פורסם 2004 ביוני 2521 שנים היי,נמאס לי מהאיטיות של האימיול ולכן אני רוצה שתגידו לי מניסיון - איזו גירסא של האימיול הכי מהירה (בין עם היא משלבת מודים ובין עם לא).אם אתם גם משתמשים בטריקים כדי להאיץ את האימיול - אנא תציינו זאת.תודה.
פורסם 2004 ביוני 2521 שנים אין דבר כזה גירסה הכי מהירה זה תלוי בהרבה גורמים אחריםאם אתה רוצה אני יכול להמליץ לך על הגירסה שאני משתמש שהיא מאוד טובה עם כל מיני פיצ'רים טובים , אני מגיע איתה בלי בעיות למהירויות גבוהות 60-100k NeoMule_v2.54c_Beta-Binary_DUMPתוריד את זה דרך אימיול
פורסם 2004 ביוני 2521 שנים מחבר אוקיי ראיתי.תודה, אבל האימיול שלי בקושי זז... אני בכלל לא בטוח שהוא יצליח להוריד את הקובץ הזה.אתה יכול בבקשה לשלוח לי את הקובץ דרך האייסיקיו (262686430)? אם כן אז תודה רבה לך!
פורסם 2004 ביוני 2521 שנים ok first of allאני משתמש בEMULE הרגיל ואני מוריד ב50 מינימום עד 200 ביום רגוע (האינטרנט שלי פשוט לא יכול יותר)הטריק עם כל EMULE זה תעשה הרבה UPLOAD והופה תוך כמה זמן יהיה לך הרבה מהירות !
פורסם 2004 ביוני 2521 שנים מחבר תודה! כבר הורדתי את זה מהאימיול...תגידו זה בסדר עם אני משתף את כל המחשב חוץ מווינדוס? ו-superginiman: כמה upload אתה עושה?
פורסם 2004 ביוני 2521 שנים מחבר אבל כמה? וצריך גם אנשים שיורידו ממך ואם כן אז כמה? וכמה זמן לוקח עד שצוברים מהירות? אני הגעתי בקובץ אחד ל-30 קיי היום סוף סוף אבל זה לא מספיק לי... אני רוצה שהאימיול תוריד ב-80-90 קיי לפחות...תודה.
פורסם 2004 ביוני 2521 שנים אני חייב להודות לEVIL!!! תודה על האימיול...אתמול בלילה שמתי לו שני פרקים של שמש...בבוקר כבר צפיתי בהם.....ושמתי גם את הקרדיט שלי בתקייה של CONFIG....קרדיט של 270 מגה...
פורסם 2004 ביוני 2621 שנים אני צריך מדריף להעלאת המהירות באימיול של WarezFAW .הוא מוריד לי איזה 5 קבצים כל אחד על 5-6 וזהו.. די מעצבן שהוא לא מוריד לי מהר. ???
פורסם 2004 ביוני 2621 שנים האימיול של warezFaw סתם דפוק...תוריד או מאתר הרשמי או את מה שידידנו EVIL נתן....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.