עבור לתוכן

קרור מארז

Featured Replies

פורסם

AMD 64 ATHLON 3000+ BOX

EPOX EP-8KDA3+

ADATA 512 DDR400

WD 120GB 7200RPM 8MB BUFFER SATA

LITE ON 52X32X52

TOSHIBA 16X

SAPPHIRE 9800PRO 128MB 256BIT

וקניתי את המארז של COMPUCASE דגם 6A19 , ואני יודע שהוא בא עם מאורר 120 מ"מ אחד, השאלה אם המאוורר הזה יספיק לקרור כל המערכת הזאת? תודה לעוזרים.

פורסם

המאוורר 120 מ"מ שבא עם המארז לא יספיק. תוסיף מאוורר אחד 120 מ"מ מקדימה (יש לו כבר מקום מוכן), ואם אתה מתעסק עם מודינג אז תוסיף שתי מקומות למאווררים 120 מ"מ במארז: אחד על הגג שיוציא ואחד בדלת, מול המעבד שיכניס.

פורסם
  • מחבר

כלומר 4 מאוררים? ואז הטמפרטורה תהיה נמוכה?

פורסם

כן, 1 בדלת, 1 בגג, 1 מקדימה, 1 מאחורה

פורסם
  • מחבר

כן' date=' 1 בדלת, 1 בגג, 1 מקדימה, 1 מאחורה

[/quote']

יכול להיות שטכנאי יכול לעשות את כל החורים וכאלה? כי אני לא יודע לעשות את זה.

וזה ירעיש כל המאוררים האלה = 4 מאוררים 120מ"מ?

פורסם

לא, אף טכנאי לא יעשה לך את זה, אם אתה רוצה אתה יכול ללכת למישהו שעובד עם מתכות,

ותלוי איזה מאוורים תיקנה, כל מאוורר עושה רעש שונה.

פורסם
  • מחבר

לא' date=' אף טכנאי לא יעשה לך את זה, אם אתה רוצה אתה יכול ללכת למישהו שעובד עם מתכות,

ותלוי איזה מאוורים תיקנה, כל מאוורר עושה רעש שונה.

[/quote']

יש מצב ש-2 מאוררים יעשו את העבודה או שאני אחליף את המארז לsuper telent וזה יפתור את זה?

פורסם

מארזי "סופרטלנט" יותר טובים מהמארז שלך, אבל מאווררי 80מ"מ לפעמים יותר רועשים ממאווררי 120 מ"מ

פורסם
  • מחבר

מארזי "סופרטלנט" יותר טובים מהמארז שלך' date=' אבל מאווררי 80מ"מ לפעמים יותר רועשים ממאווררי 120 מ"מ

[/quote']

חוץ להוסיף עוד מאורר למארז הזה (חוץ מחורים במארז) אין משהו שאני יכול לעשות?

פורסם

אחי, אני בטוח שאנשים פה ישמחו לעשות בשבילך חורים לשני מאווררים 120MM תמורת תשלום מסויים.

פשוט תבקש ממישהו בפורום מודינג שגר לידך שיעשה לך את החורים לשני המאווררים.

ד"א: אני שלשום הזמנתי שני מאווררים 120MM, עשיתי בשבילם מקום מאחורה ומקדימה ועכשיו המחשב הרבה יותר שקט מקודם.

מקודם היה לי: שני מאווררים 80MM מקדימה, שני מאווררים 80MM מאחורה, אחד מאוורר 120MM על הגג ואחד מאוורר 120MM על הדלת ועכשיו זה: 4 מאווררים 120MM על הגג,מאחורה,מקדימה ועל הדלת ורמת הרעש ירדה בהרבה.

אז המלצה שלי: אל תקנה מארז שבו יש מקומות למאווררים 80MM, כי הם רועשים ומי ששונא רעש כמוני לא יוכל לסבול אותם.

פורסם

הוא באמת צריך כזה רעש וקירור?!

אני לא מבין.. הוא לא רוצה לעשות שום OC ויש לו את אחד המעבדים הכי קרירים שקיימים עכשיו - עם קירור סטוק עובד על 30-40טמפ'

אז למה בדיוק להתעסק עכשיו עם 4 מאוררים ועוד 120 שעושים רעש של מסוק?

תוסיף אחד מקדימה שמכניס אוויר ואתה מסודר..

מה הטמפ' עכשיו אגב? אולי זה כזה דחוף אבל בכל זאת זה מומלץ שיהיה לפחות אחד מוציא ואחד מכניס.

במקרה ובעתיד תרצה לעשות OC אז אתה יכול לחשוב על להוסיף מאוררים בדלת או למעלה בגג - אבל שתדע שזה הרבה רעש ואני ממליץ לך שאם אתה לא באמת צריך את זה תחסוך את העינוי הזה.

פורסם

מה הקשר אחי?

אתה חושב שצריכים להוסיף מאווררים בגג ובדלת רק אם הולכים לעשות OC?

מוסיפים אותם כי הם מורידים בעוד כמה מעלות את חום המעבד, ואת החום של המארז אז הם כן עוזרים.

ומאווררים 120MM לא עושים הרבה רעש, שני המאווררים שקניתי עושים רק 21DBA של רעש (כל מאוורר) והם עלו לי כל אחד רק 67 ש"ח.

פורסם

בטח שזה מוסיף אבל זה לא נחוץ..

גם אני יכול לרוץ לקנות קירור מים כי זה יוריד לי 10 מעלות אבל זה לא נחוץ לי..

המערכת שלו לא נראה לע תעבור את ה45 בכל מצב עם 120 מקדימה ומאחורה

פורסם

טמפ' של 45 היא טובה אבל אם יש אפשרות להוריד אותה ל-40 אז וודאי שכדאי לעשות את זה.

הוספת שני מאווררים 120MM על הגג והדלת תוריד את הטמפ' ב-5 מעלות.

פורסם

WTF ?!

למה ?! אם הוא לא עושה OC ולא עושה כלום למה סתם עוד רעש

לדעתי זה ממש מיותר אם הוא לא עושה OC המעבד שלו על 45 מעלות מה רע בזה ? FFS מה הוא צריך

עוד רעש על הראש

לדעתי אם אתה לא מתכוון לעשות OC ושום דבר שיגרום למעבד להתחמם זה מיותר 45 מעלות זה מעולה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים