה יחול לקנות מהאינתרנת אתה מסודר

עברית טוב יש מלל (מעבד תמלילים בעברית טוב מעוד וזול) יש את OPENOFFICE חינם עם החסרונות שלו (כמו בגרסה לPC)

בונגיד שיש לי איזה 2700דולר אחשב (חח היתי מת) ואני יחול לכחת מחשב PC סוף הדרך נגיד של alienware עם אתה מקיר או power mac 1.5Ghz עם radeon9700mobility ממ אפילו אין שעלה חח מק! למה ברגה שיהיה לחה אחד תבין החי טוב, אצע אישית נגיד שאתה כונה חדש מגיד מידע או משהוא תבקש הדגמה של המחשב תתקשר למחלקת המחירות שלהם ותסדר פגישה 1-800-80-9332

עם תיפול על איש המחירות עביד, שחקתה אותה הוא ממש איש טוב, אה כן ועם יצה לחה לרעות את ה 1.5 החדש...אני סם 100שקל שאתה כונה במקום או 5דקות אחר כך כי זה פשות מחשב נהדר, אה כן

זוחר תוחנות פרותות וכול זה זה גם קים למק רק צריך לחפס יותר עמוק, וכן זה קים אבל לא כמו לPC כצת פחות (נגיד 1 ל 10)

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

חחח כמה שגיאות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.