עבור לתוכן

בעיה בבלוק קירור מים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם :)

ממש עכשיו חזרתי מפנדס עם המחשב שלי בשביל למצוא לי איזה שהוא פיתרון קירור רציני למעבד אבל ממש ממש היתבעסתי כי כל הקירורים המסיביים צריכים חורים בלוח ( לא מיתחברים על הסוקט )

אז ניסינו בלוקים שונים של קירור מים אבל כולם מיתחברים גם עם החורים האלה... אז אני חייב עזרה אני צריך בלוק מים לא משנה לי המחיר ( עד גבול מסויים ) שמיתחבר רגיל בלי החורים האלה !!!

בבקשה תעזרו לי כמה שיותר מהר אני עובד על מעל 60 מעלות והמחשב שלי מסודר מאוד בפנים זה פשוט לא עוזר החדר שלי רותח !!! אז PLEASE עזרה

תודה מראש :)

פורסם

או שלא הבנתי נכון או שהדובים ממש מפגרים!

לא עושים חורים בלוח אמא אף פעם! אסור! אם יש קירורים שצריכים את החורים האלה אז כל מה שצריכים להוריד זה את התושבת של הסינק של אינטל. זה ממש פשוט ואם הדובים לא יודעים את זה אני מאוד ממליץ לך לא לקנות מהם

פורסם
  • מחבר

1. מה קשור הדובים עכשיו ?? אמרתי פנדס

2. הם לא אמרו שצריך לעשות חורים בלוח הם רק אמרו שיש לוחות שבאים מהחברה עם החורים האלה !!

3. זה מעבד AMD ולא INTEL...

פורסם

מה זה PANDA בעיברית??? מה הסמל של PANDAS באתר??...

ולכל לוח יש את החורים האלה. איך נראה לך הסינק מתחבר ללוח אמא? ואם יש תושבת איך היא נראת לך מתחברת?

פורסם
  • מחבר

לא בכל לוח יש עובדה שבשלי אין אוליי התושבת מיתחברת עם חורים אבל יש לוחות שיש גם תושבת וגם חורים וזה מה שאני צריך ובקיצור אני צריך בלוק מים שמיתחבר עם התושבת הרגילה !!

פורסם

אתה יכול לנסות לאלתר מבלוק פנטיום 3 ישן, או למצוא משהו באינטרנט, או לקנות לוח חדש.

פורסם

אני לא מבין למה אתה מתעקש ללכת ככה...

אתה רוצה שחתיכת פלסטיק תחזיק לך את הבלוק?

זה ממש חלש ובגלל זה לא מייצרים כאלה.

לפחות לא לידיעתי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים