עבור לתוכן

מדל אוף הונר החדש יתמוך פיקס שיידר 3!!

Featured Replies

פורסם

דבר אחד לא הבנתי איפה הפיקסל שיידר 3 בכל זה????

חוץ מיזה משהו גם אומר לי (אהממ 20 מיליון דולר אההממ) שהמשחק לא יראה טוב כרטיסי ATI

• תגובות 37
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כולכם צודקים ב- 100% בטוח משלמים לחברות המשחקים מליוני דולרים בשביל שהמשחקים יעבדו על PIXER SHADER 3 זה פשוט שוחד!!!!!!!!

פורסם

יש לי ספקות מאוד גדולים בנוגע לתמיכה של MOH ב שיידרים מגרסה 3.

פשוט מכיוון שהמנוע של Q3, גם אם שופר הוא עדיין המנוע של Q3. מה שאומרשככל הנראה אף אחד לא ירגיש הבדל בין אם מדובר ב shader מגרסה 2 או 3 (או אפילו בלי shaders בכלל).

פשוט מכיוון שהמנוע לא יודע לנצל את הטכנולוגיה.

כך שבסך הכל מדובר בהרבה גימיק, ולא הרבה יותר מזה.

פורסם

יש לי ספקות מאוד גדולים בנוגע לתמיכה של MOH ב שיידרים מגרסה 3.

פשוט מכיוון שהמנוע של Q3, גם אם שופר הוא עדיין המנוע של Q3. מה שאומרשככל הנראה אף אחד לא ירגיש הבדל בין אם מדובר ב shader מגרסה 2 או 3 (או אפילו בלי shaders בכלל).

פשוט מכיוון שהמנוע לא יודע לנצל את הטכנולוגיה.

כך שבסך הכל מדובר בהרבה גימיק, ולא הרבה יותר מזה.

אתה רוצה להגיד שהמדל אוף הונר החדש עדיין בנוי סביב מנוע Q3 המיושן?! :o

חשבתי שהוא בנוי אם מנוע תלת מימדי חדש כבר... ולא כמו כל הסידרה :-X

פורסם

אתה רוצה להגיד שהמדל אוף הונר החדש עדיין בנוי סביב מנוע Q3 המיושן?!  :o

חשבתי שהוא בנוי אם מנוע תלת מימדי חדש כבר... ולא כמו כל הסידרה  :-X

מנוע חדש אחי, אל תדאג ;D

בכל הנוגע לps3, לקחתם בחשבון שהוא יותר קל לתיכנות? רק זה כבר סיבה טובה לעבוד איתו!!!

פורסם

לא שאני ישחק בזה... חחח עד היום בחיים שלי לא שיקחתי במדל אוף הונר הראשון :-\ ALLIED ASSULT

פורסם

כולכם צודקים ב- 100% בטוח משלמים לחברות המשחקים מליוני דולרים בשביל שהמשחקים יעבדו על PIXER SHADER 3 זה פשוט שוחד!!!!!!!!

לפעמים אתם כל כך גרופים של ATi שאתם בכלל לא אוביקטיבים !

אני לא רואה שום דבר פסול בכך אחרי הכל זו תחרות , nvidia תרוויח אולי עוד כמה מכירות , החברה של MOH תרוויח משחק יותר מתקדם עוד כצת מכירות ואנחנו הגימרים נרוויח גם משחק יותר מתקדם בעל גרפיקה עשירה יותר

מה רע ?

פורסם

ככה זה אין מה לעשות הם רואים שהחברה פעם אחת טובה יותר זהו אחרי זה אי אפשר להחזיר את הגלגל... תראו 6800אולטרה יותר טוב בבדיקות לעומת X800XT רק מה אטי כדי לקבל עדיין שליטה עשו בחוכמה והורידו את איכות התמונה ועכשיו הכרטיס עובד במצב ביליונר תמיד!! ומה טוב בזה?!?!

פורסם

"כולכם צודקים ב- 100% בטוח משלמים לחברות המשחקים מליוני דולרים בשביל שהמשחקים יעבדו על PIXER SHADER 3 זה פשוט שוחד!!!!!!!!" אני לא מבין למה שוחד אתה רוצה שלא נתקדם טכנולוגית שנישאר עם PS2 ? אני פשוט לא מבין מה הבעיה שלך עוד חולה ATI נמעס כבר פשוט נמעס להקשיב להחפשות שלכם כלפי NV ושATI משלמת לVALVE כדי לקבל תאימות יותר טובה זה בסדר נכון מותר להם.

הדבר היחיד שאני מיחל לו זה שהמשחק ישוחרר כבר כול הספקולציות מסביב ממש לא מעניינות אותי.

פורסם

ככה זה אין מה לעשות הם רואים שהחברה פעם אחת טובה יותר זהו אחרי זה אי אפשר להחזיר את הגלגל... תראו 6800אולטרה יותר טוב בבדיקות לעומת X800XT רק מה אטי כדי לקבל עדיין שליטה עשו בחוכמה והורידו את איכות התמונה ועכשיו הכרטיס עובד במצב ביליונר תמיד!! ומה טוב בזה?!?!

לא, הם לא הורידו את האיכות הם עשו אופטימיזציות שיגרמו לכרטיס לעבוד טוב יותר בלי שיש הבדל הנראה לעין באיכות התמונה...

פורסם

nVidia משלמת ל EA

ATI משלמת ל Valve... זה באמת לא משנה כל עוד אנחנו מרוויחים מזה באספקט הטכנולוגי...

השאלה המרכזית שעולה מהתראד הזה הוא לא "מי משחד את מי" אלא מי נדפק מכל העניין הזה -

וככל הנראה זה אלו שיתפתו לרכוש את ה Geforce6800 על סמך הידיעה הזו (למרות שיש עשרות סיבות אחרות טובות גם כן לרכוש אותו).

אם אתם מצפים ש MOH יראה יותר טוב על הכרטיס של nVidia בגלל שהוא תומך ב PixelShaders3 אתם חיים באשליה שנוצרה על ידיד חטיבת השיווק של ATI וnVidia שמוכרות לכם את האשליה שכל טכנולוגיה חדשה עם שם מפוצץ היא שיפור אדיר ביחס לדור הישן. ושיפור שכבר היום ניתן לראותו בכל מקום באופן ברור.

ואלו כמובן שטויות.

פורסם

התמונות יכלו להיות PS 2.0 בדיוק באותה מידה... השינוי המרכזי בשלוש (שהכי נראה לעין) הוא הדיספלייסמנט מאפינג המתקדם יותר

יש לו עוד תכונות כמו אורך פקודות גדול יותר וכאלה אבל זה לא יריץ מפתחים לעבריו (עובדה שהאלף לייף 2 ודום3 מסתדרים יפה מאד בלי ההגדלה הזו...)

ואפשר לעקוף כל מגבלה שיש ל2.0 כביכול במעט אלגוריתמים מתוחכמים (אומנות שאובדת מהעולם כמעט...)

שימוש אמיתי בPS3.0 כגון זה שנעשה במנוע אנריל החדש ידרוש כרטיסים פי 2 ויותר ממה שיש כיום ולכן כל דיבורים על הכנסתו בדורות הנוכחיים זה סתם בולשיט פירסומי...

פורסם

נראה ממש לא טוב, מאוד פלסטיקי... המודל של הTOMMY נראה מאוד לא אמיתי וגם עם סקין ברזלוציה נמוכה ובכלל נראה עלוב, זה לפי דעתי הורס את הSCREEN SHOT אבל בכלל... העצים והכל, לא נראה לי יותר מדי אמיתי.

פורסם

פיקסל שיידר 3.. אולטרא דיינאמיק אינביירומנטל באמפ מאפינג... הו גיווס אה פאק :/

העיקר שירוץ על הרדאון שלי וזהו :)

המושג של פיקסל שיידינג הוסיף הרבה למשחקים אבל באמת שההבדל בין הגרסאות כ"כ שולי שצריך מיקרוסקופ בשביל להבחין בהבדל, אם קיים.

וטכנולוגיה מפוצצת זו או אחרת בוודאי שלא צריכות להיות שיקול בקניית כרטיס מסך.

פורסם

MOH הראשון היה המשחק הכי טוב ששיחקתי ולא בגלל הגרפיקה לכן אני לא מתייחס לתמונות האלה ולא להצהרות PS3 וכול השטויות האלה אני מחכה למשחק למשימות ולפס הקול אלו הדברים שעשו את MOH אני מקווה שהחדש לא יאכזב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים