עבור לתוכן

איזה כרטיס מסך סביר יש לו פוטנציאל OC הכי גבוהה?

Featured Replies

פורסם

יש לי עכשיו GF2 32mb ואני דיי סובל ממנו לצערי אבל אני לא כזה גיימר שאני ישקיע בR9600 או 9800..

יש לי טמפ' מעולות במארז ואין לי בעיה לארגן קירור מיוחד לכרטיס מסך אני רוצה כרטיס שלא עולה הרבה כסף אבל שיש לו יכולת OC גבוהה..

שאני יקבל ביצועים מעולים ביחס למחיר שאני ישלם..

יש כרטיס ספציפי וחברה שידועים ביכולת גבוהה כזאתי?

פורסם

9600PRO

פורסם
  • מחבר

העניין הוא שאין לי כסף לכרטיס כזה.. אם היה לי כסף הייתי קונה אותו ולא יותר מדי חושב על OC כי הוא מספיק חזק בשבילי..

אני מחפש משהו בסביבות ה600-700 ופחות..

פורסם

אז 9600np

פורסם

תגידו למה לא מוכרים לעזה בישראל כרטסי ALL IN WONDER?

פורסם

אז 9600np

כרטיס לא טוב לOC - הזכרונות שמגיעים איתו בדרך כלל לא מגיעים רחוק....

פורסם

תחפש 9500NP לא אמור להיות יותר מדי יקר, ותתקין לו דרייברים של אומגה וזה ייפתח לו 4 צינורות רדומים והכרטיס יהיה הרבה יותר מהיר וחזק, בעצם ייהפך ל9700NP.

פורסם
  • מחבר

אני יחפש..

ומה דעתכם על Ti4800\4600\4200? אם אני יקנה כזה שומש ב400 שקל נגיד.. איך הוא יהיה?

וסתם שאלה איך הכרטיס הזה: http://www.pch.co.il/docs/pd-2018107647.htm

לא יודע למה פשוט התאהבתי בלי שום סיבה בסדרת הכרטיסים של הTI, אין לי מושג איך ביצועים שלהם ואין לי מושג איך הם אבל לא יודע למה פשוט הם עושים לי את זה ;D

פורסם

ומה דעתכם על Ti4800\4600\4200? אם אני יקנה כזה שומש ב400 שקל נגיד.. איך הוא יהיה?

וסתם שאלה איך הכרטיס הזה: http://www.pch.co.il/docs/pd-2018107647.htm

לא יודע למה פשוט התאהבתי בלי שום סיבה בסדרת הכרטיסים של הTI, אין לי מושג איך ביצועים שלהם ואין לי מושג איך הם אבל לא יודע למה פשוט הם עושים לי את זה  ;D

תתגבר על זה כ: הרדאונים תמיד היו יותר טובים מהTI ביחס ביצועים/מחיר. אתה בטוח שלא קיים 9600 פרו (נגיד של Powercolor) שנכנס לתקציב?

פורסם

TI זאת כבר סדרה ישנה, ומהחיר ממש לא מצדיק את עצמו. תקח את ה 9600 פרו או תנסה למצוא איפשהןו 9500 NON PRO

ואני מצטער אבל תצטרך לרדת מ nVidia, הם לא מספקים את הסחורה.

וד"א איזה מחשב יש לך ??

פורסם
  • מחבר

AMD2500+@3200+

Abit Nf7-SL

OCZ Platinum 512(dual) 2-3-3-6 400fsb

gf2

etc..

פורסם

מחשב מעולה, חפש 9500 או פרו או NP שניהם יעשו את העבודה מצויין, במקרה שתשיג NP תעשה סופטמוד והמחשב שלך יריץ הכל כמו שצריך.

פורסם
  • מחבר

סבא..

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים