עבור לתוכן

אם אני אעשה OC למעבד AMD 2500 ואהפוך אותו ל-3200 אני ארגיש בשיפור בביצועים?

Featured Replies

פורסם

יש לי מעבד

AMD ATHALON XP 2500

אני עכשיו מתלבט אם לקנות קטודה וכמה מאווררים חזקים יותר ממה שיש לי או לקנות וולקנו 12 ולעשות OC למעבד.

עכשיו, רציתי לדעת אם אני ארגיש בשיפור גדול בביצועי המחשב במשחקים וכו' אם אני אעשה OC ואגיע למהירות של 2200GHZ?

כי אם אני לא ממש ארגיש בשיפור בביצועים, אז חבל לי לבזבז כסף על גוף הקירור.

ד"א: מעבד במהירות 2200GHZ זה ?AMD 3200 ???

זה המפרט שלי אם זה עוזר:

abit nf7

2*kingstone 256mb 400ddr

wd 80gb 7200rpm 8mb buffer

פורסם

ד"א אתה יכול לעשות בלי לקנות קירור חדש

פשוט המעבד יתחמם קצת

ואתה מסכים איתי ש2500 קטן יותר מ 3200 לא ?

פורסם

הנה אותה שאלה בניסוח אחר, ותגיד לי אם התשובה מובנת:

אם מכונית נוסעת במהירות 2500 קמ"ש היא תגיע למחוז חפצה יותר מהר/לאט ממכונית שנוסעת במהירות של 3200 קמ"ש (אני יודע שזה לא MHZ, אלא PR... זה רק לצורך המטאפורה)?

בחר בתשובה הנכונה:

א. אם בחרת יותר מהר, אז תרגיש בהבדל השיפורים.

ב. אם בחרת יותר לאט, בחר "מהר" וראה סעיף א'.

כמובן שאם זה פעולות קטנות ולא כבדות זה לא ישפיע (נגיד מרחק של כמה מטרים), אבל אם זה תוכנות כבדות (נגיד 1000000 ק"מ), אז זה יפיע...

הבנת? ;)

פורסם

הנה אותה שאלה בניסוח אחר, ותגיד לי אם התשובה מובנת:

אם מכונית נוסעת במהירות 2500 קמ"ש היא תגיע למחוז חפצה יותר מהר/לאט ממכונית שנוסעת במהירות של 3200 קמ"ש (אני יודע שזה לא MHZ, אלא PR... זה רק לצורך המטאפורה)?

בחר בתשובה הנכונה:

א. אם בחרת יותר מהר, אז תרגיש בהבדל השיפורים.

ב. אם בחרת יותר לאט, בחר "מהר" וראה סעיף א'.

כמובן שאם זה פעולות קטנות ולא כבדות זה לא ישפיע (נגיד מרחק של כמה מטרים), אבל אם זה תוכנות כבדות (נגיד 1000000 ק"מ), אז זה יפיע...

הבנת? ;)

עד שסיימתי את הבגרות במתמטיקה אתה מזכיר לי בעיות תנועה ;) :-X

פורסם

תרגיש הבדל לא רע בכלל בביצועים בפעולות מאמצות

אבל בוא נגיד שביומיום בפעולות רגילות באינטרנט לא תרגיש כל כך הבדל כי ה2500 מספיק מעל ומעבר..

פורסם

אני דווקא הרגשתי יותר שיפור על נייר מאשר שיפור בביצועים, אז הגעתי למסקנה שזה לא שווה את הסיכון. אולי, היום אחד, כשההבדל יהיה רלוונטי אעשה OC. בינתיים אני נשאר עם ה-2500 הטוב והישן.

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה, אני אפעל לפי מה Chymes אמר. אני כבר אקנה כבר בעוד 6 חודשים גוף קירור טוב ואני אעשה OCעד אז כבר יצאו משחקים שOC למעבד שלי ישפר את הביצועים בהם וגם גוף הקירור יעלה זול יותר.

פורסם

לא יודע אם הגוף קירור יהיה זול יותר, המחירים היום ממש ברצפה לסינקים

אבל אם ה"יום אחד.." יהיה עוד כמה חודשים, אני מאמין שיצאו גופי קירור הרבה יותר אפקטיבים וחזקים

פורסם

אולי במקום לשרוף את המעבד תגדיל את ה FSB זה גם ייתן שיפור משמעותי ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים