פורסם 2004 ביוני 2421 שנים ההמלצה הזו הייתה נכונה למערכות ישנות, שבהן אי אפשר היה לטעון מנהל אתחול (LILO/GRUB) החל ממקום מסוים בדיסק (אז היו חייבים לשים מחיצת boot בתחילת הדיסק).היום אני כבר לא רואה סיבה ליצור מחיצה נפרדת ל-boot במחשב אישי.
פורסם 2004 ביוני 2421 שנים מחבר אויש..חזרתי....נשארו עוד כמה שאלות...10 ג'יגה יספיק לשתי הפצות??ואם אני אמור לחלק אותם ל-6 מחיצות, כמה לשים בכל מחיצה?
פורסם 2004 ביוני 2421 שנים כמו שאמרתי אתה לא צריך לחלק למחיצות אלה רק בהתקנה ל3 מחיצותובהתקנה השניה כמו שאמר זה שמעלי אפשר להשתף ביחד את ה SWAPאבל חשוב לעשות "'\" שונה לכל אחד!!!בכל מקרה אני מאמין ש6 גיגה לכל "\" יספיק לגמרי (ואני אומר 6 כי אתה בטח רוצה לנסות דברים ולא להתקין את המערכת המינימלית)הSWAP אתה יכול לשים 500-600 מגה אני לא רואה צורך ביותר מזה (במיוחד שאתה מוגבל בשטח אחסון)
פורסם 2004 ביוני 2421 שנים הכל תלוי בדרישות שלךאם אתה תשתמש רק בכלים שבאים בהתקנה או שאתה הולך לחרוש על כל דבר שתמצא להורדה באינטרנטאני ממליץ לך לדאוג שאחד הכונני וינדוס (נגיד D) יהיה בFAT32 ככה תיהיה גישה אליו מהלינוקס, למשל לשמוע מוזיקה(חבל לתפוס את שטח האחסון של הext3 בmp3)יש גישה ל NTFS אבל היא קצת יותר מסובכת ולמתחילים עדיף ללכת על הקלה
פורסם 2004 ביוני 2721 שנים אתה לא מתקין יוניקס אתה מתקין לינוקס שים לבואתה צריך פשוט לקרוא איך מתקינים ואז תביןקודם תחפש ואחרי זה תשאל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.