פורסם 2004 ביולי 221 שנים זה סרט חזק ביותר משחקים בו גם בן אפלק והשחקן השני שמשחק עם אפלק במלא סרטים(שיחק באושן 11), כדאי "להשכיר".
פורסם 2004 ביולי 221 שנים Terminator 1, 2Hit עם אל פאצינו ורוברט דנירוAI של ספילברגA beautiful mindTrue LiesPayback עם מל גיבסוןThe Unforgiven של קלינט איסטווד. אומנם ארוך ואיטי, אבל יפה.
פורסם 2004 ביולי 221 שנים אדין לא ראיתי את גי ובוב השקט ואני לא מוצא איפה "להשכיר"...זה סרט באמת טוב?בקשר לדוגמה אז זה סרט קומדיה פחות או יותר והוא סרט נחמד כזה לא משהו רציני.בקשר לג'יי ובוב השקט מכים שנית אז אני לא יודע אם כדאי לך להשכיר אותו כי הוא סרט נחמד אחרי הכל,אבל לא יותר מזה. יש לי אפילו חברים שאמרו שהוא ממש סרט דפוק אז אני לא יודע אם הוא מהסרטיםהגדולים ששווה להזמין/להשכיר...
פורסם 2004 ביולי 221 שנים דוגמה אולי הסרט הכי חזק של ג'יי ובוב השקט. מאוד מאוד שווה "להשכיר"גם שווה "להשכיר" את clercks או מוכרים בלבד שזה הסרט הראשון של קווין סמית' וזה גם סרט חזק.
פורסם 2004 ביולי 321 שנים סרט מצחיק משהו אש זה "עולם קטן שלי" עם קיילי (באנגלית BIODOME ) אויי זה כזה סרט מפגר... ;D סרטים טובים לאחרונה: The Lady Killers Fity first dates Eurotrip בקרוב גם Shrek 2 בטח..
פורסם 2004 ביולי 321 שנים אני ממש מופתע שאף לא המליץ על הסנדק,כל הטרילוגיה פשוט מעולה.זה עוד יותר אקטואלי עכשיו לאחר החדשות הרעות על מותו של מרלון ברנדו האגדי
פורסם 2004 ביולי 321 שנים הנה כמה שעדיין לא הזכירו : anger managment אני מניח שרובכם מכירים stuck on you קומדיה יפה על תאומים סיאמיים 13 days מותחן מעולה על המשבר בזמן המלחמה הקרה בין רוסיה וארצות הברית apollo 13 אחד הסרטים הכי טובים שראיתי starship troopers רק הראשון,השני משעמם ולא מקורי rocky 1,2,3,4,5 כל הסרטים פשוט מעולים , ואין שם אפילו אפקט אחד ! Alien Abduction Incident in Lake County מומלץ לא לראות walking tall יש כמה קטעים יפים של הריסת מכוניות , סרט נחמד לא יותר super troopers קומדיית שוטרים קורעת Heavyweights קומדיה על קייטנת קיץ לילדים שמנים duplex קומדיה על זוג צעיר שעובר לדירה חדשה ויש להם שכנה מטרידה מעליהם ... כן מה לעשות , אני אוהב סרטים עם "13" ו troopers היום שאחרי מחר (לא יכלו לקרוא לזה מחרתיים?!) שווה צפיה רק בשביל האפקטים,המשחק עצמו גרוע ביותר . pirates of the caribean סרט משעמם בטירוף .
פורסם 2004 ביולי 321 שנים לא הזכרת את הלוחם ה-13... הרשימה שלי (חלקה חזר כאן כבר): Batman Fight Club Dogma The Green Mile Gone In Sixty Seconds High Fidelity Forrest Gump Philadelphia Kill Bill. Vol. 1 Leaving Las Vegas The Matrix Minority Report Saving Private Ryan Scent of a Woman The Shawshank Redemption The Silence Of The Lambs Terminator 2 Training Day The Godfather
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.