עבור לתוכן

Che Project: פרוייקט שלי (עודכן: עמ' 20) ...

Featured Replies

פורסם

איך הצלחתה יאומן

• תגובות 210
  • צפיות 19.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

תודה לכל המגיבים,ונותני הקומפלימנטים.

אתמול סוף סוף התחלתי לעבוד על הספק, הספק מדגם Hec 400.

קודם כל פירקתי את הספר וניקיתי אותו טוב טוב, אחרי זה החלה מלכת פירוק הקונטטור של ה20 PIN עם סיכות תפירה, פשוט סיוט, לקח לי שעתיים לפרק את הפינים (וחצי שעה על פין עקשן במיוחד).את המולוקסים והקונקטורים האחרים למינהם, סיימתי תוך חמש דקות.

והולבש על כל הכבלים סליינג בצבע אדם ושחור, וצמה שמתחברת ללוח האם (20 PIN) פוצלה ל4 גידים שונים, גם כי לא היה לי סליבינג בגודל המתאים וגם כי לדעתי

זה יוצא הרבה יותר יפה.

ולבסוף הוחלפו כל המולוקסים והקונקטורים לשחורים.

PICT0116.jpg

ואז התחלתי לעבוד על המארז של הספק, הורדתי את כל המדבקות, שייפתי עם נייר זכוכית 220, ולאחר מכן נייר 400/800, ולבסוף ניקיתי הכול עם טינר.

לאחר המארז של הספק מוכן לצביעה, צבעתי את המארז עם שלוש שכבות, ובין לבין שיוף עם ניר מים 800/ 2000, בשביל לשמור על טקסטורה חלקה, ולהוריד את כל חלקיקי האבק שנדבקו בצבע.

PICT0108.jpg

ולבסוף צבעתי שתי שכבות של צבע שחור , ובין שיכבה חזרתי על אותה פעולה של שיוף וניקוי, אגב בחרתי לשם שינוי לנסות צבע של krylon, ולא מוטיפ, כיוון שאני לא מצליח למצוא צבע שחור, אם אני לא יהיה מרוצה מהתוצאה של הצבע הנ"ל, את המארז אני הצבע כבר בצבע אחר.

PICT0113.jpg

נשאר לי לצבוע עוד שיכבה אחת של שחור, ועוד שתי שכבות לקה שקופה, ואז אני ימרק קצת כל המארז של הספק עם משכת פוליש.

מותוכנן גם הוספת שניים שלושה לדים אדומים בתוך הספק, ושיפוץ הגריל רשת הקיים, או שאני יכין כבר חדש.

בניית גוף התאורה קצת תתעקב כיוון שהיום המלחם ב20 שקל שהיה לי התפגר לו באופן מאוד תאטרלי, הרבה ניצוצות ועשן.

מקווה לעדכן בקרוב..

פורסם

אתה מתכוון שפיצצת אותו? (הספרי)

פורסם

EBT, דבר ראשון, אני מצדיע לך: yessir.gif

הסליבינג והטיפול בספק (צבע- שיוף- צבע- שיוף- צבע.....) זה פשוט עבודת נמלים! שלא לדבר על הפירוק של המולקסים והחיבורים...

דבר שני, יצא מדהים הספק... אני רק יכול לתאר לעצמי איך יראה כל המארז!

לגבי הלדים המתוכננים: אם תמצא כמה חתיכות קטנות של פוליקרבונט (פרספקס לא יעמוד בחום של הספק... או שהפוך :s07:) אפשר להדביק את הלדים על הפלסטיק ככה שהאור יתפזר והייה אפקט של קטודה בתוך הספק, ולא אור מרוכז בכמה נקודות כמו תאורת לדים רגילה... לפי דעתי אם האור יצא מהחריצים בצורה אחידה זה יראה סוף הדרך (מתכנן אפקט דומה במוד שלי ;D)

ולסיום: mol.gif בהצלחה בהמשך.

פורסם

דברים טובים כרוכים במיחשולים קשים ולך יש פיתרון כל הכבוד בהצלחה בהמשך

פורסם

תפציץ אחי מחכה לראות את זה גמור

פורסם

פרוייקט פשוט מדהים

אחד הפרויקטים הכי מושקעים שראיתי בארץ

כל הכבוד :yelclap:

פורסם

יפה מאוד.

תמשיך לעדכן :)

פורסם
  • מחבר

אני מודה לכל המגיבים והפידבקים.

עדכון קטן, צבעתי היום את השיכבה השלישית, אבל קרה משהו מוזר, נוצרו סדקים קטנים במרקם של הצבע, שכנראה נגרמו כתוצאה מכך שהמשטח היה לח מהשייוף מים לפני הריסוס, או שהצבע עדיין לא התייבש כמו שצריך (האפשרות הראשונה נראת לי יותר הגיונית).

בכל אופן שייפתי עם נייר 400 את הסדקים למרקם אחיד (כמעט עד שכבת הפריימר), ולא מזמן צבעתי עוד שיכבה של צבע, ואז הספק יורכב אחרי שיכבה נוספת, ורק עוד שבוע אני ימרח ווקס לאפקט מראה, כי חייבים לחכות לפחות שבוע לפני שמורחים את הווקס על משטח שנצבע.

בכל אופן מחר אני נוסע לאוטו דיפו לקנות מכלי צבע של motip לצביעת המארז, ופחית בונדו חדשה לגמור סופית את הפאנל הקידמי (כולל התקנת מסך LCD), ועל הדרך לפנק את הקטנוע (שחופר לי בכיס כל חודש) בליטר שמן חצי סינטטי.

מקווה שעד שבוע הבא כל השילדה של המארז (שכרגע מפורקת בתוך ארגז כבר קרוב לשנה), תהיה מחוברת בחזרה עם ניטים אחרי צביעה בשחור.

פורסם

בכל אופן מחר אני נוסע לאוטו דיפו לקנות מכלי צבע של motip לצביעת המארז, ופחית בונדו חדשה לגמור סופית את הפאנל הקידמי (כולל התקנת מסך LCD), ועל הדרך לפנק את הקטנוע (שחופר לי בכיס כל חודש) בליטר שמן חצי סינטטי.

מה המחיר של הצבע הזה בדיפו?

פורסם

25- 26 ש"ח בפעם האחרונה שאני בדקתי...

זה כמעט פי 2 מצבעים אחרים נפוצים יותר, אבל הוא שווה את המחיר.

פורסם

ווואו :o איזה פרוייקט מדהים! עוד משנה 2004 חחח :ylsuper:RAGE AGAINST THE MACHINE ROCKS!!!!

פורסם

אחי יפה מאוד אבל אתה עובד על זה קרוב לשנתיים!!!

למה?

לא חבל על כל הזמן?

פורסם

מה אכפת לכם? זה תחביב! לא משהו שצריך לבוא על חשבון החיים שמחוץ לקופסא.

פורסם
  • מחבר

אוטודיפו הגזימו, המחיר של מיכל צבע של Motip עולה תחזיקו חזק.. 59.90 שקלים, לפני חצי שנה 24.90, גם הbondo עלה מ49.90 ל69.90.

בקיצור חבורת גנבים.

מחר אני כבר אני יעשה סיבוב בסלמה/יצחק שדה יש שם מלא חנויות של של מוצרי תיפוח ושיפוץ רכב, שם גם קניתי פילר שדומה לבונדו (רק שהחומר בצבע חרדל) ולדעתי הוא הרבה יותר טוב מהבונדו.

ואולי אני ימצא שם צבעים איכותיים במחירים שפויים.

אחי יפה מאוד אבל אתה עובד על זה קרוב לשנתיים!!!

למה?

לא חבל על כל הזמן?

תאמין לי הייתי מת לגמור את הפרוייקט הזה, אבל יש עבודה/פסיכומטרי/חברים/טיול שיחרור/תחביבים אחרים.

אבל באמת הגזמתי עם זה, אני מתכוון לסיים אותו עוד השנה... :nutty: התיכנון הוא מקסימום עוד חודשיים שלוש ואני מסיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים