עבור לתוכן

רמקולים איכותיים

Featured Replies

פורסם

אז תן לי רמקולים שינצלו את כל האפשרויות של כרטיס AUDIGY ולא יעלו 3000+ כמו הרמקולים שCREATIVE מציאים.

• תגובות 53
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אמרתי לך, אפילו ה-DTT2200 הזולים והעלובים משהו ( :P ) יהיו טובים יותר...

(קראת את הביקורת ב-GamersDepot? היא ממש משעשעת..)

פורסם

כי... אממ... אממ... ממתי בדיוק יש אותם בארץ?

אוי וואי....

Total power output: 100 watts RMS @<10% THD

חוץ מזה שהם 4.1....

ה-Altec ADA880 עדיפים..

אלא אם אתה מתכוון להשתמש בהם רק במשחקים, ואז האלטק כנראה לא יהיו Good enough בשבילך, כי אין להם אפשרות ל-4.1, אלא רק 2.1 או 5.1.. (כשרוב המשחקים לא תומכים ב-5.1, ולכן אתה "תקוע" עם 2.1...)

פורסם

יש לי רק דבר אחד לומר עליהם... 10% THD!!!!!!

כמו שכבר אמרו פה, לך על ה-ATP5 של ALTEC LANSING!

עומר

פורסם

בפנדה לפחות יש אותם...

299 דולר.

אני מצטט מanandtech:

"The Logitech Xtrusio DSR-100 system is an excellent option for a 4.1 speaker system. It provides a combination of both sonic quality with power that will satisfy many users. It is primarily suited to gamers looking for 4.1 compatiblity for use with games offering four channel output, though will extend to other applications with ease. At $179, the system represents an investment in quality, though the value is still strong. To sweeten the deal, a full retail version of PowerDVD that otherwise would be $49 is included in the package. The system will not disappoint"

אם אני הייתה קונה רמקולים בימים אלו הייתי לוקח אותם...

פורסם

1500 וואט PMPO ?  :nono:

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אלה רמקולים עלובים, שלא שווים אפילו 20 שקל.

חחחחח, זה עם עוצמה של שואב !

;D

פורסם

תתיחסו בבקשה להודעה הקודמת שלי... 10% THD זה לא משהו שהולך ביד, זה אחוז גבוה מאוד. אתה מגביר קצת את הווליום ויש לך רעשים מגעילים שלא מתאימים לרמקולים שעולים ככה.

פורסם

יש לי שאלה. מה ההבדל בין ALTEC ADA880W לבין הדגם ALTEC ATP5 ?

פורסם

למה שלא תבדוק באתר החברה? יש יותר פשוט מזה?

www.altec.com

האמת היא שאתר החברה הוא www.altecmm.com ;)

פורסם

מעצבן שקליפסצ' 2.1 עולים בארץ 1750 ש"ח. איזה חוצפנים, מה זה אין להם בושה לדרוש פי 4 ???!!!

עכשיו ממישהו שיודע, קליפסצ' באמת כל כך טובים ? יש הבדל רציני ביניהם לאלטק 880 ?

פורסם

יש הבדל עקרוני...

ה-Klipsch 4.1 יכולים לעבוד בשני מצבים: 2.1 (במוסיקה, למשל) ו-4.1 (במשחקים, סרטים).

ה-Altec ADA880 יכולים לעבוד גם בשני מצבים...: 2.1 (במוסיקה, משחקים שלא תומכים ב-5.1) ו-5.1 (בסרטים, משחקים שתומכים ב-5.1)...

כפי שאתה בטח שם לב, אם אתה קונה אותם בעיקר למשחקים, ה-Altec הם לא בחירה מי-יודע-מה, כי הם ברוב המקרים יהיו מסוגלים להוציא רק 2.1...

לעומת זאת, אם אתה מתכוון להשתמש בהם בעיקר למוסיקה וסרטים, ה-ADA880 יהיו טובים יותר, כי בסרטים (אני כמובן מתכוון ל-DVD.. לא DivX ;)) הם יוציאו לך 5.1...

חוץ מזה שהאלטק גם זולים יותר...

עוד יתרון של האלטק, דווקא על-פני רמקולים 5.1 אחרים (כמו ה-DTT3500 של קריאטיב, למשל), זה שיש להם מפענח DolbyDigital מובנה!

מה שזה אומר זה שאתה יכול לקבל 5.1 גם מכרטיסי קול שלא "תומכים" בזה, כמו למשל ה-Live! Value... בעוד רמקולים אחרים מחייבים אותך להשתמש בכרטיס קול הכולל מפענח 5.1 (כמו ה-Live! 5.1, Audigy, וכו')..

פורסם

ה-Klipsch 4.1 יכולים לעבוד בשני מצבים: 2.1 (במוסיקה, למשל) ו-4.1 (במשחקים, סרטים).

הKlipsch 4.1 כל הזמן עובדים ב4.1.

גם כששומעים מוזיקה.

8)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים