עבור לתוכן

בעיה בOC אצל חבר

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה אצלו , אני לא מצליח להעלות את המעבד ל2.4 לא חשוב מה אני עושה וכמה אני מעלה... , והמעבד הזה לא רק אמור לעלות ל2.4 , הוא אמור לעשות 2.8 אפילו עם כזה מפרט...

עכשיו , זה המפרט שלו :

P4 1.6Ghz Northwood Core @ 133Bus(533) 2128MHZ

A-DATA PC3200 400MHZ 256MB(not dual)

WD 80GB 8MB

ABIT IS7-E

Palit GF 4 MX 4000(will be replaced in Peak 9600PRO)

RaidMax Scorpio 868 - Yellow - עם ספק 420W ג'נרי(שני מאוררים יש לספק) , ספק ממש מאפן , מתחים מהתחת , 2X80MM מוציאים מאחורה(חזקים) 2X 80MM מכניסים מקדימה(אחד חזק) , 1X80MM בדלת מכניס(בינוני)

זרימת אוויר לא רעה...

קירור מקורי של אינטל , מעבד על 46-51מעלות...(אחרי OC , וגם בלי , אותם מעלות.)

ניסיתי להעלות מתח , ניסיתי גם לשנות תיזמוני זיכרון ל8-4-4-3 , ומתח למעבד נתתי 1.65 , והוא לא עולה ב2.4GHZ! , הוא מקסימום שהוא מגיע עם תוספת מתח זה ל2.2! , כרגע בלי תוספת מתח הוא על 2.14 , לדעתי הבעיה היא בספק המאפן שנותן מתחים מהתחת , מה לדעתכם? יענו , המעבד הוא חיית אוברקלוקינג מקצועית וצריך להגיע לפחות לאיזה 2.4! לפחות! אם לא יותר! , יש אנשים כאן בפורום עם לוחות יותר גרועים שהגיעו ל2800MHZ ו2600... , ואחד עם לוח ממש מאפן של MSI הגיע ל2.4 ! , אז איך עם המפרט הזה אני לא עובר את ה2.2!?

פורסם

בשביל להיות בטוח שזה הספק תנסה להוריד את כל כרטיסי ה PCI וכל דבר שאתה יכול להסתדר בלעדיו וליראות איך המחשב מגיב, במילים אחרות להוריד את העומס מהספק .

תנסה לעדכן ביוס ללוח אם גם.

פורסם

כמובן שהמון P4 1.6A עושים 2400MHZ בלי בעייה, וזה תלוי בהמון גורמים.. חלקם ידועים וחלקם לא, מה שמביא את ההשערה שOC אף פעם לא מובטח למהירות שאתה מצפה שאותו רכיב יגיע.

מעבד על 51 מעלות בעוד שזה P4 , מהירות גבוהה לא מובטחת לך..

פורסם
  • מחבר

אני עדיין בדיעה של הספק , אתה אומר שאם אני ישפר את הקירור הוא יעשה יותר?

איזה קירור לקנות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים