עבור לתוכן

משהו מצחיק בהארד דיסק

Featured Replies

פורסם

שמעו קטע,ההארד דיסק שלי הוא משהו מיוחד כל פעם שהוא מתחמם או שאני מנסה לעשות אובר קלוק הוא מתחיל לעשות רעשים של קליקים כאלה,אחד או שניים ואז המחשב נתקע.

נכנסתי לפורומים של ווסטרן דיג'יטל וקראתי שם שמישהו שם את ההארד דיסק שלו במקפיא וזה עזר לו.

ניסיתי לעשות אובר קלוק והוא נתקע,עשיתי ריסט אבל כל פעם שהפעלתי משחק הוא נתקע,זה תופעה שקוראת לו כל כמה חודשים.

שמתי אותו במקרר ל20 דקות והוא הסתדר!

איזה מגניב!

אגב הדגם הוא:

wd80GB 8M Buffer

תמיד היה לי ניסיון טוב עם ווסטרן דיג'יטל אבל היום אני רק מקסטור.

פורסם

עם היית עושה חיפוש היית מגלה

שזה אחד מהפטרונות לטווח הקצר

אני מציע לך לממש תאחריות

פורסם

זו שיטה ידועה. שלי הלך ההארד דיסק זה לא עבד :-\

וזה עובד הרבה פעמים. שיטה מומלצת לכל מי שאין לו מה לעשות על המחשב או שהלך לו ההארד דיסק.

פורסם

אני לא יכול לממש את האחריות בגלל שהעיות האלה באות והולכות ופעם כבר נתתי לפסח את המחשב כדי שיבדקו והם לא מצאו כלום והלך לי 150 שקל על בעייה לא פתורה.

כולם תזהרו מההארד דיסק הזה אתם רואים שאני לא לבד.

פורסם

גם לי יש כזה :(

והוא אף פעם לא עשה בעיות :)

אני מקווה רק הוא לא יתחיל עכשיו... :-\

פורסם

יש לי גם את ה 80 וגם את ה 120 מהדגם הזה, את ה 80 וכבר יותר משנתיים ואת ה 120 שנה ושניהם עובדים כמו חמורים 24\7 , האימיול טוחן אותם כל היום בלי הפסקה וטפו טפו טפו לא התלוננו אף פעם...

פורסם

יופי יופי

אבל אל תסמוך עליו שיחזיק לך כמו הישנים של ווסטרן דיג'יטל שאגב יש לי עוד אחד 6 ג'יגה שאני משתמש בוא למטרות העברת קבצים.

פורסם

אני לא יכול לממש את האחריות בגלל שהעיות האלה באות והולכות ופעם כבר נתתי לפסח את המחשב כדי שיבדקו והם לא מצאו כלום והלך לי 150 שקל על בעייה לא פתורה.

כולם תזהרו מההארד דיסק הזה אתם רואים שאני לא לבד.

העניין הזה זה לא צחוק. תנסה לממש את האחריות בכל מחיר - פשוט תבוא אליהם ותגיד שיש בעיה, תפרט ואני חושב שבסוף הם יחליפו לך.

בהצלחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים