פורסם 2004 ביוני 2421 שנים חברה אני חושב להזמין ביום שני הקרוב את המאוורר הזה ....:http://www.pch.co.il/docs/pd2122661159.htmמקווה לעוד הצעות עד (גג) 170 ש"ח
פורסם 2004 ביוני 2421 שנים הוא מצויין אבל מרעיש בטירוף, ראה אוזהרת גם במהירויות נמוכות הוא לא ממש שקט - מניסיוןיש את ה POLO 3IN1 אבל גם הוא לא הכי שקטיש את ה Silent Tower שהוא כן שקט אבל הוא נורא גדול ומסורבל, קח אותו בתור אופציהיש את ה zalman 7000 cu שאמור להכנס לתקציב, הוא שקט ומקרר טוב - מומלץ
פורסם 2004 ביוני 2421 שנים כן אבל ה ZALMAN מתאים רק לסוגי לוחות אם בוודים וזה ממש בעיה...אני הייתי שוקל מאוד את ה SILENT TOWER...עריכה: רק לציין שמה SPARK ךא התלהבתי במיוחד...ורק שאלה: איזה מעבד יש לך?
פורסם 2004 ביוני 2421 שנים אם הוא מסוגל לסבול את הספאק במהירויות גבוהות (רמת רעש גבוהה) אין שום בעיה הוא מקרר יופי טופיכמובן שאי אפשר להשוות אותו ל silent tower שיתן תוצאות קירור טובות בהרבה וברמת רעש נמוכה בהרבה
פורסם 2004 ביוני 2421 שנים זלמן מתאים רק ללוחות אם בודדים? אה? יכול להיות שהתבלבלת עם הרשימה של הלוחות שהוא *לא מתאים* להם?
פורסם 2004 ביוני 2421 שנים יש לומר משהו חשוב..שהSILENT TOWER ממש עובד טוב שהוא ב DUAL FAN ע"פ הביקורות..וקצת פחות טוב שהוא על הפאן שמגיע ברגיל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.