עבור לתוכן

הצעתי פה מאווררים למעבד של אינטל ...מה אתם מציעים לי קנות .. תקציב עד 175 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אני הייתי הולך על ה"זלמן" הוא יותר טוב יותר שקט (הרבה יותר שקט!)

פורסם
  • מחבר

אבל יש בעייה לא כתוב לאיזה סוקט הוא מתחבר....

פורסם

אכן הזלמן יותר טוב ושקט, אך יש בעיה אחת: המשקל...

הוא יכול לשבור לך את הלוח אם מפני שהוא מעל ומעבר למשקל המומלץ למאוררים לפנטיום 4...

אולי מפני שזו גרסא של אלומיניום+נחושת אז היא יות רקלה, אבל לפחות בנחושת מלאה אתה לוקח סיכון שאחריות הלוח לא מכסה...

פורסם
  • מחבר

אז מה אתם מציעים לי לקנות שיהיה במשקל הנכון ובדקתי זה מתאים לסוקט 478 ...ויתאים לתקציב..

פורסם

תראה אף אחד לא יכול להבטיח לך שהלוח יחזיק את זה ב100%.

אבל יש הרבה אנשים ששמעתי (בפרומים בארה"ב וכו'..) שקנו אותו והוא יושב אלצם טוב מאוד ללא בעיות וגם עכשיו את גרסת הB שהיא אמורה להיות קצת יותר קטנה, בכל אופן הבראקט הוא יסתדר ם זה עדיין שוקל הרבה הסינק 773 גרם אבל אם את לא מזיז את המחשב כל שני וחמישי אז הוא יתאים לך מעולה.

בכל אופן אם אתה עדיין חושש קח את גרסת האלומיניום עם הנחושת ההבדל הוא מעלה או שניים לא משהו בשמיים.

תתחדש.

פורסם
  • מחבר

אז את הזלמן שאני הצעתי כדאי קנות..??? ומה אני אעשה אם הוא לא יתאים ??? וישבור את לוח האם ??? צריך קחת סיכון ???

פורסם

אולי תקרא את חוקי הפורום, דיי להקפיץ יא לחוץ לא יקרה לסוקט שלך כלום גם עם הזלמן

יותר מומלץ לקחת את הזלמן המשולב עם נחושת ואלומיניום הוא שוקל פחות ובסך הכל הירידה בביצועים זה מקסימום +3 מעלות לא משהו רציני..

והאירופלואו לא מציג ביצועים טובים במיוחד, חבל על הכסף

פורסם
  • מחבר

תביא לי לינק ש הזלמן המשולב.......כמו שאמרת..

פורסם

מה זה הדגם הזה: 7000B? ממתי יש B? אני מכיר רק רגיל וA....

הSPARK שהבאת בהתחלה הוא חזק, אבל מאוד מאוד רועש (תשאל את ווטוס...). הזח=למן הוא בחירה טובה (מה שהבאת לינק אליו זאת הגרסא המשולבת...) אבל למה הוא כלכך זול? מה זה הB הזה?

פורסם

אז את הזלמן שאני הצעתי כדאי קנות..??? ומה אני אעשה אם הוא לא יתאים ??? וישבור את לוח האם ??? צריך קחת סיכון ???

אני אישית אומר לך שאין סיכוי שהוא שובר לך את הלוח אם, הם לא עשויים מקלקר, גם אם תזיז את המחשב שלך כל רגע אין סיכונים, שהוא נתפס כמו שצריך הוא פשוט ישאר שם ולא יזוז!

(זרקתי מקומה 7 לוח אם של אסוס לפנטיום 4 ורק הפינה שלו היתעקמה שתבין עד כמה לוחות אם קשיחים ולא שבירים בכלל)

פורסם

MoRtZkInG: מישהו כבר ענה משה גירסת הB אם אני לא טועה אמר את זה The UnKnown,

אני מצטט את The UnKnown:

"וגם עכשיו את גרסת הB שהיא אמורה להיות קצת יותר קטנה, בכל אופן "

פשוט הגירסה יותר קטנה

פורסם

אכן כן, דיברתי עם פנדה בקשר לזה כי ראיתי פתאום גרסה חדשה של זלמן , הם אמרו לי שהיא בעיקרון קטנה יותר אך המשקל נותר ללא שינוי.

ואגב, אמורה לצאת סדרת זלמנים חדשים בקרוב, סדרת 7700 המאוררר יהיה 120 מ"מ במקום 92, בהחלט יש למה לצפות.

פורסם

(זרקתי מקומה 7 לוח אם של אסוס לפנטיום 4 ורק הפינה שלו היתעקמה שתבין עד כמה לוחות אם קשיחים ולא שבירים בכלל)

סליחה על החוסר קשר לתארד אבל.. למה שתזרוק לוח מקומה 7 ? ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים