עבור לתוכן

מה ההבדל NEC 2500 ל-2500A?

Featured Replies

פורסם

אני לא מצליח להבין מה ההבדל

תודה

פורסם

עד כמה שאני יודע הדגם נקרא 2500A ויש אתרים שמשמיטים את הA באתר של NEC ה2500 היחיד שיש זה 2500A

לדעתי לא שווה לקנות אותו יש NEC 2510 ב590 אצל ksp והוא הרבה יותר טוב

פורסם

כמו שאמרו למעלה עדיף 2510A כי הוא תומך בשני שכבות... ;)

פורסם

you r in lcuk my friend

כי אני בדיוק ביררתי עליו, אז ככה ה-2500 לא צורב שיכבה כפולה ואילו ה-2500A.

בשיכבה כפולה הכוונה היא שבמקום 4.5 גיגה לערך תוכל להכניס 8.5 גיגה בצד אחד של דיסק אבל כאן העניין מסתבך:

1.) אין עדיין מדיות כאלו בכלל בשוק(של שיכבה כפולה)

2.) תאימות של קוראי dvd למיניהם מוטלת בספק, לדוגמה dvd מסויים של סוני לא זיהה הדיסק לאחר הצריבה, אבל כשניסו על דגם זהה במחשב אחר הוא כן קרא, לאחר שידרוג firmware של ה-dvd הראשון הוא כן קרא ולנקודה זו אני חותר, אם יש לך חברה טובה אז סבבה אבל אם החברה של ה-dvd שלך לא מוציאה שידרוגי תוכנה ייתכן וה-dvd שלך לא יוכל לקרוא את המידע(למקרה שהתבלבלת, אני לא מתכוון לצורב, הוא כמובן יבין את המידע, אלא לקורא dvd אחר שאולי בו אתה משתמש לצפיה בטלוויזיה וכו')

3.) צריבה של שיכבה כפולה כיום היא מאד איטית, בערך 2.2 או 2.8 או 2.4, אני לא זוכר בדיוק, שווה ערך ל-41 דקות. לי באופן אישי לא איכפת אבל יש כאלה שישללו מכל וכל, כניראה מישהו רודף אחריהם :)

4.) ולמעשה הכי חשוב, אי שם מסתובב לו שידרוג תוכנה שיהפוך את ה-2500 ל-2500A אבל לטענת החברה(NEC), על מנת לבצע צריבה של שיכבה כפולה אתה צריך ציוד אופטי באיכות מעולה וחלק מהצורבים של ה-2500 לא יעמדו בזה ולכן ייתכן שכל מה שתייצר זה דיסקים פגומים(Coasters) ואפילו תהרוס את הצורב.

ממה שאני ראיתי יש אנשים שעובד להם ויש כאלו שלא, כמובן שחלק מהאנשים זועקים "קונספירציה", הם טוענים ש-NEC פשוט רוצה שיקנו את הדגם החדש יותר(2500A) למרות שהיא יודעת שהשידרוג עובד על הדגם הישן יותר(2500). לסיכום קח סיכון או אל תיקח אבל כיוון שההפרש ביניהם עומד על 100 ש"ח נכון ללפני יומיים, עדיף לקנות ישר 2500A (אם אתה רוצה את היכולות הנוספות שלו) ולהימנע מכל מיני שידרוגי תוכנה מעצבנים, דאגות אם יעבוד או לא וכו'

מקווה שעזרתי(השתדלתי לכסות את כל הפינות :P )

פורסם

2500A לא תומך שכירבה כפולה!! אלה אם כן אתה עושה לו צריבת ביוס ל-2510A!! או קונה כונן 2510A שעולה 590ש"ח כמו שכבר אמרו למעלה... ;)

פורסם

קצת התבלבלתה אין שני דגמים 2500/2500A אלא רק 2500A והוא לא צורב שכבה כפולה אלא 2510A

נכון אין עדיין מדיות כאלו אבל יהיו זה בערך כמו AMD64 עדיין אין תוכנות ל64 ביט

פורסם

2500A לא תומך שכירבה כפולה!! אלה אם כן אתה עושה לו צריבת ביוס ל-2510A!! או קונה כונן 2510A שעולה 590ש"ח כמו שכבר אמרו למעלה...  ;)

כן כן כן, ראיתי את הטעות אחרי אבל החלטתי לא תקן, ידעתי כבר שיתקנו אותי  8)

מאידך ציפיתי שתבינו ש2510A=2500A, סדר?  ::)

וגם הכותרת לא בדיוק עזרה ^^

פורסם

איך אתה רוצה שנבין את זה אם קיים דגם כזה 2500A שהוא הדגם היחיד ולא קיים 2500!! ו2510A זה שונה... ::)

פורסם

נדמה לי שהבדל הוא במהירות הצריבה של הcd

ב2500 המהירות של צריבת הcd היא 16 לעומת 32 ב2500A

אבל אני לא בטוח במאת האחוזים .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים