פורסם 2004 ביוני 2621 שנים http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=39042.msg554498#msg554498בקיצור - אין הבדל בביצועים
פורסם 2004 ביוני 2621 שנים עקרונית יש לו פוטנציאל והוא בנוי להיות "מהיר" יותראבל בשטח היום בין דיסק שפועל ב SATA לבין דיסק שפועל ב PATA (זאת אומרת חיבור IDE) אין הבדל ממשי..ההמלצה שלי לקחת SATA זה לא רק בגלל הכבל הדק והלא מזיק שלהזה גם בגלל תלות בשאר מוצרי הIDE שבאותו כבללדוגמא אם תרצה לחבר סידירום\צורב\DVD על אותו כבל! העבודה של הדיסק הקשיח תרד בצורה משמעותית.
פורסם 2004 ביוני 2621 שנים מה שבא לך.. לא יהיה הבדל אם תקח PATA או SATA מבחינת ביצועים...מבחינת נוחות עבודה הייתי לוקח את הSATA אם ההפרש מחירים זניח בשבילךתתחדש.
פורסם 2004 ביוני 2621 שנים מדובר על צורת חיבור איכותית ביותרפחות בעיות מהסוג של דיסק UDMA שנכנס למצב PIO וגם חיבור שאינו מונע איוורורבקיצור כדאי מאוד
פורסם 2004 ביוני 2721 שנים וגם אם הוא לא נקרע (מה שלא קרה לי עדיין) הפינים שלו יכולים להתעקם וזה בלאגן.. ממש לא ממליץ על הצורת חיבור הזאת, במיוחד בכבלים רגילים לא מעוגלים שממש מתובכים
פורסם 2004 ביוני 2721 שנים אם כבר מדברים על לשבור אז ב-SATA הפלסטיק נשבר די בקלות ולא ניתן להדביק אותו חזרה ככה שהכונן הולך לפח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.