עבור לתוכן

מי היבואן של WD ?

Featured Replies

פורסם

היי

האם מישהו יודע מי היבואן של WESTERN DIGITAL בארץ ?

יש לי דיסק דפוק וככל הנראה החנות ממנה קניתי אותו נסגרה או הלכה לעולמה בצורה אחרת. אז אני רוצה לנסות להחליף אותו ישירות מול היבואן.

תודה

פורסם

זה נכון רק באופן חלקי

WD מגיעים גם מ-EIM, לייף וספיריטוס... מכל היבואנים אני חושב שרק לייף מסמנים עם מדבקת אחריות פיזית על הכונן עצמו ואז אפשר לזהות שזה הגיע מהם.. כל השאר עובדים עם סימון ברקוד ואתה צריך להתחיל לנחש..

פורסם
  • מחבר

טוב, אני אנסה. תודה.

אולי אם אני אגיד להם מאיפה קניתי אז הם ידעו אם הם ספקים שלהם או לא...

פורסם

באתר הרשמי של WD מצויינים רק שני מפיצים רשמיים בישראל:

LIFE Computers Ltd

13 Zarchin Street

PO Box 3039

Ra anana 43652

Israel

Phone: +972.9.745.3777

Fax: +972.9.745.3222

Tech Data Israel

8 Hanagar St. P. O.B. 2402

Kfar-Saba 44425

Israel

Phone: 972.9.764.4777

Fax: 972.9.766.4344

http://www.techdata.co.il

תכנס לאתר הבא (בדיקת אחריות של WD העולמית):

http://websupport.wdc.com/warranty/serialinput.asp?custtype=end&requesttype=warranty〈=en

במדינה תציב ישראל ותכניס במקום המתאים את המספר הסידורי ותראה את התוצאה.

פורסם
  • מחבר

דיברתי עם כל היבואנים שי WD והסתבר שמבחינתם אין להם שום אחריות ושום מחוייבות כלפי הלקוח הסופי. הם מכרו לחנות וכלפיה יש להם אחריות.

אם אני רוצה אז הם מוכנים לעשות לי טובה ולשלוח את הדיסק להחלפה ב WD העולמית תמורת 20$, אבל את זה גם אני יכול לעשות...

פורסם

תראה, אם תשלח לבד ל WD העולמי זה יעלה יותר מ 20 דולר. עדיף לשם 20 דולר ולקבל דיסק מיבואן +כתובת חדשה לאחריות +כתובת למשלוח ולהחלפה.

כמובן שאופציה נוספת היא להתחיל ולהתכתב עם WD העולמי. תנסה לשלוח להם מייל ולהתלונן על העובדה שהיבואנים הרשמיים שלהם מתנערים מהאחריות כלפי הלקוח הסופי ורוצים ממך כסף נוסף מעבר לאחריות.

מקסימום שיקרה זה שבסוף תאכל את הכובע ותשלם 20 דולר. זה היה יכול להיות הרבה יותר גרוע (משהו כמו - "אנחנו לא מכירים בדיסק, לפי המספרים שלנו זה מיבוא מקבילי").

פורסם
  • מחבר

אתה צודק שכנראה בסוף אני אשלם כי אין לי ברירה.

אבל זה נראה לי מאד לא בסדר. אולי אפילו מצדיק תלונה למועצה לצרכנות או משרד התעשיה או משהו כזה.

זה כמו שנגיד תקנה מקרר או טלוויזיה ב 8000 שקל עם אחריות ל 5 שנים ותישן בשקט בלילה. חודשיים אחרי זה החנות שבה קנית תיסגר ואז המכשיר יתקלקל.

כשתתקשר ליבואן אז הוא יגיד לך שאין לו שום אחריות כלפיך ושהוא מוכן תמורת 1000 שקל לשלוח את המוצר לחו"ל להחלפה.

זה נראה לך סביר ?

בקשר ליבוא המקביל, אין לי שום בעיה להתקשר לכל היבואנים אחד אחד עד שאני אמצא את זה שממנו הגיע הדיסק. הבעיה שכולם מתנערים ממנו.

פורסם

עזוב, בשביל 20 דולר לא שווה את המאמץ. קודם כל תשלם ויחליפו לך. אחרי זה אם אתה רוצה תכתוב למי שאתה רוצה ומה שאתה רוצה אבל לא לפני שיחליפו לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים