פורסם 2004 במרץ 3121 שנים אתם אומרים המשחק יעבוד אצלי שווה לי לטרוח ולהשיג אותו.יש לי מעבד 1600 אינטל256 DDRו9800PRO דנדש.מה שזכרתי מהדמו זה את הזמני מטעינה הארוכים שבתחילת כול משימה שלב לא אכפת לי לחכות השאלה אם הוא ירוץ טוב חוץ מזה.ארמגדון אני חושב שזה לא המקום חחחחחחחחחחחחחחחחח
פורסם 2004 במרץ 3121 שנים שיחקתי בדמו עם ה gf4 ti4600 שלי והוא עובד על high ב1024X768X32. סביר...המשחק המלא בדרך...
פורסם 2004 באפריל 821 שנים הורדתי את הדמו לראות כמה טוב אני אצליח להריץ את זה על המחשב שלי הופתעתי ! שמתי הכל הכל על VERY HIGH ובהגדרות כרטיס מסך גם הכל על הכי גבוה בלה בלה, רץ חלק - אני מניח שבפיצוצים יהיו לי בעיות אז אני אוריד את זה קצת (שיהיה לי את המלא) הנה 2 תמונות תום.
פורסם 2004 באפריל 821 שנים גם במעבדות באי המסתורי יש מסכים כחולים ;D והאיש שלנו עושה גם עבודות צדדיות כדי להרוויח כסף
פורסם 2004 באפריל 821 שנים LOL ענק........איזה שלב אתה?ד"א-ראיתי פה המון שאומרים שלבים (במספרים). תנסו לרשום את השם של השלב.....
פורסם 2004 באפריל 821 שנים הורדתי את הדמו לראות כמה טוב אני אצליח להריץ את זה על המחשב שלי הופתעתי ! שמתי הכל הכל על VERY HIGH ובהגדרות כרטיס מסך גם הכל על הכי גבוה בלה בלה, רץ חלק - אני מניח שבפיצוצים יהיו לי בעיות אז אני אוריד את זה קצת (שיהיה לי את המלא) הנה 2 תמונות תום. איך לעזאזל זה אמור לקרטע לך ?!
פורסם 2004 באפריל 921 שנים גם במעבדות באי המסתורי יש מסכים כחולים ;D והאיש שלנו עושה גם עבודות צדדיות כדי להרוויח כסףפששששש איזה כרטיס מסך יש לך?
פורסם 2004 באפריל 1221 שנים TI4200 מריץ אותו ככה?פשוט מדהים!אני עם הכל על very high מלבד המים שהם על אמממ.... ultra high!1024*768 חלק עם פילטרים על 4 ו8.גם אני יצרף תמונה עוד מעט ;Dאני רק ימצא מקום יפה לצלם מאחד השלבים הפתוחים.
פורסם 2004 באפריל 1221 שנים היום בשעה 6 ו-15 דקות סיימתי את המשחק האדיר ביותר בעולם!!!מי שכבר סיים אותו יודע איזה הפתעה תיהיה לקראת הסוף??מי שרוצה לדעת ולא מפחד שאני יהרוס לו אני יכתוב כאן או בפרטי (אם עדין לא כולם סימו ויודעים)בכל מקרה קצת ברכות לא?תודה
פורסם 2004 באפריל 1221 שנים וואו פצצות אני כבר מת לסיים אותו, הגעתי לשלב הזה שמפוצצים את הספינה ואז ההוא מגיע עם ההליקופטר וצריך לפוצץ אותו עם הרבה טילים (הכוונה לשלב שאחרי זה) 8) אגב תגיד כמה שלבים יש למשחק?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.