עבור לתוכן

האם כדאי לקנות את גוף הקירור+מאוורר TR2-M3 עבור AXP 2000?

Featured Replies

פורסם

כאמור, יש לי מעבד AXP 2000, כשהטמפרטורה שלו במאמץ עוברת את ה 60 מעלות. היום החליפו לי את הלוח באחריות (קבלים מפוצצים) ואמרו לי שכדאי לקחת את גוף הקירור הזה (שכולל מאוורר) ב-100 ש"ח:

http://www.tr2tt.com/Products/coolers/m3.htm

אני שואל, כי אני יכול להחזיר את ה MX440 שלי ולקבל עליו זיכוי של 100-150 ש"ח ולקחת משהו אחר. בחנות אמרו שאני אראה הבדל גדול בינו לבין גוף הקירור הנוכחי (של AMD) והטמפרטורות ירדו לסביבות ה-40 מעלות.

בדיקה ב ZAP הראתה שהוא נמכר בארץ בסביבות ה 100 ש"ח (60 לרכיב + משלוח), כך שהמחיר נראה סביר.

עשיתי גם חיפוש באינטרנט והביקורות עליו הן דיי חיוביות (ציון 8-8.5 מתוך 10).

חיפוש באתר לא מצא המלצה (לטוב או לרע) לגבי הרכיב הנ"ל, אבל מישהו פירסם שאיתו הוא מגיע לטמפרטורות של בערך 37 מעלות, אבל הוא רוצה להחליף אותו בוולקנו 12.

על הרכיב עצמו (וגם באתר) כתוב Design by Thermaltake. האם הרכיב הוא של Thermaltake (שהיא חברה מוכרת ומומלצת) או שהוא מבוסס על רכיב של Thermaltake והחברה היא בינונית?

האם כדאי לקחת את הרכיב הזה או לא? איך הביצועים שלו?

תודה על התגובות.

פורסם

TR2TT זה מוצרים בחסות THERMALTAKE

הסינק שהצגת יתן לך תוצאות טובות יותר מהסטוק של AMD אבל אני לא הייתי בונה על ירידה של 20 מעלות

אם נמכר ב60 שקל בהחלט שווה את הכסף

אם נמכר ב100 ויותר, לא יודע עד כמה זה כדאי, יש היום את ה וולקנו ואחרים שעולים בסביבות ה150-160 שקל ויניבו תוצאות קירור טובות יותר

מה שכן הוא בהחלט שקט וזה יתרון גדול (:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים