עבור לתוכן

הטמפרטורות של הלוח שלי [abit ic7 max 3] לא נכונות... אז מה לעשות?

Featured Replies

פורסם

יש לי פאן באס של קולר מאסטר אבל מה אני אמור לעשות? אי אפשר לקבל את הטמפרטורות המדויקות של המעבד וזה מה שאני רוצה! יש לי את ההיטניקס של אנטק אבל לא מצאתי דרך לשים את החישן...

גם איך אני אשים את החישנים האחרים? ממש אי אפשר לעשות כלום...

פורסם

תמקם את החיישן באיזור איפה שאין פינים קטנים כאלה מתחת למעבד ואם אתה מפחד מדי פשוט תמקם צמוד צמוד למעבד למטה כדי לוודאעל כמה עומדת הטמפ'.

כפי שראית יש השוואה באתר והם קדחו בסינק אבל זה דבר שמעטים מאיתנו (אם בכלל) יעשו אבל זאת אופציה הכי טובה כדי לוודא על כמה באמת עומדת הטמפ'.

פורסם

הסתכל בחדשה שעלתה היום לאתר:

http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1088274729,34686,

השתמשו שם בבדיקה בלוח כמו שלך.

תוכל לעשות השוואה בין הטמפ שהם קיבלו באמת למה שהלוח מודד. ככה, למשל 45 מעלות שווה ערך ל32 מעלות באמת...

פורסם

אבל זה עם קירור סטוק, השאלה עד כמה זה שונה מסינק לסינק.

פורסם
  • מחבר

אי אפשר כל פעם לעשות את זה וגם מי אמר שזה יהיה אותו הזבר כמו אצלי...

אני לא מתכוון לקדוח בהיטניקס וגם אני בקרוב קונה קירור נוזלי אז בכלל מתי שיהיה לי קירור מים אני לא אוכל למקם את החישן...

ניסיתי פעם מתחת לפינים כזה שהחישן אצמו יהיה ב"קרחת" הזו של המעבד מתחת אבל זה לא הצליח כי החוט הפריע קצת וכמה מהפינים לא נכנסו טוב אפילו שהמעבד נכנס טוב וזה גרם לבעיות ...

וגם מה עם שאר המקומות? איך שם אני אשים את החישנים?

פורסם

תנסה למקם אותו ליד המעד בצורה כלשהי, אולי להדביק באיזושהי צורה ממש צמוד לצד של הסינק איפה שהוא בא במגע עם המעבד.

פורסם

לא לא לא.

אם אתה רוצה למקם חיישן בלוח של אינטל - תדביק אותו לבסיס הסינק - כמה שיותר קרוב למעבד - אבל שהוא לא יפריע למגע בין המעבד לסינק!!!

פורסם

זהו שזה לא אפשרי נראה לי...

גם מרוב הלחוץ שיש בין הסינק למעבד החיישן יתפוצץ פשוט וסתם יפריע למעבד חום.

רק ליד המעבד או באיזור שאין פינים מתחת.

פורסם
  • מחבר

לא לא לא.

אם אתה רוצה למקם חיישן בלוח של אינטל - תדביק אותו לבסיס הסינק - כמה שיותר קרוב למעבד - אבל שהוא לא יפריע למגע בין המעבד לסינק!!!

אל דאגה.. אני לא עד כדי כך מפגר שאהרוס את המגע בין ההיטסניק למעבד.. המעבד ישרף או לפחות יגיע לטמפרטורות מש ממש גובוהותץ

פורסם

אבל אי אפשר לשים את החיישן בין המעבד לסינק בלי להפריע למגע ביניהם, והלחץ הוא מאוד גבוה , ככה שהחיישן יימחץ לגמרי והמגע ייהרס והטמפ' תעלה גבוה מאוד.

שים ליד המעבד באיזור שלו וזהו, בלי להסתכן יותר מדי.

פורסם
  • מחבר

אבל אי אפשר לשים את החיישן בין המעבד לסינק בלי להפריע למגע ביניהם, והלחץ הוא מאוד גבוה , ככה שהחיישן יימחץ לגמרי והמגע ייהרס והטמפ' תעלה גבוה מאוד.

שים ליד המעבד באיזור שלו וזהו, בלי להסתכן יותר מדי.

אי אפשר...

הבדר בין הטמפרטורה הנכונה לטמפרטורה של החישן תיהיה משהו כמו 10 מעלות אם לא יותר והיא תושפע מגורמים אחרים ולא רק מהמעבד... אז זה לא טוב... וגם לשים מתחת למעבד זה בלתי אפשרי...

פורסם

תעדכן ביוס, שים לב שבכתובת הזאת:

http://www2.abit.com.tw/page/en/download/download_detail.php?pFILE_TYPE=Bios&pMAIN_TYPE=Motherboard&pTITLE_ON_SCREEN=IC7-MAX3&pSOCKET_TYPE=Socket+478

כתוב שבגרסא 1.6 הם שינו את החישוב של המעלות.

אני עדכנתי את הלוח IS7 שלי לביוס חדש שגם היה כתוב שישתנה החישוב של המעלות ולא ראיתי שום הבדל. ABIT מסטולים לאללה בקטע של החישוב של המעלות, זה אפילו לא אותו דבר בין שני לוחות מאותו סוג.

שים קצת משחה תרמית על הProbe ותצמיד אותו עם סלוטייפ או משהו כמה שיותר קרוב לבסיס של ההיט סינק, כשבין הprobe לבסיס יש משחה.

פורסם

שניה אבל אם כרגע יש לי 45 מעלות ב NF7 אז זה אומר שבאמת יש לי 35 מעלות ?! :o Oo

פורסם

שניה אבל אם כרגע יש לי 45 מעלות ב NF7 אז זה אומר שבאמת יש לי 35 מעלות ?! :o Oo

לא. כן. אההה... לא. אהה... אי אפשר לדעת עם Abit הסטלנים האלה!

אני מתחיל לחשוב שהאצבע שלי יותר מדוייקת מהם.

פורסם
  • מחבר

לא. כן. אההה... לא. אהה... אי אפשר לדעת עם Abit הסטלנים האלה!

אני מתחיל לחשוב שהאצבע שלי יותר מדוייקת מהם.

אההההה את צודק! אמ לא. אתה לא צודק! אה בעצם כן.. רגע רגע טעות אתה לא צודק... בעצם כן...

בעע אי אפשר לדעת עם הפיצול שלך...

^_^

הביוס שלי מעודכן והטמפרטורות לא השתנו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים