פורסם 2004 ביוני 3021 שנים הורדתי אתמולFedora Core 2מהmirror הראשון באתרfedora.redhat.comוכשאני מנסה להתקין את זה אני בוחר בהתקנה הגרפית וזה מתחיל לפתוח קבצים ואז זה עושה לי הודעה כזאתUncompressing linuxcrc error-system haltedמה זה אומר?הדיסק שלי דפוק?כי גם כשאני עושה linux mediacheck זה עושה אותו דבר מישהו יכול לעזור לי אולי?
פורסם 2004 ביוני 3021 שנים מחבר הסתדרתי תודהיש לי רק שאלהבקטע של ההתקנה זה שואל אותי אם להתקין את הדיפולט או מה שאני רוצה והdefault אין KDE להוסיף את זה או שזה לא חשוב כי ראיתי שמדברים על זה הרבה
פורסם 2004 ביולי 121 שנים מחבר טוב התקנתי את הKDEועכשיו מבחינה גרפית יש לי Gnome desktopX windowsוKDEעכשיו איך אני עובר לKDE ממה שלא יהיה שאני בו עכשיו?כי אני רוצה סקרינשוטים של אנשים עם KDE ואצלם זה שונה מאצליואיך עושים את כל השטויות האלו בשולחן העבודה גרפים וכאלו?
פורסם 2004 ביולי 321 שנים יש תוכנות כמו karamba לדוגמא שמאפשרות לך לעשות את הדברים האלה.אם אתה רוצה KDE יפה כדאי לך לפקוץ לביקור באתר:www.kde-look.org
פורסם 2004 ביולי 1021 שנים מחבר אבל הסתדרתי עם העברית התקנתי את הסינפטיק הזה והכל אבל אין לי מושג איך להשתמש בו עכשיו ניסיתי בינתיים להתקין כמה דברים שלא מצאתי קבצי RPMאז הורדתי סורס וזה פועל עד שאני מקבל הודעה כזאתchecking for KDE... configure: error:in the prefix, you've chosen, are no KDE headers installed. This will fail.So, check this please and use another prefix!מישהו יודע מה עושים?
פורסם 2004 ביולי 1221 שנים מחבר כנראה אבל איך אני יודע איפה הפריפיקס הזה?ואיך אני מעביר את הקובץ TMP מקום?כי עשיתי 2 פרטישנים אחד 4 ג'יגה אחד כל השאר וב4 ג'יגה יש את ההתקנה של הלינוקס ויש לי 500 מגה פנויים ואני לא יכול להוריד יותר מ500 מגה כי אז זה אומר לי שאין מקום לקובץ שזה יוצר בהורדהניסיתי להוריד לכונן השני וזה עדיין מוריד לTMP הזהמה אני יכול לעשות?
פורסם 2004 ביולי 1821 שנים צריכה להיות לך סיבה טובה להתקין תוכנה שלא מחבילה של ההפצה שלך. אם התקנת את apt ואת synaptic, כל מה שנשאר לך לעשות כדי להתקין תוכנה הוא להפעיל את synaptic (כ-root), לבחור תוכנה וללחוץ install. אפשר גם לעדכן את המערכת בצורה הזו. אם אתה לא מוצא תוכנה מסוימת, אפשר לחפש ב-rpmseek.com
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.