פורסם 2004 ביוני 2521 שנים הכי הכי טוב זה התוכנה של הלוח אם שלך (חפש באתר היצרן, רובם מחלקים תוכנות משלהם)במידה ולא, יש לך את SPEEDFAN שעושה את העבודה מצויין אבל לא אומרת איזה טמפ שייכת למה את זה תצטרך לברר לבד (השוואה מול אידה וכו)
פורסם 2004 ביוני 2521 שנים מחבר הכי הכי טוב זה התוכנה של הלוח אם שלך (חפש באתר היצרן, רובם מחלקים תוכנות משלהם)במידה ולא, יש לך את SPEEDFAN שעושה את העבודה מצויין אבל לא אומרת איזה טמפ שייכת למה את זה תצטרך לברר לבד (השוואה מול אידה וכו)טוב תודה אחי, אני לא יודע אם ESC עושה תוכנות כאלו אבל מקווה...
פורסם 2004 ביוני 2521 שנים ECS*ואני חושב שלא...בכל מקרה אתה יכול להשתמש ב SPEED FAN ולהתאים את הטמפ לבקרת הסנסור עם תוכנות כמו EVEREST-AIDA
פורסם 2004 ביוני 2521 שנים מחבר היא באמת לא מייצרת...טוב אני אוריד Speedfanפשוט אמרו לי שלהפוך ת SF2 בדלת שיוציא אוויר זה יותר טוב, ב AIDA הטמפ' לא משתנה בחיישן החיצוני של TT זה עלה ב 1...
פורסם 2004 ביוני 2521 שנים זה יהיה טוב רק במידה והמאוררים להוצאת אוויר מקרבת הסינק (בדרך כלל זה מאוררים מתחת לספק ו\או בגג) לא עושים את העבודהבשאר המקרים התקינים בדלת הרבה יותר מומלץ שיכניס
פורסם 2004 ביוני 2521 שנים SPEEDFAN מצויינת אבל אני לא חושב שבד"כ יש הבדלים כאלה משמעותיים בין התוכנות אם בכלל...
פורסם 2004 ביוני 2521 שנים מחבר זה יהיה טוב רק במידה והמאוררים להוצאת אוויר מקרבת הסינק (בדרך כלל זה מאוררים מתחת לספק ו\או בגג) לא עושים את העבודהבשאר המקרים התקינים בדלת הרבה יותר מומלץ שיכניסהמאוררים מתחת לספק מכניסים אוויר, ואת האוויר מוציא מאורר בגג, ועכשיו גם זה שבדלת, שאני שוקל להפוך אותו בחזרה שיכניסאבל אמרו לי שזה פוגע ברכיבים אם אני מכניס אוויר בגלל הלחות
פורסם 2004 ביוני 2521 שנים מחבר מאוררים מקדימה יש לך ? אם כן, כמה והאם מכניסים\מוציאיםיעני בפאנל ?יש לי תמאורר 40מ"מ מוציא אוויר ב hardcano אב ללא נראה לי שזה מזיז...ושעמו הלכתי לבדוק טמפ' בביוס, ואחרי זה כשעולה הווינדוז אני קולט רזולוציה ממש גבוהה, סידרתי את זה, ואז קצת כאב לי בעיניים, הלכתי לשנות refresh rate, כמו שחשבתי הא היה על 60, באתי לשנות ל 85 שזה המקסימום של המסך שלי ואני רואה שיש לי עד 200 :OOויש לי מסך LG flatron מלפני שנתיים ככה...מוזר, לא ?(ניסיתי לעשות 140 והיה כתוב out of fre משהו...מוזר)טוב עכשיו אני עדייף מחר אני אפתח ת'רד (או אשתמש בזה) איך לשר תתטמפ', כי יש לי שתי SF2 ואחד מהם לא מנוצל...
פורסם 2004 ביוני 2521 שנים כמה חורי מאוררים יש לך מאחורה?לדעתי הכי טוב לשים בגג מאורר אחד סטנדרטי שיוציא אוויר, לא חלש בטירוף אבל גם לא צריך תותחמאחורה סמארט מוציאבדלת סמארז מכניסלא משנה הרבה אבל תעשה גם את המאורר בפאנל מכניסתראה אם יש שינוי בטמפ..
פורסם 2004 ביוני 2621 שנים אמממ אם תשאל אותי אז זו יכולה להיות טיפה בעיה שהמאוורר מתחת לספק יכניס אוויר, מהסיבה שהוא יכנס גם אויר חם שיצא מהספק...
פורסם 2004 ביוני 2621 שנים לדעתי הכי טוב לסדר את המאוררים בצורה הבאה..למעלה מוציאלייד הספק מוציא מהצד של הדלת מכניס (כדאי שהמאורר יהיה לייד המעבד עצמו)וככה לדעתי זה ממש טוב
פורסם 2004 ביוני 2621 שנים מחבר כמה חורי מאוררים יש לך מאחורה? 1לדעתי הכי טוב לשים בגג מאורר אחד סטנדרטי שיוציא אוויר, לא חלש בטירוף אבל גם לא צריך תותח 2מאחורה סמארט מוציא 3בדלת סמארז מכניס 4לא משנה הרבה אבל תעשה גם את המאורר בפאנל מכניסתראה אם יש שינוי בטמפ..1: 22: כבר יש שם ג'נרי מוציא3: סדר, אני כבר אעשה את זה4. הוא כבר מכניסורגע מה עם המאורר שמתחת למאורר של הספק ? שגם יוציא ?
פורסם 2004 ביוני 2621 שנים עקרונית אין לך מספיק מכניסי אוויר אז כדאי שמשני המאוררים האחוריים, העליון יוציא והתחתון יכניסאבל לא בטוח שזה ישנה משהו אז פשוט תשחק איתם תראה מה גורם לירידת הטמפ הכי משמעותית אצלך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.