עבור לתוכן

מעונין לקנות את הקירור הנוזלי החדש של TT ומאורר שקט.

Featured Replies

פורסם

שלומות,

חשבתי לקנות משהו שישקיט לי את המחשב ומצאתי מה שאני צריך.

ניתקתי את המאוררים של המארז ואת המאורר של המעבד [ונטק] לחמש דקות [עם בדיקת טמפרטורות למקרה שהטמפרטורות יעלו יותר מידי] והנמכתי את הולטים למאורר של הצ'יםסט מ 12 ואט ל 7 ואט וקיבלתי את המחשב השקט ביותר! לא שמעתי דבר מבלבד קצת רעש חלש מן הארד דיסק שד"א, הצלילים שהוא מפיק נחסמים ע"י קירור של קולר מאסטר .

יש לי את הספק של אנטק שעלה לי 600 שקל הוא עובד על 430 וואט ומשתמש בטכנולוגית מאוררים שקטה במיוחד

יש לי גם את הוגה סילנסר אז מהספק ומהכרטיס מסך אני לא אשמע כלום בזמן הקרוב...

הבעיה שלי היא הרעש ... אני לא רוצה לשמוע את המחשב הזה אז החלטתי לשאול בפורום חומרה ותוכנה את השאלות...

מי שרוצה להבין יותר מה אני רוצה שיכנס אל הדיון הבא [ יש שם כמה מוצרים מענינים במיוחד בדפים 2-4 ]

לחצו כאן :

http://www.gamer.co.il/gamer2/php/topic.php?topicid=447867

לאחר שקראתי את הנתונים של המאוררים של הקולר מאסטר החלטתי לקנות רק מאורר אחד כי כנראה אני קונה את המערכת החדשה לקירור נוזלי של TT והרדיאטור תופס את מקומם של שני המאוררים שמוציאים אוויר אז אני אקח רק מאורר אחד של קולר מאסטר שפועל בעוצמה מירבית על משהו כמו 21 דציבל וזה ממש אבל ממש שקט!

מה שאני באתי פה לשאול- אם כדאי לקנוות את המערכת הזו [מחול כמובן כי בארץ זה יהיה יקר יותר וידיע עוד מלא זמן] ואת המאורר הזה...

תמיד רציתי מערכת קירור נוזלית .. אני לא אוברקלוקר ולא גיימר... אני לא משחק במשחקים כבדים ואפילו אפשר לומר שאני לא משחק במשחקים בכלל.. בכל מקרה, אני צריך מחשב מהיר [כבר  יש לי..] וכמובן, שקט! בזמן האחרון אני מתמיד להוריד דברים מהאימיול ואני עושה דברים אחרים שונים ולרוב אני משאיר את המחשב דלוק... הרעש לא ממש מפריע אבל יש מצבים שהוא כן מפריע ואני מעדיף לשים קץ לעיניין....

אני מעונין לדעת כמה המוצר יעלה ומתי ואיפה אני אוכל לקנות אותו בחוץ לארץ [מומלץ בשבועיים הקרובים] והאם המ"כס לדעתכם יקח את המוצר וידרוש עליו מס?

לחצו בקישור הבא כדי להגיע לדף המוצר :

http://www.thermaltake.com/coolers/aquarius/cl-w0005/cl-w0005bigWater.htm

תודה מראש,

אבי.

פורסם

להשתקת המחשב יש דרכים יותר זולות

כמו שאמרת מאוררים שעובדים על 20-25dbA

קירור למעבד, היטסינק יוקרתי של טרמלרייט (sp94 \ 97 עולים בערך 250-300 שקל בלי מאורר) + מאורר שקט שקט

או thermaltake silent tower

המארז שלך יהיה דיי שקט, לא שקט לגמרי לגמרי אבל לא משהו מפריע במיוחד..

בכל מקרה אני לא חושב שבשבועיים הקרובים המערכת קירור מים הזאת תגיע למדפים בארץ...

אתה מוזמן לשלוח אימייל לפנדה\זיגזג ולשאול אותם אם יש "צפי" למוצר בזמן הקרוב

פורסם
  • מחבר

להשתקת המחשב יש דרכים יותר זולות

כמו שאמרת מאוררים שעובדים על 20-25dbA

קירור למעבד, היטסינק יוקרתי של טרמלרייט (sp94 \ 97 עולים בערך 250-300 שקל בלי מאורר) + מאורר שקט שקט

או thermaltake silent tower

המארז שלך יהיה דיי שקט, לא שקט לגמרי לגמרי אבל לא משהו מפריע במיוחד..

בכל מקרה אני לא חושב שבשבועיים הקרובים המערכת קירור מים הזאת תגיע למדפים בארץ...

אתה מוזמן לשלוח אימייל לפנדה\זיגזג ולשאול אותם אם יש "צפי" למוצר בזמן הקרוב

אני בפירוש אמרתי מחוץ לארץ... אני יודע שזה לא יגיע ארצה בזמן הקרוב ובגלל זה אני גם קונה מחול.

הTT טואר בעל ביצועים ירודים ויכול לגרום נזק ללוח אם.

אני מעדיף משהו שגם יהיה בעל ביצועים לא פחות טובים ממערכות קירור נוזליות מקצועיות!

אה שכחתי להזכיר שאני גם מאוד רוצה לקנות את מערכת הקירור הנ"ל בגלל שלא רק שהמאורר וגם המשאבה עובדים בעוצמה מקסימלית על 21 דציבל אלה שגם כל החלקים של הקירור בפנים המארץ וזה יותר אסטטי ונוח.

נ.ב.

אני גם בטוח שהמערכת לא תעלה יותר מ 200 דולר...

תודה על העזרה בכל מקרה.

עריכה :

אני אומר שאין מצב שהמערכת תעלה יותר מ 200 דולר משום שמערכת הקירור הנוזלית של TT הכי זולה עולה 100 דולר והמערכת הכי גבוהה וחזקה שלה עולה 230 דולר :

http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=35-106-022&depa=0

http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=35-106-040&depa=0

פורסם

אוקי טעות שלי לא קראתי את כלללל ההודעה שלך

בכל מקרה המלצה שלי תקנה חלקים בארץ, יש כל מיני מערכות בחלקים של חברות טובות

כמו שאתה בטח יותר TT לא הצטיינו עד היום בערכות קירור מים שלהם, ואני לא יודע עד כמה זה כבר השתנה הפעם

אתה יכול לנסות את מזלך בג'ב טק וחנויות כאלה שעושות משלוחים לארץ

רק שכל העניין נראה לי כבד מידי (מה שאומר שתשלם לא מעט במכס)

פורסם
  • מחבר

אוקי טעות שלי לא קראתי את כלללל ההודעה שלך

בכל מקרה המלצה שלי תקנה חלקים בארץ, יש כל מיני מערכות בחלקים של חברות טובות

כמו שאתה בטח יותר TT לא הצטיינו עד היום בערכות קירור מים שלהם, ואני לא יודע עד כמה זה כבר השתנה הפעם

אתה יכול לנסות את מזלך בג'ב טק וחנויות כאלה שעושות משלוחים לארץ

רק שכל העניין נראה לי כבד מידי (מה שאומר שתשלם לא מעט במכס)

אז זהו, שאני חכם מידי בשביל המכס ^_^

דודים שלי באים ממקסיקו עוד שבועיים וחצי והם עוצרים בלס וגס שם דודה שלי גרה וגם בלוס אנג'לס יש את חברה של אמא שלי ובקנדה חברה ממש ממש קרובה של אמא שלי [אמא שלה חברה ממש אבל ממש קרובה ואמא שלי גם חברה ממש קרובה שלה והיא תמיד באה אלינו לביקורים מחול] וגם אמא שלי טסה לצרפת לטיול של נשים או משהו כזה וגם בלונדון יש לי דודים ובקיצור יש לי מקורות מכל העולם אז זו לא בעיה... אפילו מסין אני יכול למצא מישהו אולי חבר של הבת דודה של הסבתא או משהו כזה...

פורסם

יופי אז דודה של אחות של אמא של סבתא של שכנה של איזה סיני תקנה את המוצר ותזמין אליה הביתה

איך זה בדיוק יגיע אליך לישראל בלי לעבור במכס?

ולמה נראה לך שהמערכת החדשה תעלה פחות מהאקווריוס3 ? מה ההיגיון בזה? זאת מערכת מזדקת שיצאה לפני לא מעט זמן וגם היא לא מוצלחת כל כך בקירור.. מול המערכת ההחדשה שאמורה להביא איתה ביצועים טובים יותר אז למה שתעלה פחות?

פורסם
  • מחבר

היצור שלה יותר זול...

החומרים שמהם הכינו את המערכת החדשה הם יותר זולים מהחומרים שאיתם הכינו את המערכת הישנה... גם במערכת הישנה יש יותר פיטצ'רים שעולים יותר כסף...

המחיר לא מסתמך רק על הביצועים .... המחיר קבוע כבר מהתחלת היצור!

גם המוצר כ"כ טוב והם לא רוצים להרוס את הביקורות עליו שתיהיה תלונה שהוא יקר מידי ושאפשר לבנות מערכת דומה באותו המחיר...

והמערכת הישנה עולה 250 דולר ויש לה גם כמה רדיאטורים וצגי טמפרטורה ומלא מאוררים והמארז הגדול הזה וכול הפאן באס עצמו עולה כסף ואין בכלל מצב שהמערכת החדשה תעלה יותר...

והדודה של האחות של אמא של הסבתא של השכנה של צ'ונצ'י הסיני מקומה 2 יכולה לשים לי את החלקים בקופסא רגילה ללא שום מסמכים או שום דבר אחר רק את הברגים , את המשאבה, את הרדיאטור עם המאורר ואת הבלוק מים אז הם לא יוכלו לעשו כלום הם פשוט יעבירו את זה ואת שאר המסמכים ואולי גם א הברגים אפשר להעביר במכתב...

גם אפשר לחכות שבועיים שהם יבואו לארץ ויביאו לי את המוצר במזוודה...

יש מבין?

זה ממש לא בעיה ... גם הקופסא ממש קטנה ....

פורסם

זה כמו לקנות מצלמת וידאו בחול ולהביא לארץ

אנשים בודקים את הקופסאות סלאש מזוודות סלאש שקיות סלאש כל דבר אחר..

ספציפית אני לא יודע מה המכס יעשה עם מוצרים כאלה, אבל שווה לבדוק קודם לפני שעושים את זה

פורסם
  • מחבר

תראה, אם זה במזוודה לא יכולים לגעת בזה אפילו... מה זו זכותך להביא מצלמה בשביל לצלם את עצמך בירושליים... ממש טיפשי..

ועוד שלא נדבר על משאבה ורדיאטור... מה לעזאזל אתה חושב שיעבור להם בראש כשהם יראו משאבה? דגים אולי? הם יעבירו את זה...

תראה אני לא לוקח סיכונים אף פעם אבל אם אין שום דבר שיכול להראות להם מה המחיר או דברים דומים אז הם לא יכולים לגעת בזה...

אנשים מביאים מחשבים ניידים מחוץ לארץ בשביל עצמך אבל מאיפה לעזאזל הם יכולים לדעת אם זה של הבן אדם או שהוא נותן למישהו? אז זהו שהם לא יכולים לדעת...

לא לפני הרבה זמן [חודשיים] דודה שלי קנת לי מאנגליה סורק של קאנון והביאה לי אותו ארצה... הסורק בא בחבילה ענקית עם מלא מלא קלקר והם לא שאלו אפילו מה זה... זה במזווד כל מה שאכפת להם הוא זה שלא תיהיה פצצה במזוודה או משהו כזה...

אז תפסיק עם הבולשיט אני מעריך את זה שאתה מנסה לעזור ולהזהיר אותי אבל זה בסדר אל דאגה....

עריכה :

אפילו פעם לקחתי טיק איתי למטוס [זה היה סיבוב של חודש בעולם] והיו לי שם מלא דברים שקניתי בחול והיו כמה דברים שהיו באריזה והם פתחו את התיק ופתחו את האריזה ולא אמרו לי כלום... הם רק עשו בדיקה בטחונית זה הכול!

תשמע, הם קולטים דברים שמגיעים עם אנשים בחבילות ממש ממש גדולות לדוגמה טלויזיה קורקינט על מנוע ודברים חשודים ששמים עליהם עיין ישר...

אני אפילו מתכוון לקנות מחוץ לארץ פלאפון... מה הם יכולים לומר לדודים שלי כשהם יבואו עם הפלאפון? אה והם מסתכלים גם הרוב על חבילות בדואר ! כי כל דבר בדואר עובר דרך גלאים והם קולטים מוצר חשמלי שנגיד לא נראה להם שמוכרים אותו בארץ ולא נראה להם שהוא דבר זול אז הם תופסים את זה אבל לא כל דבר... אם תזמין מארז מחול יש רק 60 אחוז שהמכס יקח לך אותו וגם כמה הוא כבר יכול לקחת לך עליו? ועוד אני מזמין משהו שמגיע בחלקים ואי אפשר לדעת כמה הוא עולה או למה הוא משמש... אתה חושב שיש אנשים במכס שמבינים בכלל מה זה?

בקיצור, אין מה לדאוג ואני בכלל לא דואג במה שקשור למכס אלה רק כמה יעלה ומאיפה אני אקנה...

תודה.

פורסם

בלי בולשיט כמו שאני אמרתי כבר קודם אין לי ניסיון בזה אני רק מנסה לתת אלטרנטיבות לבעיות שיכולות לצוץ

עד כמה שידוע לי אם אתה יוצא לחול עם מצלמה אתה צריך להצהיר עליה במכס בשביל שלא יעשו לך בעיות בדרך חזרה

פורסם
  • מחבר

אני רק מנסה לתת אלטרנטיבות לבעיות שיכולות לצוץ

כן אני יודע ואני מודה לך על זה... :-*

פורסם

אני ההיתי הולך על DD. אתה יכול לבנות מערכת קירור מבוססת MAZE 4 אם חלקים איכותיים שזה יתן לך מערכת קירור יותר טובה מכל TT או משהו אחר שתקנה.

פורסם
  • מחבר

לא מכיר את הזון 4 הזה ואשמח אם תתן ביקורת על המוצרים שלהם וקישור אל המוצרים.

פורסם

Coolermaster 25dbA 32CFM

יש לי 6 כאלה, דחיפת אוויר לא רעה בכלל בתור מאווררי מארז

יחסית הם שקטים.. שיש 6 כאלה זה לא ממש ממש שקט אבל יותר שקט מרוב המאוררים האחרים שתמצא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים