עבור לתוכן

שאלה על OC

Featured Replies

פורסם

כשאני מעלה את הבאס של המעבד, אני בעצם עושה OC גם לזיכרון וגם לכרטיס המסך, או רק למהירות העברת המידע בין הזיכרון למעבד?

פורסם

קודם כל לפני שאתה בכלל מתחיל להאיץ תנעל את הPCI:AGP כי במקביל שאתה מעלה את המעבד אז התדרים עולים גבוה ויכולים לשרוף לך כרטיסים שיושבים בPCI ובAGP, וכן כשאתה מעלה את המעבד אז הזיכרון גם עולה במקביל יש לשים לב ליחס ב של מעבד:זיכרון וכך אתה יודע על כמה הזיכרון עומד.

אוברקלוק לכרטיס מסך אתה עושה בנפרד דרך XP עם תוכנות שונות.

ולא אתה לא מאיץ את הכרטיס מסך אם אתה מעלה את הבאס של המעבד, הכל ירוץ לך בסדר עכל עוד תדאג לנעילה של AGP:PCI.

פורסם
  • מחבר

מה זה אומר "לנעול את הPCI: AGP"?

איפה אני נועל את זה?

ואם כל התדרים עולים, אז איך זה שאני לא עושה OC גם לשאר הכרטיסים?

פורסם

בלוח שלך אין נעילת AGP/PCI

יש לך מחלקים , במהירויות באס של 100/133/166 תדריי הAGP/PCI מתאפסים ל 66/33MHZ .

כל תדר בייניים יעלה את מהירות הAGP/PCI אצלך.

אני יכול לאמר לך שכרטיס מסך בתדרAGP גבוהה יכול פשוט לשבש את כל התצוגה , זה כבר תלוי באיכות הכרטיס ומאיזו חברה הוא.

INNO3D לא שרד אצלי 80MHZ AGP , וLeadtek סוחב בלי בעייה 99Mhz ויותר.

זה רק תלוי בך אם אתה רואה שיבושים בתצוגה או שפשוט כרטיסיי PCI פשוט לפעמים מתגלים ולפעמים לא (לפעמים אצלי ב50MHZ לPCI הכרטיס טלויזיה לא מתגלה)

פורסם

לחבר שלי יש לוח של ג'יגאבייט עם SIS 648 והוא לא מצליח לנעול את התדרים. הוא מסמן בביוס וזה לא משתנה.. יש למישהו פיתרון?

*לא רציתי לפתוח ת'ראד חדש כי זה מאוד דומה וגם יעזור לפותח הת'ראד.

פורסם
  • מחבר

בלוח שלך אין נעילת AGP/PCI

יש לך מחלקים , במהירויות באס של 100/133/166 תדריי הAGP/PCI מתאפסים ל 66/33MHZ .

כל תדר בייניים יעלה את מהירות הAGP/PCI אצלך.

אני יכול לאמר לך שכרטיס מסך בתדרAGP גבוהה יכול פשוט לשבש את כל התצוגה , זה כבר תלוי באיכות הכרטיס ומאיזו חברה הוא.

INNO3D לא שרד אצלי 80MHZ AGP , וLeadtek סוחב בלי בעייה 99Mhz ויותר.

זה רק תלוי בך אם אתה רואה שיבושים בתצוגה או שפשוט כרטיסיי PCI פשוט לפעמים מתגלים ולפעמים לא (לפעמים אצלי ב50MHZ לPCI הכרטיס טלויזיה לא מתגלה)

OK, עכשו יש לי כמה שאלות נוספות:

1. יש לי כרטיס R9100 של ספייר, כמה הוא יוכל לסחוב? אם אף אחד לא יכול לענות לי על השאלה הזו, אז לפחות תסבירו מה ההבדלים בין החברות ("זה כבר תלוי באיכות הכרטיס ומאיזו חברה הוא.")

2. המעבד שלי עובד עכשו על 133MHZ. אני רוצה להעלות את הבאס ל150 או יותר. איך זה ישפיע על הכרטיס מסך? (אני חוזר על השאלה הראשונה שלי בת'ראד...). מה תהייה התדירות שלו עם הבאס החדש, ואם כבר, אז מה התדירות שלו עכשו, בלי OC???

3. אם בזמן שאני מעלה את הבאס של המעבד, אני עושה OC גם לכרטיס מסך, אז אני צריך להעלות לו גם את המתח (כמובן רק כמה שצריך...)?

4. הציעו לי לעשות OC לכרטיס מסך עם התוכנה ATI TOOL. אני רוצה לדעת מה בדיוק היא עושה? אם אני יכול להעלות את הבאס של המערכת מהביוס, וזה גם משפר לי את הביצועים של הכרטיס מסך, אז למה בכל זאת ממליצים לי עליה (אם אפשר, תרחיבו בבקשה כמה שיותר על התוכנה הזו... אני שוקל ברצינות לעשות OC לכרטיס מסך... מקרטע בהיטמן3...)

עכשו, יש לי שאלה שלא כלכך קשורה לנושא, אבל פשוט חבל לי לפתוח ת'ראד חדש...

יש לי מעבד AXP1800 TBRID. הוא יחזיק מעמד ב55 מעלות? (יש לי קירור טוב... מפורט בחתימה...)

פורסם

עכשו, יש לי שאלה שלא כלכך קשורה לנושא, אבל פשוט חבל לי לפתוח ת'ראד חדש...

יש לי מעבד AXP1800 TBRID. הוא יחזיק מעמד ב55 מעלות? (יש לי קירור טוב... מפורט בחתימה...)

אם הבנתי את השאלה נכון, אז ברור שכן. (!)

פורסם
  • מחבר

OK, אבל השאלה שלי זה אם הוא יחזיק מעמד הרבה זמן? שנה או שנה וחצי...

ומה עם שאר השאלות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים