עבור לתוכן

קירור ל9800 פרו 128Mb 256bit MSI עד 180 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום!!

אני קונה בעוד חצי חודש בערך מחשב חדש ואני כנראה עושה אוברקלוק ל9800 פרו של MSI

400/720 (או אפילו קצת יותר)

ושמעתי שיותר קל לעשות ל-9800 של MSI אוברקלוק מאשר ל-9800 של SHAPPIRH

האם זה נכון??

וגם אם כן וגם אם לא מה הקירור הכי יעיל ומשתלם לכרטיס מסך מסוג זה (9800 פרו) עד 150-180 ש"ח

תודה מראש

פורסם

סיילנסר. אבל נסה קודם לעשות OC אם קירור סטוק ותראה לכמה אתה מגיע

פורסם
  • מחבר

תודה!

האא ואני דיי ניוב בקטע של האוברקלוקינג אז איך אני יודע לאן אני מגיע?! עד שהכרטיס מסך נהרס חיחי? ???

פורסם

לא

אתה פשוט מעלה 10 נקודות כל פעם עד שאתה רואה שמתחילים להופיע לך נקודות שחורות על המסך (ארטיפקטים)

ואז אתה מוריד 10 ומשאיר את זה

פורסם

סיילנסר זה קירור טוב ומשום מה די זול.

ATiTools זה תוכנה לאוברקלוק של כרטיסי הרדאון שבאמת לא צריך לדעת כלום כדי להשתמש בה חוץ מזה שצריך להוריד משהו כמו 5-10 מגה-הרץ מהמהירות שהיא מוצאת לך.

צריך להזכיר לך שאוברקלוק לזיכרון לא חשוב פחות, אלא יותר, מאוברקלוק לליבה. קירור עי היט סינקים קטנים יעזור לך רק אם יש לך זיכרון של סמסונג, אחרת, אל תבזבז את הכסף שלך. תזכור שיש את המהירות של הכרטיס שכתובה בכל התוכנות ואת המהירות שמפרסמים על הכרטיס שזה ב DDR.

פורסם

בנאדם עזוב שטויות תקשיב למומחה בתחום אני לפני יום הייתי בפנדה וקניתי תקירור הזה ZALMAN Heatpipe VGA Cooler ZM80D-HP

New Model

קירור מצויין ומקצועי ביותר 2 פלטות אלומיניום +2צינורות נחושת פיזור חום בשיטת הדיול היטפייפ +קירור אלומיניום לזיכרונות דבר בנזונה...במחיר ריצפה של 141 שח אין מתחרים...בסכום הזה...ואני גאה להיות אחד הראשונים שהם בעלי הקירור הזה כבר מורכב על הכרטיס ..ואין תלונות... קח קישור למוצר ותתחדש..

http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=4301&PHPSESSID=3dd11473d07dcc6cc8bde98b0b47e19c ;D

פורסם

זה קירור פאסיבי ?   כי אם כן אין לך מה להשוות אותו בכלל לסיילנסר..

תן תוצאות ובנצ'ים ואז נראה...

פורסם

זה קירור פאסיבי ?   כי אם כן אין לך מה להשוות אותו בכלל לסיילנסר..

תן תוצאות ובנצ'ים ואז נראה...

הוא גם יכול לשמש כפאסיבי ללא בעיות מיוחדות מחזיק 9800פרו בשקט..אבל זה קירור אפקטיבי כאשר ניתן לחבר לו מאוורר ע"י תופסנים בצד בגודל של בין 80 ל 120 מלימטר ובכלל הקירור פצצה ותוצאות ובנצמארקים תוכל לבוא ולקרוא בפורום פיסי טיפ ששם אני הולך לכתוב תכתבה שלי על הקירור החדש הנ"ל שבא לארץ ומשווק לבנתיים בלעדית לפנדה... ותוכל להתרשם ...עד אז...כדאי שתזמין אחד כזה לעצמך.. :P

פורסם

למה סינקים יעזרו רק לסאמסונג?

פורסם

כי זיכרונות סמסונג מתחממים הרבה יותר מהזיכרונות האחרים!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים