עבור לתוכן

השתקת המחשב - חלק חלק (:

Featured Replies

פורסם

נתחיל בהודעה המקורית שעסקה בקירור NB שמגיע עם הABIT NF7SL:

כולה מאורר 40ממ קטנצ'יק ועושה רעש יותר מרגיש מסמארט פאן !

הוא חדש נקי אין צורך לשמן לנקות אבק וכו...

מי שלא מכיר המאורר מגיע כמעט ללא היטסינק, בכל אופן לא משהו שיכול לפעול בצורה פסיבית

מה עושים?

שאר החלקים המרעישים, בהמשך התארד..

פורסם

תראה גם לי יש את אותה בעיה (לי יש את ה nf7 rev2)

תבדוק אולי אחד הסנפירים שלו נשבר כי זה מה ש לי קרה אחד הסנפירים נשבר ועכשיו הוא מרעיש בטרוף אז ניתקתי אותו....

ועוד משהו עם מישהו יכול לעזור לי ... ( החנות היא Dandr)

נראה לי החנות שקניתי בה את ה לוח פשטה רגל או משהו לאן אני יכול לפנות כדי שיסדרו לי את הלוח?

פורסם
  • מחבר

המאורר תקין הכל תקין נקי ומשומן מהיצרן הכל חדש

העניין הוא שזה דמוי ORB שמטבעו מרעיש בטירוף

מה אפשר לעשות בקיצקץ..

פורסם

רק ליבואן אם תמצא אותו

פורסם
  • מחבר

טוב מזכרוני מה שגורם לרעש המציק בORB של טרמלטק זה הגריל היפיפה והחד (שבשאיבה גורם לצליל ממש מעאפן)

הורדתי את הגריל מהמאורר של האביט.... מה שדרך אגב ממש סיוט של הרכבה מחדש בגלל הברגים המינייטורים

הרעש טיפה טיפה הוטב ממש לא בצורה משמעותית, חבל... ביצעתי הזמנה בזיגזג לפני חצי שעה ולא הכנסתי שום קירור פסיבי כי לא מצאתי באתר שלהם שום אופציה סבירה

אולי אני יביא מחבר או שאני יקפוץ לסניף החדש של פנדה בחיפה ויביא איזה סינק קטן..

האמת היא שקיוויתי שהרעש בא מהספק, הרבה יותר קל לצעוק על זיגזג "מה זה הספק הרועש הזה ינעל העולם אני לא ישן בלילות בגללכם!!!"

מאשר להחליף סינק לחצי מילימטר שנקרא NB !

פורסם

https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_161&products_id=4

הרבה החליפו את הקירור של הNF7 בקירור הזה , זה קירור לא רועש במיוחד , ועושה את העבודה מעולה.

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=4190

אתה יכול גם לקנות את זה , זה גם מעולה , רק שאמרת שיש לך קצת בעיה לנסוע לפנדה...

פורסם
  • מחבר

זהו שאין לי בעיה להגיע לסניף החדש של פנדה זה בחיפה כולה נסיעה קטנה

בכל מקרה אני לא יודע אם צריך קירור בכלל לNFORCE2 הזה.. הוא עובד ב FSB 200 (המקסימום שהוא אמור לעבוד בו ללא OC)

המאורר מכובה, מה שמשארי סתם חתיכת ברזל מחוברת לצ'יפסט אפילו לא גוף קירור עם חריצים..

ואני לא עובר את ה 35מעלות, בנתיים זה דיי סביר (כולה עליה של 2-3 מעלות מהפעלת המאורר)

עכשיו שכל המאוררים כובו, המאורר של המעבד עבר ל 17DBA (אם אני מוציא לו את החשמל לא נשמע הבדל, שקט לגמרי)

כל מה שנשאר פועלת שיכול להפיק רעש זה:

סידירום (לא ירעיש כל עוד הוא לא בשימוש)

ספק כוח (אני בספק אם המאורר שלו מרעיש במיוחד.. HEC ART300W)

הרדיסק, ווסטרן דיגיטל (ATA) הדגם עם 8מגה באפר... (מרעיש בטירוףףףףףף משהו לא נורמלי צליל מציק כזה נכנס למוח צורם ביותר..)

מה אפשר לעשות להשתקת ההרדיסק, זה קולות מתוכו, לא של ווברציות ולא כלום

אני רוצה את האפשרות הכי אפקטיבית (אם מדובר במגירה לדוגמא, כמה שיותר זול והעיקר כמה שיותר תשתיק אותו אני לא רוצה לשמוע אותו בכלל!!)

תודה (:

פורסם

מגירה היא הדרך היחידה , קח איזה CoolerMaster Cooldrive 4 , מה שכן , לי יש 80GB 8MB של WD , ולא שומעים אותו בכלל! רק אם מתקרבים ממש ממש ומנסים לשמוע אז שומעים , וגם בקושי , לחבר שלי יש אותו הדגם וגם לא שומעים כלום...

מה שכן , לי יש 40GB 7200RPM 2MB , שעושה רעש חבל"ז!!! אי אפשר לישון איתו!!! , אני מהסס להשאיר את המחשב פתוח בלילה להורדות , כי הוא עושה כל כך הרבה רעש!

פורסם
  • מחבר

כל דיסק אחרת אין מה לעשות, הדיסק שלי מעבר לרעשים של עבודה \ טיקטוקים \ השד יודע מה עוד

יש לו צפצוף אחיד כל הזמן, שריקה יותר נכון.. בעצם זה יותר לכיוון חניקה ::)

בכל מקרה אני חייב כמה שיותר להשתיק אותו, יש איזה מגירה מומלצת שידועה בזה שהיא ממממש מממממש חוסמת את הקולות?

מומלץ שגם תיהיה קצת מאוררת אבל לא חייב משהו דרסי (לא צריך להגזים עם הBLOWER בתוך המגירה וכל זה..)

פורסם

תקנה קצת פקספקס, תבנה איתו קופסא קטנה, גדולה בס"מ מההארדיסק. תרפד אותה בספוג סופג רעש ו.. לא תשמע אותו יותר..

הבעיה היא שהוא יתחמם, וזה לדעתי יכול להוריד טיפה ביצועים.. תעשה את החשבון שלך.

פורסם

יש לי בדיוק את אותו חבילה כמו שלך

WD 80 GB והNF7 ואין לי שום רעש וזה כולל עוד 3 מאוררים ג'נרים במארז

הדבר שאצלי עושה הכי הרבה רעש זה הספק

אבל בכל מקרה הדבר שמפריע לי לשון זה האור של המאורר הכחול :P

אבל התרגלתי (פחות או יותר) נהיה לי חדר כחול :P

אם הגעת למסקנה שזה הWD תבדוק את זה שוב ! כי זה נשמע מוזר ומקסימום תלך להחליף אם יש לך אחריות

תנסה לנענע אותו (בשיטה המרוקאית) תבדוק ברגים מחוזקים כאלה שטויות תעבור חלק חלק תודיע על שינויים

פורסם
  • מחבר

כמו שאמרתי כיביתי את כל המאוררים ואת המעבד השארתי על 17DBA

אין שום מקור אחר לרעש.. ההרדיסק זה לא רעש של ויברציות או משהו משוחרר

זה רעש של שריקה רצופה אם בעבודה ואם במנוחה..

פורסם

ומה בקשר לאחריות ?

פורסם
  • מחבר

KSP... אתה צריך פרוטקציות בשביל לממש את האחריות :P

פורסם

OHH זה הבעיה שקונים מחשב מהם זול זול אבל...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים