עבור לתוכן

אבק על ההיטסינק - פוגע משמעותית בקירור?

Featured Replies

פורסם

יש לי היטסינק של זלמן 6500B והוא צבר מעט אבק. האם כדאי לי להוציא אותו ולשטוף? (אח"כ אני אצטרך למרוח שוב משחה וכל זה..) או להשאיר אותו ככה?

*כרגע באיידל הוא על ~34 (קיץ..) ובמאמץ (משחקים בעיקר) הוא מגיע לגג 54. (המעבד הוא 2.8 p4 בבאס 533 , northwood כמובן).

פורסם

זה לא פוגע משמעותית בקירור, אבל ניקוי האבק יוכל להוריד לך כמה מעלות...

ואם תפרק ברור שתצטרך למרוח שוב משחה טרמית

פורסם

זה לא פוגע משמעותית בקירור, אבל ניקוי האבק יוכל להוריד לך כמה מעלות...

ואם תפרק ברור שתצטרך למרוח שוב משחה טרמית

אני פעם אחת הוצאתי את ההיטסינק ושטפתי ולא מרחתי שוב משחה..בלאט.. העלה לי כמה מעלות טובות.. אז אל תשכח!

פורסם

אתה פשוט לקחת מייבש שיער ולהשים אותו על מצב קירור, אז לכוון אותו על הסינק (שהסינק של המעבד) ולהוצי ממנו את רוב האבק ;)

פורסם

אישית לא הייתי מרטיב את הסינק כי לוקח הרבה זמן עד שהוא מתייבש (לחלוטין!) הרי לא תרצה להכניס אפילו טיפה אחת קטנה למארז, נכון?

מספיק רוח חזקה בשביל לנקות אותו

אבק פוגע בקירור רק כאשר הוא מצטבר בין הסנפירים ומפריע לרוח לעבור בינהם ולקרר את המתכת

פורסם

אצלי, מנסיון, במעבד 2.4C לפני ניקוי שהארז כולו היה מפוצץ אבק(במיוחד המעבד) היה 52 מעלות במאמץ, ואחרי ניקוי בלחץ אויר שהמארז היה אחרי זה נקי כמו תחת של תינוק המעלות במאמץ היו (תופים... :P) 52 מעלות. בקיצור, מהנסיון שלי לא הייתי משקיע בזה מאמץ מיוחד, לפחות אצלי.

פורסם

אצלי, מנסיון, במעבד 2.4C לפני ניקוי שהארז כולו היה מפוצץ אבק(במיוחד המעבד) היה 52 מעלות במאמץ, ואחרי ניקוי בלחץ אויר שהמארז היה אחרי זה נקי כמו תחת של תינוק המעלות במאמץ היו (תופים... :P) 52 מעלות. בקיצור, מהנסיון שלי לא הייתי משקיע בזה מאמץ מיוחד, לפחות אצלי.

LOL זה בטח היה מבאס...

וד"א אני ממליץ לנקות מחשבים עם הרבה אבק (אם יש לכם בסביבה) עם הקומפרסור לחץ משהו כזה זה עושה אחלה עבודה אם אין אז יש

את הספריי הזה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים