פורסם 2004 ביולי 221 שנים שלום, קניתי מחשב חדש לא מזמן ....יש לי 2.66GHZTI 4200 128 MB 512 MB DDR 333 MHZ לוח אם - 865GM2אחי ניסה לעשות אוברקלוק למעבד והצלחנו להגיע ל2.95 GHZ בקלות עם המאורר הנוכחי שקיבלנו.אבל לאחר האוברקלוק הכרטיס קול לא פועל יש לי כרטיס קול מובנה C-MEDIA וגם אחד ההארדיסקים לא פועל ההארדיסק שלא פועל הוא -120 GB S-ATA 7200 RPM WESTERN DIGITAL8 MB CACHE אחי טוען שזה קורה מכוון שהרכיבים לא נעולים וכשעושים אוברקלוק התדר עולה וגורם לנזק בשאר הרכיבים.הוא לא מצליח לנעול את כל הרכיבים....אתם יכולים לעזור לי בבקשה?
פורסם 2004 ביולי 221 שנים אם אין לך אפשרות לנעול את הAGP:PCI Bus האוברקלוק שלך יהיה די מוגבל, אין מה לעשות.
פורסם 2004 ביולי 221 שנים מחבר עד כמה זה יהיה מוגבל.... ;Dואתה מוכן להסביר פה בקשה איך נועלים גם כן...אולי אחי לא עשה טוב
פורסם 2004 ביולי 221 שנים ה FSB עולה ביחד עם ה PCI SLOTיש נקודות מסויימות שהPCI צונח חזרה ל33בדרך כלל זה נע בין 30 ל38 ויש כרטיסים שלא מסוגלים לעמוד בזהאתה צריך ליצב את התדר של ה PCI בסביבות ה33 (המהירות המקורית)זה עושים בביוס, אם השליטה שלך בבאס מוצגת כ: 100\33 וכו, תוכל לראות לבד מה התדר של הPCIאם לא, אז תנסה לחפש מיקום אחר בביוס לתצוגה או לנעילהבהצלחה.
פורסם 2004 ביולי 221 שנים לא יודע לי על אף בן אנוש שמכיר את כל גירסאות הביוס בע"פ, בכל אופן הבן אדם הזה הוא לא אני.. אתה תצטרך להתאמץ קצת יותר, אף אחד לא אמר שOC בא בקלות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.