עבור לתוכן

מדל אוף הונר החדש יתמוך פיקס שיידר 3!!

Featured Replies

פורסם

זה לא נכון שההבדל שולי-בין כל גירסא לגירסא הייתה קפיצה ענקית!

אפקטי המים של 1.3 הבאמפ מאפינג והמים המשופרים ב2.0 והדיספלייסמנט מפינג ב3.0 מביאים רמה חדשה של ראיליזם

(בנוסף יש שיפור אדיר בביצועים-פחות כוח עיבוד עושה יותר)

תראה תמונות של משחקים חדשים כמורידים אותם לשיידרים הכי ישנים-ואז תודה על ההתקדמות

• תגובות 37
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אוקי כמה דברים אחרי שקראתי את התרד הארוך הזה...

דבר ראשון חברה גרפיקה זה לא הכל. DEUS EX 1  הוכיח את זה בגדול. מה גם שאחיו הגדול הוכיח זאת שוב כשמפתחיו בנו משחק קצר עם גרםיקה מדהימה, אבל עם משחקיות שלא מתקרבת אפילו לראשון. גם GTA 3  הוכיח את זה ובגדול. הגרפיקה שלו נחשבה ל"בסדר" באותה תקופה ותראו איזה הד הוא עשה בעולם. אני אישית סיימתי אותו כבר שלוש פעמים ומצאתי כמעט את כל הסודות שבו, או בקיצור - חרשתי את אמא שלו.

דבר שני, עם כל הכבוד ל NVIDIA, אבל ATI  הביכו אותם כבר פעמיים ומי שנאיבי מספיק כדי לחשוב שאנוידיה לא עשו אופטימיזציה כדי שיעברו במבחנים את ATI אז שיחשוב שנית. למה אתם חושבים שיש לו שני חיבורים מולקס והוא צורך חשמל כמו מזגן  2 כוח סוס??  . לא יעזור להם. ATI יודעת לבנות כרטיסים יעילים ולא בזבזנים. NVIDIA בונה את הכרטיסים שלה כמו שאמריקה בנתה את המכוניות שלה בשנות השבעים. מה שנקרא MUSCLE CARS. גדולות מגושמות וגדושות בכוח.

דבר שלישי, זה ש ATI צירפה את המשחק HL2 (לא בטוח כבר... ) לכרטיס שלה לא עושה אותה שחקנית מלוכלכת בשוק. מצד שני, זה ש NVIDIA  מנסה לבסס את הכרטיסים שלה בשוק עם טכנולוגיה חדשה שאומנם מוסיפה קצת אבל לא מספיק דווקא כן עושה אותה לא יותר טובה מ MS השנואים עם המונופול הדפוק שלהם. PS 3  לא מוסיף ככ הרבה  כמו שחושבים וזה כן המנוע התלת מימדי שגורם לגרפיקה להראות יותר טוב. לא מספיק לכם המנוע של UT 2004 ??  נכון שהמנוע החדש שלהם נראה מדהים אבל הדרישות שלו נראות גם מדהימות... או יותר נכון מבהילות. יש משחקים שלא צריכים כאלה דרישות גבוהות ועדיין עובדים ממש טוב ונראים עוד יותר טוב.  FAR CRY למשל אם מבטלים את ה AA אז הוא נראה ממש יפה והוא אפילו יעבוד על העגלה שלי שמצויידת ב FX 5200  עם 64BIT BUS  (!) .

שבת שלום לכולם ואל תשכחו שיש גם עולם בחוץ וכדי לצאת מהכוכים שלנו מדי פעם  :D  אבל לא יותר מדי, שלא נתרגל לעולם שבחוץ ונשכח מהעולם הממכר הזה של המחשב...  ;D

פורסם

וואלה ממה שקראתי כרגע אתה פאן בוי מושבע ביותר של ATI  ::)

אם לא קראת באתרים מסויימים גם ATI עשו אופטימזיות לכרטיסים שלהם כדי לקבל יותר ביצועים!!!

מה מפריע לכם שהכרטיס של נוידיה תופס עוד סלוט PCI הרי יש אפשרות לקנות כרטיס כזה אם קירור כזה או לקנות 9800פרו ולקנות לו קירור ארטיק קולינג

שגם יתפוס 2 סלוטים אז זה לא משנה!!

ATI רק בשנים האחרונות יתעוררה והתחילה לבנות כרטיסים נורמליים!! RAGE היה חרא של כרטיס אז הם לא ממש ידעו לבנות אותם!!

בקשר למנוע המשחק מה מפריע לך שיש התקדמות?!?! אם זה ככה למה בכל צריך מנוע CRYTEK שאליו בנוי FAR CRY אם יש כבר מנוע Q3  :P

בשביל מה?!?! בשביל ההתקדמות הטכנולוגית ובשביל להתקדם קדימה באיכות תמונה ובביצועים!!!

מי אמר לך לקנות 5200 הרי זה כרטיס לפלח השוק הנמוך אף אחד לא אשם שזה לא זז זה הרי היה מיועד מאז ומתמיד לפלח השוק הנמוך  :)

אז מה לעשות שנוידיה בונה כרטיסים שצורכים הרבה חשמל זה מבאס והכל אבל יש שם בכל זאת 222מיליון טרניזטורים וברדאון X800 יש רק 160מיליון...

לא מספיק לך המנוע של Q3 ;D

הרי גם הוא היה תותח אז הוא צריך להספיק לאאאא??

קיצר אתה פאן בוי אמיתי ואתה מראה את זה פאן בוי של ATI :P :P :P

פורסם

That game will work extremely-well on my brand new 6800GT ;D, although this game looks like sh*t, I hope these pics ran PS2.0.............

פורסם

חחחחחחחחחחח אחי אני לא פאנבוי ולא סובל את כל הדפוקים האלה אז לא להתלהם!

דבר שני אני פשוט נמאס לי מאנווידיה ! פשוט נמאס מהם ומהכרטיסים שלהם. אדב זה שיש יותר טרנזיסטורים לא אומר כלום על הביצועים שלו.

פורסם

"נמעס מהכרטיסים שלהם..." אני לא מבין מה הקטע שלך מה כבר יכול להמעס תגיד מה אכפת לך אם יש שתי חיבורי מולקס על הכרטיס כאילו שזה משנה בחשבון החשמל שלך אז תוותר על הארטיק ביום שני כדי שיהיה לך כסף לשלם לחברת החשמל, הכרטיס הזה דורש הרבה חשמל אבל הוא דורש מחשב חזק גם ככה בשביל לנצל את כוחו והיום מחשב חזק בא אם ספק חזק אז כול הבילבולי שכל האלה שלך על דרישות החשמל רק מעידים שאין לך משהו אחר להתלונן עליו הכרטיסים החדשים של NV מצויינים ומתעלים על כול כרטיס שיש לATI להציע גם בביצועים גם בטכנולוגיה(PS3 לא חשוב תראה מה קורה שהוא מופעל בFARCRY הוא נותן יתרון גדול לכרטיסים של NV מבחינת FPS ).

6800U יותר טוב מX800XT

6800GT יותר טוב מX800PRO

6800 יותר טוב מ9800XT

אין מה לעשות זה המצב כיום איך קבעתי איזה כרטיס מול איזה לפי המחיר תפסיקו כבר להתווקח על עובדות NV בסיבוב הזה יצרו ליבה חדשה לחלוטין ATI לעומת זאת העדיפו לשפר את הR360 ומה לעשות זה לא הספיק הפעם כמו שבפעם שעברה NV שיפרו את השבבים של הGF3 וATI הגיבה לאחר זמן מה בליבה חדשה לחלוטין(9700) וניצחה בגדול.

פורסם

כמה טחינות מים!

העיקר שיהיה משחק טוב!

למי איכפת מכל הטלנובלות האלה???

פורסם

צודק אמרתי את זה כבר בהתחלה .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים