פורסם 2004 ביולי 121 שנים holy shit!! החברה כאן בפורום חייבים לצאת מהמחשבים ולראות קצת בנות , תראו איך אתם משתגעים מחצי תמונה של ילדה
פורסם 2004 ביולי 121 שנים ממש חמודהוא מדבר/עוסק בפעילות מעניינת אחרת?יש לחבר שלי תוכי מדבר ואני מנסה להגיד לו מילה והוא לא אומר אותהאגב הוא פוחד ממזלגותתנסה לקרב לתוכי שלך מזלג תגיד לי מה הולך איתומעניין.. חחקירבתי לתוכי שלי מזלג והוא השתגע חחחחח ;D
פורסם 2004 ביולי 121 שנים חמוד ואם כבר אז כבר הנה התוכי שלי : הוא יודע להגיד את השם שלו http://image.pbase.com/u38/alexrt/large/25129338.DSCF0004.jpg תלחצו על הלינק כדי לראות את התמונה.. ובאמת תצלם יותר את אחותך ;D
פורסם 2004 ביולי 121 שנים נו אנשים כולה חצי אחות חחח מה כבר ראיתם :-\תבקשו מאמא 150-160ש"ח תלכו לאזה מכון תהנו חצי שעה ;D
פורסם 2004 ביולי 121 שנים נו אנשים כולה חצי אחות חחח מה כבר ראיתם :-\תבקשו מאמא 150-160ש"ח תלכו לאזה מכון תהנו חצי שעה ;DThis one speaks the truth!
פורסם 2004 ביולי 121 שנים אוקי, אז התוכי שלי נותן נשיקות כשמבקשים ממנו !!ו...שקוראים לה בשם שלה היא באה......והכי הכי שאומרים לה שוקו היא עונה לך!!וד"א התמונה של התוכי שלך לא עובדת יש איקסים אדומיםאו או גם אחותך נותנת כשמבקשים? 8)
פורסם 2004 ביולי 121 שנים אנשים תרגעואיך אתה מדבריםאם הייתם במקומו הייתם רוצים שככה ידברו על האחות שלכם? :-X
פורסם 2004 ביולי 121 שנים אנשים תרגעואיך אתה מדבריםאם הייתם במקומו הייתם רוצים שככה ידברו על האחות שלכם? :-Xצודק , אבל הוא יכול גם להראות לאחותו את הת'רד והוא תקבל "טפיחה על השכם"
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.