עבור לתוכן

שחיטת הקוריאני ע"י "המוסלמים הקיצוניים" - *אזהרה - מראות קשים*

Featured Replies

פורסם

אין טעם יותר מידי להרחיב במילים, חוץ מכך שהם פשוט חיות אדם !

*אזהרה - המראות בסרטון קשים, לא לבעלי לב חלש.*

לסרטון

פורסם

האנשים האלה חיות חארות!! חיות!!

לא פלא שהם חיים עדיין בעוני כזה ובמדינות לא מפותחות... אם הילדים שלהם רצים כל היום בחוץ ולא יודעים מה זה בכל לימודים!!

הם חושבים שזה מה שהאל מצווה להם לעשות חחח אנשים לא שפויים האל לא רוצה שהם יעשו את זה...

פורסם

אני חושב שהתכוונת אולי ל"אזהרה - מראות קשים" .

לפי דעתי הסרט הזה הוא לא משהו בכלל ,האיכות גרוע ולא רואים כלום. הסרט של דניאל פרל הוא הרבה יותר מזוויע מזה כי שם זה איכות ממש טובה ורואים הכל בבירור . וגם הסרט של ניק ברג כי שם בניגוד לסרט הזה שדיי עורפים לו את הראש במכה עורפים לו את הראש עם סכין מטבח או משהו כזה וזה לוקח מלא זמן ובגלל זה מגעיל יותר.... :-X

פורסם

אני לא יודע מה אתכם, אבל ראיתי את הסרטון של ניק ברג והתמונות של האמריקאי משבוע שעבר וזה הספיק לי די והותר... :-X :-[

לאלה מכם שכן צפו\יצפו בסרטון: האם אתם יכולים לראות בודאות שראשו של הקוריאני נערף כשהוא היה בחיים?

פורסם

לא בטוח...

אבל ניק היה בחיים כי שמעתי את הצרחות שלו ערפו לו את הראשו אם סכין קטנה ולאט... :-[

זה היה בכלל זוועה :'(

פורסם

ברור שהוא חי  ,

כל החצי הראשון של הסרט הוא אומר I want to live  . אז מן הסתם שהוא חי. 

אני חושב שהקוריאני הזה הרבה פחות מסכן מניק ברג כי  לו ערפו את הראש מהר , ואצל ניק ברג ניסו לעשות את זה  עם סכין מטבח.....איכס .

וגם בניק ברג אני חושב שהתעללו בו קודם , וזה שהוא לא דיבר בכלל בסרט זה כי הוא היה בהלם. הוא היה באמת מסכן.

ברברים!!!

פורסם

אני לא מבין מה הקטע בלפרסם כאן סרטים כאלה ולצפות בהם אני לא ראיתי אף אחד מהסרטים וגם לא מתכוון לראות מספיק לשמוע מה קרה לבנאדם בשביל להבין מה קרה לו לא? למה אתם חייבים לראות את הסכין עוברת לו על הצוואר ואת הראש על הריצפה לצפות בסרטים האלה זה ברברי כמעט כמו להיות באותו החדר כשזה קורה.

פורסם

איך שאני שונא אותם. היתי לוקח אחד אחד ועושה להם את מה שהם עשו לקוריאני.

פורסם

אף אחד לא צופה בסרטים האלה לשם הנאה.....

אני לא חושב שמי שצפה בסרטים האלו הוא ברברי או חולה נפש , אלא פשוט מוכן לראות את המציאות הקיימת בעולם.

פורסם

אתם יכולים בבקשה להביא לי לינק להורדת הסרטון של האמריקאי הקודם שערפו לו את הראש? לא ראיתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים