עבור לתוכן

Far Cry - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

שיקחתי וזה בקיצור אחלה של משחק גרפיקה מאוד יפה פיזיקה מאוד גבוהה ,אהבתי את הגשרים שאפשר להפיל אם יורים על הקצוות שלהם וגם בינה מלאכותית נחמדה המשימות דיי מעניינות רק מה שמעצבן זה הנשקים כבר נמאס מהm4 והאקדח הזה רק עכשיו קיבלתי smg עם משתיק קול ויש עוד נשק כמו בcs ובdoom3 שכחתי איך קוראים לו

אני מקווה שיש עוד הרבה סוגים של נשקים ולא רק את אלו לאורך המשחק גם יש כל הזמן את אותם המסוקים אם אותם הmachine gunners המעצבנים האלה

עוד מישהו שיחק כבר במלא? שיגיד את דעתו...

• תגובות 215
  • צפיות 29.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

וואו כבר יש לך אותו, תביא עוד קצת פרטים כמו משחקיות, שליטה, שלבים, רכבים האם הוא שונה מהדמו.

אולי מחר או מחרותים יהיה לי גם!!! (אני מתרגש ;D).

פורסם
  • מחבר

כן הוא שונה מהדמו יש בו יותר דברים השלב שבדמו גם שונה הוא ארוך יותר כמו כן הרכבים ראליסטים והנשקים כמו בדמו בינתיים חוץ מהsmg עם המשתיק קול הגרפיקה אותו דבר בערך אבל הפיזיקה אם אני לא טועה השתפרה קצת...

פורסם

אני משחק במלא-בהחלט משחק מדהים ! נראה יפה מאוד!

משחקיות נוחה מאד...

אמממ כבר נתקעתי-איזה באסה! אבל נתגבר..

בקרוב נרחיב את מעגל הפעילות למולטיפלייר

פורסם

המולטי עובד אצלי(יש לי מקורי) , המשחק פשוט מדהים ביופיו!

תסתכלו בכתבה בpcarena....

פורסם
  • מחבר

אני מקווה שאתם עושים את הגרפיקה והdetails בvery high כי אחרת אתם לא רואים את הגרפיקה המושקעת של המשחק באמת....

פורסם

זה מספק אותך?

פורסם
  • מחבר

זה מספק אותך?

לא....סתם :)

איזה פרטים שמת ועשית גםaa או af? כי נראהל י שאם אני יעשה aaאו af הכרטיס מסך שלי יקרוס חחחח

פורסם

AA

שמתי מהמשחק על המקסימום

הכל הכל על וריד הייג חוץ מהטקסטור פילטרינג שלא מסכים לי מעל המדיום [אין לי מושג למה]

רוצים עוד תמונה?

קיבלתם

שימו לב לגילוי מדעי חדש!!

עצים צומחים בתוך הים בלי אדמה!

סתכלו טוב במוצג א:

ועוד משהו שכמעט שכחתי להגיד זה שלא שיניתי כלום מבחוץ מהדסקטופ כי נראה לי שההגדרות של המשחק מבטלות את זה.....

פורסם
  • מחבר

חחחחח איזה באג...רגע זההדמו? כי רק בדמו יש את הבאג הזה שהוא לא נותן בtexture filtering ליותר מmedium...

פורסם

די תפסיקו עם התמונות... אני עומד לבכות :'(...זה כל כך יפה!

stinger אל תעלב אבל אני ממש התאכזבתי מהביקורת על המשחק הPCARENA, ביקורת יבשה, קצרה, חסרת פירוט ומידע.

אפילו אני יכל לכתוב משהו ברמה גבוה יותר.

יש לי רעיון אתה שולח לי את המשחק המקורי אני עושה כתבה, עשינו עסק ;D ;)

תגידו בקשר למשחק המלא, עדיין אי אפשר לירות כשנמצאים במים? (לא בצלילה, כשהראש מחוץ למים).

פורסם

למה אתה דואג כל כך?? רשום במפרט שלך -"in 2-3 month....FX5900XT"

ואז תוכל להפעיל את המשחק כמו שצריך.

ומה זה העצים שתקועים במים??? מה היה מבול?

פורסם

אני לא דואג כי יהיה לי משהוא בסביבות ה- NV40 או R420 ולא FX 5900XT (כמו שכתוב) בעוד חודשיים :).

פורסם

לא יודע מה איתכם אבל ה 5600 שלי לא מצליח להזיז אותו את הדמו ויש לאגים בצורה מפחידה!!

עשית OC למעבד (CPU ) ל 3.5 ועדיין לא זז כ"כ טוב .

זה היה לכם ככה גם וזה אולי השתפר במלא ?

מה הפתרון ,כ.מסך חדש או OC לכרטיס הקיים ?

אבל נראה אחד היפים!!

פורסם

rephrase

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים