פורסם 2004 ביולי 421 שנים אני על 1.5Mbit ואני מצליח להוריד בין 0.0k/sec ל(שיא שלי) 138! אין משהו מיוחד שאני עושה,על הכל כבר דובר כאן.1)תחליף פורטים2) ממליץ בחום על המוד מורף XT3)תדאג לזה שמהירות השליחה שלך תהיה רוב הזמן על מינימום 10k4)תשתף תשתף ועוד פעם תשתף5) שתמש ב Lovelace אל תשאל אותי מה זה,חפש.
פורסם 2004 ביולי 421 שנים חיפשתי ולא מצאתימה זה Lovelace ? מישהו יודע? X DUDE, לא בא לך לענות אל תענה, אל תשאיר דברים באוויר
פורסם 2004 ביולי 421 שנים חיפשת? איפה חיפשת אם מותר לי לשאול?כי אצלי חיפוש בגוגל אחר emule lobelace הניב תוצאות רבות.עוד דבר, זה לא יעזור לך בכלום. תשתף ותשאיר את האימיול פתוח. זהו!
פורסם 2004 ביולי 421 שנים רק שאלה אחת..שכולם אומרים אני מוריד ב90, אני מוריד ב80.. הורתם קובץ אחד על 80??או שהיה לכם שם כמה דברים והטוטאל הגיע ל80... ?
פורסם 2004 ביולי 521 שנים תלחץ על הלינקים שאימיול פתוח אך לא מחובר ותעדכן סרברים.http://www.emule-mods.de/?servermet=show
פורסם 2004 ביולי 521 שנים יש משהו חדש זה פרה במקום חמור... אמרו לי שזה מהיר מאוד אני מנסה להשיג את זה... (ראיתי תמונות של זה)
פורסם 2004 ביולי 621 שנים אבל למה דווקא פרה וחמור ? למה לא ללכת על יעלים, סוסים, נמרים ?? צ'יטה ? הן חיות הרבה יותר מהירות
פורסם 2004 ביולי 721 שנים מחבר אני עשיתי את הדברים הבאים:1) שיתפתי הרבה, כולל את תיקיית ה-TEMP.2) לא עשיתי הרבה UPLOAD (השארתי על מגבלת הורדה 10K).3)השארתי את האימיול דלוק הרבה שעות.4) הכנסתי קובץ קרדיט של כ-6 מ"ב לתוכנה (והיום יש לי כבר 7 מ"ב - 55 אלף קליינטים).כך אני מגיע תוך כשעה - שעתיים לכל היותר ל-40-50 ולעיתים קרובות גם ל-60.
פורסם 2004 ביולי 721 שנים אתה מודע לזה שהקרדיט שלך לא נמצא אצלך אלא אצל משתמשים אחרין? הקובץ קרדיט אצלך זה הקרדיט שאתה נותן לאחרים.
פורסם 2004 ביולי 821 שנים עזבו שטויות כמעט כל האימיולים אותו דבר .הכל תלוי רק במספר המקורות שיש למה שרוצים להוריד, ככל שמספר המקורות יהיה רב יותר כך ההורדה תרד מהר יותר !!! כך לפי דעתי אין חיה כזו " אימיול מהיר " .כמובן שישנם עוד מספר גורמים להורדה איטית כגון : low id high id ( אם נמצאים מאחורי פיירוול ) וכמובן גם רוחב הפס של האינטרנט ( מן הסתם ).
פורסם 2004 ביולי 921 שנים מה פתאום, הקרדיט נשמר בקובץ קרדיט clients.met.כן פתאום !אתה מודע לזה שהקרדיט שלך לא נמצא אצלך אלא אצל משתמשים אחרין? הקובץ קרדיט אצלך זה הקרדיט שאתה נותן לאחרים. צודק 100%
פורסם 2004 ביולי 921 שנים תלחץ על הלינקים שאימיול פתוח אך לא מחובר ותעדכן סרברים.http://www.emule-mods.de/?servermet=showאמממהוא מסרב לעבודכל פעם שאני לוחץ על לינק הוא כותב לי שגיאה :-\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.