פורסם 2004 ביוני 2421 שנים טוב שיניתי את נושא הת'רד, לא רציתי לפתוח חדש...נכון כשאני מאיר בלבן על חולצה רוקה היא מחזירה רק תאור הירוק ?אז משהו שחור זה משהו שלא מחזיר כלום בכלל או שיש אור שחור ?ופעם הייתי באולם בלילה, והיה אור אדום, וראיתי משהו בירוק, אז איך הוא היה בירוק אם לא האירו עליו בירוק או בלבן ? מאיפה האירו עליו בירוק שהוא יכול להחזיר את הירוק ?טוב אני לא מבין בנושא הזה שיט..רק סיימתי ח', מקווה שתסבירו לי..תודה.
פורסם 2004 ביוני 2421 שנים לא כולם אדומים, זה פשוט הכי קל לייצור ובגלל האנרגיה הנמוכה של אורך הגל הם הכי פחות מסוכנים.לייזר לבן לא יכול להיות, לייזר חייב להיות בצבע קוהורנטי (כל הפוטונים באותו אורך גל, אותה פאזה ואותו קיטוב) ובשביל אור לבן צריך ספקטרום שלם של אורכי גל.
פורסם 2004 ביוני 2421 שנים לפי מה שאני יודע קיימים לייזרים בצבעים כחול, ירוק ואדום. (אולי יש עוד.. אין לי מושג אולי אפשר בכל צבע..) ???
פורסם 2004 ביוני 2521 שנים לא כולם אדומים, זה פשוט הכי קל לייצור ובגלל האנרגיה הנמוכה של אורך הגל הם הכי פחות מסוכנים.לייזר לבן לא יכול להיות, לייזר חייב להיות בצבע קוהורנטי (כל הפוטונים באותו אורך גל, אותה פאזה ואותו קיטוב) ובשביל אור לבן צריך ספקטרום שלם של אורכי גל.כל צבע שאנו רואים הוא גל אלקטרומגנטי מהספקטרום שהעניים שלנו קולטים. לבן זה שילוב של כל הגלים *של הספקטרום שאנו רואים
פורסם 2004 ביוני 2521 שנים ועוד משהו לידע כללי: אם אתם בחושך ורוצים להדליק פנס, הכי טוב להדליק פנס עם אור אדום. למידע נוסף, ישנו מאמר טוב שיסביר את הדבר כאן.
פורסם 2004 ביוני 2621 שנים בעעע סיניתלמה סינית? אני חושב שלומדים את הנושאים הנ"ל בשיעורי מדעים בבית-ספר,אני עולה ל-ט' וכבר הספקתי לקרוא על זה,מקסימום אתה פותח מילון שנייה...
פורסם 2004 ביוני 2721 שנים כיתה ט' וקוראים לך אבירם?יכל להיות שאתה בכיתה ט' משנת...75? ;Dהנה עוד הידעתם:העין האנושית הכי רגישה לאור ירוק.יש כוחות משטרה שמשתמשים בפנסים ירוקים גדולים כדי לסנוור את הפושעים ולנטרל אותם.וזאת גם הסיבה שלרוב סימון מתבצע באור ירוק.
פורסם 2004 ביוני 2821 שנים יש גם לייזר אינפרה אדום שזה הכי בסטאתה יכול לכוון על מישו ותיראה את הנקודה בעזרת משקפת מיוחדת והוא לא ידע שיש לו נקודה על הראש ומישהו מכוון עליויש גם לייזרים כאלה ממש חזרים יכולים לשרוףהייתי רוצה אחד כזה לשים בכיתה ולהתחיל לשרוף למורה את הלוח והיא לא הייתה רואה שום נקודה אדומה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.