פורסם 2004 ביוני 2621 שנים איפה אני יכול לרכוש צג וחיישן נטו בלי פאן באס או משהו מפואר מדי שעולה כמה מאות, מומלץ לרדת אפילו מ100 שקל.יש איזו חנות שפאשר לקנות בה את זה , כי אני לא מצאתי.תודה רבה.
פורסם 2004 ביוני 2621 שנים אתה יכול לבנות כזה ב 50-70 שקל !! פשוט תקח פלסטיק שמכסה מקום של סידירום , תקנה צג LCD , תעשה חור במכסה ותחבר קבלים יוצא לך השקעה של שעה + 70 שקל גג... יש מדריך באתר על חיבור צג, אני חושב זה מעולה אני צריך לעשות כזה השבוע
פורסם 2004 ביוני 2621 שנים אתה יכול לקנות הרדקנו מהסוגים הישנים שמגיעים עם שני צגיםלא אמור לעלות מעבר ל150 שקלאתה יכול להפריד אותם מהפאנל ויש לך צג+לוח+סנסור X2 לכל מטרה ולהרכיב איפה שתבחרwww.zigzag2000.co.il
פורסם 2004 ביוני 2621 שנים מחבר אתה יכול לבנות כזה ב 50-70 שקל !! פשוט תקח פלסטיק שמכסה מקום של סידירום , תקנה צג LCD , תעשה חור במכסה ותחבר קבלים יוצא לך השקעה של שעה + 70 שקל גג... יש מדריך באתר על חיבור צג, אני חושב זה מעולה אני צריך לעשות כזה השבוע אני עדיין צריך חיישן. הרדקנו לא אופציה אני לא רוצה לבזבז יותר מדי רק נטו מה שאני צריך. ואגב, איך אני בדיוק מחבר לצג את החיישן כדי שיציג כמו שצריך טמפ', אני אשמח לקבל הסבר ממישהו בעל ניסיון, תודה.
פורסם 2004 ביוני 2721 שנים אני עדיין צריך חיישן.הרדקנו לא אופציה אני לא רוצה לבזבז יותר מדי רק נטו מה שאני צריך.ואגב, איך אני בדיוק מחבר לצג את החיישן כדי שיציג כמו שצריך טמפ', אני אשמח לקבל הסבר ממישהו בעל ניסיון, תודה.אין בעיה לא מבין איך אף אחד עוד לא הציע לך ת ENERMAX UC-A3FART2 טוב אז אני מציע אותו....100 שח 2 חיישנים 2 בקרי מאווררים צג מואר בקיצור כנס לפה ותתחדש http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1426&catcode=334 ;D
פורסם 2004 ביוני 2721 שנים מחבר אוקיי נראה נחמד מאוד.אני רק צריך שמישהו יעזור לי איך אני מחבר את החיישן כך שהטמפ' יוצגן לי בצג של הטמפ', ואיפה למקם וכו'...תודה רבה.
פורסם 2004 ביוני 2721 שנים http://www.thermaltake.com/support/installguide/accessories/hardcano2.htmתגלול קצת למטה.
פורסם 2004 ביוני 2721 שנים מחבר יכול להיות, בכל אופן תודה.יש משהו יותר זול בלי פאן באס רק צג וחיישן וההרכה אני יעשה כבר משהו עם המפרצים של הכוננים האופטיים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.