פורסם 2001 בספטמבר 2424 שנים אני עומד לקנות את הATP-5. ובפורום של פיסיטיפ, ענקודר השאיר את ההודעה :"לא ממש...יש פתרונות הרבה יותר טובים, באותו מחיר."על איזה רמקולים אתה מדבר ? אתה מציע משהו יותר טוב באותו מחיר ?
פורסם 2001 בספטמבר 2424 שנים דווקא אלה רמקולים מעולים...דיברתי על ההצעה המגוחכת של פנדה (Creative PcWorks).. אלה רמקולים גרועים.
פורסם 2001 בספטמבר 2424 שנים גם אני עדיין חושב עם לקחת את אלו או את ה- ATP 3, בגלל שאני שומע בדרך כלל מוזיקה ופחות במשחקים לכן חבל על הכסף פה, אבל זה תלוי במה אתה מעדיף וכמה כסף יש לך...נראה לי שאני אקנה את ה- ATP 3 ואת ה- PHILIPS acoustic edge 5.1...
פורסם 2001 בספטמבר 2424 שנים לא יצא לי לבדוק את האחרים אך את הדגם הזה ATP 3 יצא לי לבדוק ולשמוע במשךכשעתיים (שני דיסקים - מוזיקה) 2 הלווינים מאד רעשניים כדי להנות מהם כמו שצריך צריך לדייק ממש בכיוונון הטרבל במיוחד כשמדובר בכפתור קטן וכל שינוי/הזזת הכפתור משפיע באופן קיצוני חוץ מזה הם אחלה !!הלקוח מאד התלהב אחר כך סיפר לי שהוא שומע בהם יותר מהמערכת שיש לו בסלון ;D
פורסם 2001 בנובמבר 1624 שנים אל תקנו CREATIVE כי זה פשוט חרא והם לוקחים סתם כסף רק בגלל שהם מותג כל כך מפורסם
פורסם 2001 בנובמבר 1724 שנים האמת שיש גם את הפיליפס A3.500... אבל אני לא יודע עליהם הרבה, וגם לא שמעתי עליהם מאף אחד, אני רק יודע שלפי המפרט שלהם הם מעולים.
פורסם 2001 בנובמבר 1724 שנים שמעתי את ה ATP 5 בחנותנשמעים מעולה ובלהתחשב שזה ששמעתי אותם באולם תצוגה ענקיכל הירושלמים תלכו לליאור בקניון מלחה
פורסם 2001 בנובמבר 1724 שנים מישהו שמע את הרמקולים של GENIUS שמוכרים בפנדה בעלי המפרט הבא:5.1 channel surround perfect for a home theater system Includes a center speaker to support DVD player or 5.1 channel sound card Supports P.M.P.O.: 1,500 watts Frequency response:- Subwoofer: 10Hz - 300 Hz- Center/Satellite speakers: 30Hz - 20KHz ? הם זולים ...
פורסם 2001 בנובמבר 1724 שנים 1500 וואט PMPO ? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אלה רמקולים עלובים, שלא שווים אפילו 20 שקל.
פורסם 2001 בנובמבר 1724 שנים אז איזה רמקולים הכי זולים יכלו לנצל את כל האפשרויות של כרטיס AUDIGY עצבני ולא ישמיעו ציפצופים עלובים ?
פורסם 2001 בנובמבר 1724 שנים האמת שכן...הם עולים קצת יותר מפי-2 מהמחיר בחו"ל..יש לי רק דבר אחד לומר על המחיר:[glow=red,2,300]דרעעעעעעעעעקקקקקקקקקק!!!!!!!!!!!!!!!!![/glow]
פורסם 2001 בנובמבר 1724 שנים אין רמקולים זולים שהם גם טובים...(אנשים עכשיו יקפצו ויגידו שאני עשיר וכו', ומזלזל במוצרים שנותנים יחס עלות-תועלת טוב וכו'... אבל העובדה היא שרמקולים כאלה הם פשוט _עלובים_...)בחייך, אפילו הקריאטיב הזולים ביותר (אני מדבר על ה-DTT2200) עדיפים עליהם בהרבה..כל חברה שמציגה את הרמקולים שלה לפי "PMPO" לא ראויה בכלל להתייחסות. כזה זילזול באינטליגנציה של הלקוחות?הנה עוד דוגמה טובה לדרעק מטורף: http://www.gamersdepot.com/hardware/speakers/jazz_hipster/rocco_dolby51/001.htm
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.