פורסם 2006 בפברואר 2219 שנים פצצה אחי ~! אתה כישרוני!תגיד מאיפה הרשת כוורת כזאת ששמת מאחורי הפרצופים?[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בפברואר 2419 שנים מחבר זהו סיימתי סוף סוף את הספק, אחרי אין סוף שיכבות צבע, ותיקונים, הספק מורכב. נשאר רק לעשות פוליש (כנראה מחר). עדיין לא החלטתי איזה גריל לשים. חיברתי גם שלושה לדים UB אדומים לתוך הספק. תחלס סיימתי עם הספק, ועוברים לחלק הבא של הפרוייקט סיום הפאנל הקידמי.וצביעת השילדה. תמונה לפני של הספק (HEC400): אחרי: מקווה לעדכן בקרוב.. נ.ב-בקשר לרשת, הזמנתי מחו"ל לפני שנה כל מיני פיצ'יפקס למודינג .
פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים יפה אחי! חושב על חלון 4*8 בצד הספק אולי? (כי אם כן אז היית צריך לצבוע אחרי החיתוך .. )
פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים לאט - אבל בטוח..(כמוני ;D )אז מה עוד נשאר לסיום הפרוייקט חוץ מהשלד והפנל?אגב, לATX, היה לך כלי ייעודי, ואם לאכמה זמן לקח לך?
פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים מחבר תודה אנשים..אני לא מתכוון לעשות חלון, מהסיבה שפשוט שלא יראו אותו (ולדעתי זה מיותר, יש נטייה לאנשים לעשות חלון לכל קופסה במחשב).ובקשר ATX לא היה לי כלי יעודי, אז השתמשתי בשתי סיכות תפירה לכל פין, פשוט סיוט, לקח לי שעתיים וחצי, שמתוכם פין סורר כמעט חצי שעה,הייתי ממש קרוב לחתוך את על הקונקטור עם דרמל (למזלי נגמרו לי כל הדיסקיות).מה שמתוכנן להמשך הפרוייקט.צביעת כל המארז (פנימי וחיצוני) בשחור מבריק.צג LCD גרפי/שורות בפנל הקידמי.ליטושים קטנים לפאנל.גרילים.חיתוך סמל/דמות/סיסמה/משפט מפרספקט אדום (יש לי יותר מידי פרספקט אדום) שיודבק על צידו השני של המארז.אלמנט תאורה מלדים אדומים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.