עבור לתוכן

שאלה חשובה לגבי שימוש בRegSeeker.

Featured Replies

פורסם

אוקיי אני משתמש בתוכנה ויש שם אופציה לעשות "clean the registry" והוא מוצא שם המון המון קבצים, אני אני יודע מה מותר למחוק ומה אסור?

עוד שאלה יש שם אופציה לחפש ריגסטרי ונגיד פעם התקנתי gamespy ומחקתי אותו כבר אז אם למשל אני עושה חיפוש של gamespy וזה מוצא לי קבצים אני יכול למחוק אותם ללא חשש? אחרי הכל כבר אני לא משתמש בתוכנה.

תודה רבה לכל העוזרים!

פורסם

מה שהוא מוא בניקיון אפשר למחוק, כשאתה עושה חיפוש תמיד ישנה אפשרות שאתה עלול למצוא דברים שמכילים את מילת החיפוש שלך אבל לא קשורים באמת לתוכנה הספציפית.

אגב, זה לא מוצא שום קבצים אלא רישומים בתוך ה registry.

פורסם

אני ממליץ לך על תוכנה בשם Registry Mechanic תוכנה מעולה.

ובקשר לרישומים שלך - תמיד אפשר לעשות גיבוי , עוד לפני שאתה מוחק הוא שואל אותך אם לגבות או לא.

פורסם
  • מחבר

מה שהוא מוא בניקיון אפשר למחוק, כשאתה עושה חיפוש תמיד ישנה אפשרות שאתה עלול למצוא דברים שמכילים את מילת החיפוש שלך אבל לא קשורים באמת לתוכנה הספציפית.

אגב, זה לא מוצא שום קבצים אלא רישומים בתוך ה registry.

אופסס...

כי נגיד התוכנה gamespy עשיתי חיפוש ומצאתי איז 8 קבצים שנשארו ממנה, ומחקתי את כולם, כנ"ל לדבי ה3דיח מרקים למיניהם שמחקתי כבר מזמן ...

עשיתי טעות כשמחקתי אותם?? זה יכול לעשות בעיות בXP וכאלה?

ואגבג, כשאני עושה את האפשרות "clean the registry" אז כפי שאמרתי זה מוצא המון המון המון קבצים, אני יכול למחוק אותם בלי בעיה?

עריכה: אם הייתי מוחק מששהו שאסור אז זה היה צריך להתטאות בבעיות בXP לא?

פורסם

יש דברים שתמחק ומיד יהיו לך בעיות, יכולים להיות דברים שיפריעו לך רק כשתנסה לעשות פעולה מסויימת.

מה שהיא מוצאת בניקויי זה בטוח למחוק, מה שהיא מוצאת בחיפוש שלך אי אפשר לדעת, אל תנסה אם אתה לא בטוח במה שאתה עושה.

היא בדיפולט שומרת גיבויים של מה שהיא עשתה בתיקיה שלה ככה שאתה יכול לשחזר את הרג'סטרי למצבו הקודם אם יש בעיה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז את כל כל הרישומים שהיא מוצאת ב"clean the registry" אני יכול בטוח למחוק יש שם כמה מאות נראה לי! זה בטוח למחוק 100%??

כן שמתי לב שיש גיוביים למה שמחקתי אבל אני חושב שמחקתי דברים שכן קשורים לתוכנות שפעם היו על המחשב, למשל התקנתי winrar ומחקתי אח"כ עשיתי חיפוש ידני ע"י הזנת "winrar" לתיבה וזה מצא לי את אלה:

איך אני יודע אם מותר או לא למחוק?

כי אחרי הכל התקנתי אותה כדי לנקות כל מיני "שאריות" של תוכנות ולשמור שיהיה מסודר, אז איך אני ידוע מה מותר ומה אסור? רק מה שהתוכנה מוצא תלבד ב"clean the registry" מותר למחוק בשקט בלי דאגה?

ואגב, איך אני משחזר רישמוים חזרה למקומם מה"beckups"??רגע בעיקרון מה שהוא מגבה אז עדיין נחשב כמחוק לא? פשוט שאם מתעוררות בעיות אני יכול לשחזר מהגיבויים?

תודה רבה רבה! :)

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

תבין שהכל אפשר להחזיר ע"י הגיבוי!....יאללה תתפרע ותמחק את הכל , אתה יכול לעשות את זה ;D

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז את כל כל הרישומים שהיא מוצאת ב"clean the registry" אני יכול בטוח למחוק יש שם כמה מאות נראה לי! זה בטוח למחוק 100%??

כן שמתי לב שיש גיוביים למה שמחקתי אבל אני חושב שמחקתי דברים שכן קשורים לתוכנות שפעם היו על המחשב, למשל התקנתי winrar ומחקתי אח"כ עשיתי חיפוש ידני ע"י הזנת "winrar" לתיבה וזה מצא לי את אלה:

איך אני יודע אם מותר או לא למחוק?

כי אחרי הכל התקנתי אותה כדי לנקות כל מיני "שאריות" של תוכנות ולשמור שיהיה מסודר, אז איך אני ידוע מה מותר ומה אסור? רק מה שהתוכנה מוצא תלבד ב"clean the registry" מותר למחוק בשקט בלי דאגה?

ואגב, איך אני משחזר רישמוים חזרה למקומם מה"beckups"??רגע בעיקרון מה שהוא מגבה אז עדיין נחשב כמחוק לא? פשוט שאם מתעוררות בעיות אני יכול לשחזר מהגיבויים?

תודה רבה רבה! :)

אני יכול לקבל תשובות לשאלות?

פורסם

אתה פשוט עושה double click על קובץ גיבויי, שואלים אותך אם אתה רוצה לשלב אותו ברג'סטרי ואתה עונה שכן.

זה מחזיר את כל השינויים של אותו גיבויי, זה לא נותן שליטה על שיחזור של ערכים בודדים מתוך מה שמחקת (ז"א לבטל לחלוטין את המחיקה כולה).

אין איזו דרך כללית לדעת אם זה בטוח או לא, כל ערך לגופו.

בינתיים רק פעם אחת היתה לי בעיה על מחשב אחד עם מחיקה של מה שהוא מצא ב CLEAEN והשתמשתי בה הרבה מאוד פעמים על הרבה מחשבים.

פורסם
  • מחבר

כן אבל עדיין זה נשמע מפחיד, תראה למשל יש לי פיפ"א 2004, וזה מוצא רישומים של זה , איך אני יכול למחוק את זה בכלל? אני יודע שזה קיים ורשום לי

path or file doesnt exsist משהו כזה, עדיין למחוק אז זה ללא חשש?

אגב, כדאי לשחזר מהגיבויים את מה שמחקתי? ואגב, אני לא מבין איך הקבצים שאני עושה חיפוש יכולים להיות לא קשורים לתוכנה, ברור שאני לא ישר מוחק בלי לקרוא אבל למשל תוכנות 3די מרק אני רואה כתוב בפירוש 3DMARK ויש שם רישומים אז אני יכול למחוק אותם ללא חשש לא?

תודה רבה!

פורסם

נניח שאתה רוצה להיפטר מדרייבר של NVIDIA ועושה חיפוש ל NVIDIA, אתה תמצא רישומים כאלו גם באיזורי הרישום של כל מני משחקים שלא קשורים לדרייבר אלא להגדרות שהם מפעילים בהתאם לחומרה שהם מזהים.

אין לזה חוקיות קבועה, אתה יכול לחפש דבר אחד שלא נמצא בשום מקום אחר, ודבר אחר שקיים בכל פינה ולא תוכל לזהות מה רלונטי או לא.

פורסם
  • מחבר

ושוב, נגיד הפיפ"א 2004 שיש לי אותה על המחשב והוא מוצא רישומים של ברג'יסטרי איך אני יכול למחוק את זה?

ולגבי הדוגמא שנתת על רישומים למשל NVIDIA, זה במקרה כזה נגיד שזה לא תוכנה של NVIDIA.

אבל נגיד ABITEQ התקנתי ומחקתי ואז אני מוצא רישומים שלה ואני רואה גם מיקום שששם היא באמת הייתה וזה לא יכול להיות שייך לאף תוכנה אחרת או לאיזור אחר, אז סביר להניח שאני יכול למחוק אותה ללא חשש לא?

אתה בטוח שכל הקבצים שהוא מוצא ב"clean the registry" שמספרם נעמד על 297 אני יכול למחוק ללא חשש בכלל בכלל??

הנה לדוגמא תמונה על ה3DMARK שמחקתי ונשארו קבצים, אני יכול למחוק אותם בביטחון?

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

כן , את ה- 3dmark אתה יכול למחוק בביטחון...

:)

פורסם
  • מחבר

איך אתה יכול להגיד את זה בביטחון?

למשל הלפני אחרון איך אני ידוע שהוא באמת קשור לזה חוץ מזה שכתוב לידו 3DMARK אולי זה קשור למשהו אחר.

פורסם

כמה פעמים אתה רוצה שנגיד לך שאתה יכול למחוק אותם ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים