עבור לתוכן

שתי בעיות : האחת באוברקלוקינגת השנייה ב-HD

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם. לא הייתי פה די הרבה זמן...

רציתי לבקש את עזרתכם בשתי בעיות מרגיזות שיש לי במחשב החדש.

הראשונה, אוברקלוקינג. יש לי לוח של אביט KR7A, XP1900 וזכרון של מושקין.

כאשר אני מעלה את מהירות האפיק ל-142 ומעלה, הכל עובד טוב ויפה עד לטעינת החלונות (windows XP build 2600) שם אני מקבל מסך כחול מגעיל שאומר לי שווינדוס הפסיקה את הטענותה כדי למנוע כשל במחשב. היא אומרת לי לבטל Bios caching and shadowing ולבדוק דרייברים.

זה מעצבן כל כך!!! לא יכול לעשות אוברקלוקינג. עזרה תתקבל בברכה!

הבעייה השניה... יש לי HD של מקסטור, D740X. לפני כחודש הוא קיבל תוצאת SISOFT של כעשרים וחמש אלף ויותר, עכשיו הוא מקבל 15000 אלף... האם זה קשור לנפח שנתפס בכונן או לבעיה איתו? דרך אגב, תוצאות הבדיקה מראות גם שזמן הגישה הוא 11 נונשניות. הרבה יותר ממה שצריך להיות (8.5). הדיסק רץ על חיבור ה-RAID של הלוחת שתומך ב-ATA133. הוא רץ גםם ב-ULTRA DMA 6. לא יודע מה הבעיה.

תודה רבה!

עומר

פורסם

תעשה מה שהיא מבקשת...

בקשר לכונן הקשיח, תאחה אותו ואז תריץ בדיקה... אם הוא מחולק לפרטישנים, תעשה את הבדיקה על הפרטישן הראשון (תחילת הפלטות).

דבר נוסף, אתה שם לב שאתה כאן רק כשצצות לך בעיות? מה רע בכך שתועיל קצת לאחרים עם הידע הרב שרכשת עוד מתקופת Pcpro?

הישראלים האלה... רק לנצל יודעים.

פורסם
  • מחבר

אל תהיה רע! אני לא ככה... :jump:

פשוט נמאס לי קצת מלהיות בפורומים כל היום...

בכל מקרה, אני אנסה קצת לעזור באמת!

ועכשיו לעניין, ביטלתי את Bios Shadow וזה עדיין לא עובד.

נ.ב

מי אתה? :hat:

פורסם

אז תוריד את מהירות האפיק... מה לעשות, אני כבר לא זוכר איזה לוח אם רכשת עם המחשב ולא מודע ליכולות ה O/C שלו... בכל אופן, אולי תשקול גם פורמט, ל XP יש נטיות להשתגע מדי פעם בלי הצדקה.

תעיף קצת מבטים ב Pcpro... אני הבחור שהמליץ לך על ה Explorer 3.0, שטען שהלוג'יטק הרוטט יכול להוות אחלה מתנת יום הולדת לחברה שלך (אם יש...), הניק שלי כתוב שם אחרת ^Rockford.

מצלצל מוכר?!

פורסם
  • מחבר

ROCKFORD!!!!!!!

Hi man.

Long time no seen... :hi:

פורסם

הכל איכותי ידידי, בתקווה שגם אצלך.

;)

פורסם
  • מחבר

טוב נו...

אתה רואה שיש לי כמה בעיות.

רעיונות לפתרון?

פורסם

אמרתי אח קטן...

להוריד את האפיק אם אין ברירה, לשקול פורמט גם... אם אין ברירה... לעדכן ביוס... ובקשר לדיסק הקשיח, אני לא יכול לחשוב על משהו טוב יותר מבדיקת דיסק אחרי איחוי ולוודא שבודקים את תחילת הדיסק ולא את סופו.

פורסם
  • מחבר

ביוס עדכנתי. בדיקת דיסק קשיח ביצעתי. פירמוט אני אשקול... אבל אני חושב שזה קשור ללוח עצמו.

פורסם

גם אני חושב... אבל קרו כבר כמה פעמים שה XP השתגע לי ולא היה קשר ישיר ללוח, איכשהו תוכן קבצי המערכת שונה... אולי בגלל ה IBM הדפוק הזה שנראה לי מתחיל להתמלא בסקטורים פגומים.

>:(

פורסם

פשוט תוציא את כל הכרטיסים הלא חיוניים שיש לך במחשב (רשת/קול/טלוויזיה/מודם וכו') ונסה שנית.

פורסם
  • מחבר

did that.

פורסם

שלום לכולם. לא הייתי פה די הרבה זמן...

רציתי לבקש את עזרתכם בשתי בעיות מרגיזות שיש לי במחשב החדש.

הראשונה, אוברקלוקינג. יש לי לוח של אביט KR7A, XP1900 וזכרון של מושקין.

כאשר אני מעלה את מהירות האפיק ל-142 ומעלה, הכל עובד טוב ויפה עד לטעינת החלונות (windows XP build 2600) שם אני מקבל מסך כחול מגעיל שאומר לי שווינדוס הפסיקה את הטענותה כדי למנוע כשל במחשב. היא אומרת לי לבטל Bios caching and shadowing ולבדוק דרייברים.

זה מעצבן כל כך!!! לא יכול לעשות אוברקלוקינג. עזרה תתקבל בברכה!

הבעייה השניה... יש לי HD של מקסטור, D740X. לפני כחודש הוא קיבל תוצאת SISOFT של כעשרים וחמש אלף ויותר, עכשיו הוא מקבל 15000 אלף... האם זה קשור לנפח שנתפס בכונן או לבעיה איתו? דרך אגב, תוצאות הבדיקה מראות גם שזמן הגישה הוא 11 נונשניות. הרבה יותר ממה שצריך להיות (8.5). הדיסק רץ על חיבור ה-RAID של הלוחת שתומך ב-ATA133. הוא רץ גםם ב-ULTRA DMA 6. לא יודע מה הבעיה.

תודה רבה!

עומר

א. את הVIO ניסית להעלות?

ב. התוצאות הנמוכות של הכונן הקשיח נובעות מפרגמאציה של הכונן, אתה צריך לעשות לו DEFRAG.

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון תודה לכולם.

ונחמד לראות אותך שוב את'לון.

עשיתי כבר DEFRAG. התוצאה עלתה ל-20 אלף... עדיין די נמוך אבל אני חושב שזה בגלל שנשארו לי רק 14 GB מתוך ה-40. ככה שזה סודר.

עכשיו לבעיה השנייה... העליתי את ה-VIO כבר בהתחלה. אתם לא מבינים, הכל עובד בסדר, רק החלונות תוקעים אותי. (או שמא זה לוח האם?).

תודה שוב לכולם.

ובבקשה תמשיכו לעזור... ;)

עומר

פורסם
  • מחבר

נטשתם אותי? :o

אני לא יודע מה עוד לעשות. שווה להחליף חלונות ולבדוק אם אני יכול לעשות אוברקלוק?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים