פורסם 2004 ביולי 121 שנים שלום לכולם ממש עכשיו חזרתי מפנדס עם המחשב שלי בשביל למצוא לי איזה שהוא פיתרון קירור רציני למעבד אבל ממש ממש היתבעסתי כי כל הקירורים המסיביים צריכים חורים בלוח ( לא מיתחברים על הסוקט ) אז ניסינו בלוקים שונים של קירור מים אבל כולם מיתחברים גם עם החורים האלה... אז אני חייב עזרה אני צריך בלוק מים לא משנה לי המחיר ( עד גבול מסויים ) שמיתחבר רגיל בלי החורים האלה !!! בבקשה תעזרו לי כמה שיותר מהר אני עובד על מעל 60 מעלות והמחשב שלי מסודר מאוד בפנים זה פשוט לא עוזר החדר שלי רותח !!! אז PLEASE עזרה תודה מראש
פורסם 2004 ביולי 121 שנים או שלא הבנתי נכון או שהדובים ממש מפגרים!לא עושים חורים בלוח אמא אף פעם! אסור! אם יש קירורים שצריכים את החורים האלה אז כל מה שצריכים להוריד זה את התושבת של הסינק של אינטל. זה ממש פשוט ואם הדובים לא יודעים את זה אני מאוד ממליץ לך לא לקנות מהם
פורסם 2004 ביולי 121 שנים מחבר 1. מה קשור הדובים עכשיו ?? אמרתי פנדס2. הם לא אמרו שצריך לעשות חורים בלוח הם רק אמרו שיש לוחות שבאים מהחברה עם החורים האלה !!3. זה מעבד AMD ולא INTEL...
פורסם 2004 ביולי 121 שנים מה זה PANDA בעיברית??? מה הסמל של PANDAS באתר??...ולכל לוח יש את החורים האלה. איך נראה לך הסינק מתחבר ללוח אמא? ואם יש תושבת איך היא נראת לך מתחברת?
פורסם 2004 ביולי 121 שנים מחבר לא בכל לוח יש עובדה שבשלי אין אוליי התושבת מיתחברת עם חורים אבל יש לוחות שיש גם תושבת וגם חורים וזה מה שאני צריך ובקיצור אני צריך בלוק מים שמיתחבר עם התושבת הרגילה !!
פורסם 2004 ביולי 221 שנים אתה יכול לנסות לאלתר מבלוק פנטיום 3 ישן, או למצוא משהו באינטרנט, או לקנות לוח חדש.
פורסם 2004 ביולי 221 שנים אני לא מבין למה אתה מתעקש ללכת ככה...אתה רוצה שחתיכת פלסטיק תחזיק לך את הבלוק?זה ממש חלש ובגלל זה לא מייצרים כאלה.לפחות לא לידיעתי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.