עבור לתוכן

החלפתי דיסק קשיח בחדש - ונעלמו לי 20GB

Featured Replies

פורסם

היי,

יש לי כרגע במחשב 2 כוננים קשיחים

הראשון מחולק לשני פרטישנים (C, H)

השני מחולק לשני פרטישנים (F, G)

D, E הם כוננים אופטיים

המאסטר (שנעשה ממנו BOOT) הוא הHD הראשון  ©

מערכת ההפעלה על הHD השני (F)

אני רוצה להחליף את הHD הראשון באחד חדש (יותר גדול)

איך אני מעתיק את כל המידע כולל BOOT SECTOR לדיסק החדש?

איך אני דואג שכל האותיות של הכוננים ישארו אותו הדבר (יכולה להווצר אות נוספת I אם צריך, אבל C ו-H חייבים להשאר עם אותה DATA עליהם  (שכל התוכנות שמותקנות ימשיכו לעבוד ללא שישתנה המיקום שלהם (לינק))

[יש לי מארז לכונן חיצוני - USB שיכול לעזור בהעתקה]

תודה

פורסם

Norton Ghost

פורסם
  • מחבר

GHOST לא תמך לי ב-USB DRIVE אז השתמשתי ב DRIVE IMAGE שעבד טוב.... חוץ מזה שהוא העלים לי 20GB... כלומר:

הפרטישן המקורי היה בגודל 10GB, הפרטישן בדיסק החדש בגודל 30GB, התוכנה העתיקה את כל החומר אבל הפרטישן (של ה 30) מדווח בWINDOWS XP בתור 10GB

אם תראו בתמונה המצורפת של ה COMPUTER MANAGEMENT / DISK MANAGEMENT ב ADMINISTRATOR TOOLS של WIN XP שכונן C מדווח בחלק העליון בגודל 9.9GB ובחלק התחתון 30GB.

איך אני גורם ל 'WIN XP לראות את כל ה 30GB?

תודה

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

הוא לא מזוהה פעם כ 10 ופעם כ 30, זה שני הרדיסקים שונים לחלוטין.

תוציא את הישן ותשאיר רק את החדש.

פורסם
  • מחבר

יש לי שני HD במחשב (הישן בחוץ)

כונן C הוא בגודל 30GB ותפוס בו 3GB וכתוב שיש רק 7GB פנויים - רואים את זה בתמונה

(גם כונן F בגודל 10GB עם 7GB פנויים, אבל זה לא קשור)

פורסם

תריץ סריקה לכונן, ואם זה לא עוזר תגבה את המידע שבו ותמחק את המחיצה כדי ליצור אותה שוב.

איך הצלחת לעשות ש F יהיה ה SYSTEM DISK שלך ? זה ממש כישרון מיוחד :)

פורסם
  • מחבר

אז ככה.... עשיתי סריקה הכל תקין.... נמאס לי אז התקנתי PARTITION MAGIC ושיניתי את גודל המחיצה לGB10 ויצרתי מחיצה חדשה של 20GB... ועכשיו יש לי את ה 30GB שלי... למרות שעדיין אין לי מושג מה קרה ???

ובקשר ל F בתור SYSTEM DISK... סתם עוד סוג של הגנה... הרבה וירוסים ונזקים אחרים מנסים למחוק את כונן C... גם כונן C שלי BOOTABLE, אז אני יכול לשים עליו IMAGE של F ויש לי את המערכת עובדת תוך דקות (בגלל זה C ו F אותו גודל)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים